Author Topic: Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)  (Read 10905 times)

Offline tmBROTHER

• View Profile
Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)
« Reply #60 on: July 02, 2009, 04:49:22 PM »
A ne sprdajte se da we zamolim! Ako hocete da izreklamirate forum, a da wam pritom i lijepo stoji, onda je zalijepite nedje pozadi (sajbna, gepek, branik ) ili na sa strane kao npr. "Sawal" sto pise na auta sa istoimenog placa. A sto se tice boje nalj. oduwijek je bilo da na tamna auta ide swijetla nalj. dok na swijetla ide tamna, mislim da nema puno filozofije tu... ;)
Micko ne cera tebe niko.....nemoj se zestit ::msn-wink::

Offline Bole

• View Profile
« Reply #61 on: July 02, 2009, 06:13:58 PM »
Extra bi bila niklovana, ali bi onda bila i skuplja? ??? Pojma nemam :)
nema veze samo da bude dobrae i danas dobijem Remus za GTIja na poklon od jednog gazde otpada i podjem ja za njega kad momak koji tamo radi kaze to cu ja da uzmem za mene.Dodje gazda  i da mi Remus al ja nisam htio da budem *isa nisam ga uzeo radi ovog momka jer mi stalno daje neke sitnice i bez para itd opet fer je al je bio vrh....kako bi mi legao a to je bruka:)
« Last Edit: July 03, 2009, 05:13:59 PM by boskovic85000 »

Offline Bole

• View Profile
« Reply #62 on: July 08, 2009, 05:47:51 PM »
Jedva sam nasao ovo i to u BGD mi nasli i sinoc sam bio na aerodrum da pokupimmeni se svidja kako sada to izgleda i jedna slika na brzinu od maloprije

RuTuTuKi

• Guest
« Reply #63 on: July 08, 2009, 09:37:16 PM »
Jedva sam nasao ovo i to u BGD mi nasli i sinoc sam bio na aerodrum da pokupima sto ti je ovo  sto si jedva nasameni se svidja kako sada to izgleda i jedna slika na brzinu od maloprije
dobro je kad si samo ove zmigavce tamne stavio sa strane kad si maka one narandzaste

Offline Bole

• View Profile
« Reply #64 on: July 09, 2009, 04:56:46 PM »
dobro je kad si samo ove zmigavce tamne stavio sa strane kad si maka one narandzaste
a izludjivali su me nego nisam moga nac ove i evo konacno nadjoh sad mnogo ljepse izgleda :)

Offline Shon

• View Profile
« Reply #65 on: July 09, 2009, 05:55:32 PM »
vidjeh te sinoc.. bas sam obratio paznju.. extra sad izgleda.. a steta za taj lonac, no aj'.. ;)
Strast ne bi smjela imati granice.

Offline Bole

• View Profile
« Reply #66 on: July 09, 2009, 06:30:18 PM »
vidjeh te sinoc.. bas sam obratio paznju.. extra sad izgleda.. a steta za taj lonac, no aj'.. ;)
jesi obratio paznju na zvuk...svidja li ti se sad?Meni je extra samo mi fali remus il tako nesto da bude dulji jer je sve uranjeno samo je lonac zadnji ostao Fabricki...najvise mi se svidja pucanje iz auspuha kako rokne kad ga presaltam u velike obrtaje,a kad kocim masinsi a to je rafal  ::angry2::
« Last Edit: July 09, 2009, 06:31:55 PM by boskovic85000 »

RuTuTuKi

• Guest
« Reply #67 on: July 09, 2009, 09:05:54 PM »
sto jesi mu maka katalizator iuli otvara lonac aj ako ti dje ispanu ti crni zmigavcoi sa strane pa mi javi uzeo bi i ja jedne

Offline Bole

• View Profile
« Reply #68 on: July 10, 2009, 03:43:44 PM »
sto jesi mu maka katalizator iuli otvara lonac aj ako ti dje ispanu ti crni zmigavcoi sa strane pa mi javi uzeo bi i ja jedne
imas zmigavce u Shivu Automotive u Zemun kostaju 13jevreja...A asupuh ovako komplet sam stavio od VR6 al pazi kako izvadio sam katalizator al izreza rupu izvadio sve i zavario tako da mi je ostao taj sad kao loncic mali i komplet izduv ima siru cijev onda sam skinuo potpuno srednji lonac i nadovzao taj dio sa ijevima od VR6 isto i na kraju mi je ostao lonac od GTI 8V koji ima dosta uzu cijev sigurno minimum cenat manje nego VR6 pa dobija prevelik pritisak izgleda na tom tu mjestu i vjerovatno poto je tu suzenje da se javlja to pucanje iz zadnjeg lonca sad...a zvuk kao zvuk mi se svidja kao da reze :)

RuTuTuKi

• Guest
« Reply #69 on: July 10, 2009, 08:51:25 PM »
imas zmigavce u Shivu Automotive u Zemun kostaju 13jevrejakako si ih narucio ko ti je donio jeli preko poste

Offline Bole

• View Profile
« Reply #70 on: July 11, 2009, 02:48:38 PM »
ne salju ih oni almislim da se to naplacuje meni su ih donijeli e sad kako sve funcionise bas prezizno i neznamwww.shiva-automotive.net imas sve tamo cjenovnik tel sve sve sve sto te nteresuje ponudu cjenovnik sve

Offline Bole

• View Profile
« Reply #71 on: July 20, 2009, 06:33:38 PM »
Par falinki na mom GTI-ju:ovako ovo je od kad sam ga kupiointeresuje me dje bi mogao nac rucicu od Editiona MK3 a moze i od MK4 MK5 GTI samo da ima onaj natpis fabricki GTIi sa ovim je kupljenovo mi je neko ukra skoro nevaljalo mukao posledica spustanjaa guzve ljeto tamo vamo i viditee neznam sta da radim s branikom odvojio se tako da se skoro i ne vidi dok ne prijes skroz da li neko ima ideju kako da zamaskiram to da ne kupujem cio branika sto se tice divljanja jedino sto sam hvala Bogu ostetio je felna zadnja desna al se skoro i ne vidi cak i ne trese to me i ne nervira toiko i tako cu da ih farbam skoroto je to svaki savjet je dobro dosao

RuTuTuKi

• Guest
« Reply #72 on: July 20, 2009, 09:36:39 PM »
spojler 28e pa ga uzmi i jedna falinka rijesena

Offline Bole

• View Profile
« Reply #73 on: July 21, 2009, 10:49:17 AM »
dje?Piranic mi rece da je kod njega 20jevreja

RuTuTuKi

• Guest
« Reply #74 on: July 21, 2009, 01:24:50 PM »
dje?Piranic mi rece da je kod njega 20jevreja
u prodavnicu auto trend nova a kod njega sigurno polovna 20

Offline Bole

• View Profile
« Reply #75 on: July 21, 2009, 06:34:05 PM »
a dje ono bi auto trend?

RuTuTuKi

• Guest
« Reply #76 on: July 21, 2009, 10:08:51 PM »
preko morace preko puta direkcije dana

Offline Bole

• View Profile
« Reply #77 on: July 22, 2009, 04:09:11 PM »
mislim da znam, to je blisu onog lokala kako se zove nesto ima veze sa satom ime  jaoi dvije simpaticne slicice od danas, mislim da ce se dopasti @eto tako, @TROPHY-Renault i @aCid_cOokiE  :tease:
« Last Edit: July 23, 2009, 11:41:12 AM by boskovic85000 »

RuTuTuKi

• Guest
« Reply #78 on: July 23, 2009, 01:43:03 PM »
mislim da znam, to je blisu onog lokala kako se zove nesto ima veze sa satom ime  jaoi dvije simpaticne slicice od danas, mislim da ce se dopasti @eto tako, @TROPHY-Renault i @aCid_cOokiE  :tease:
da bas blizu starog sata pitaj nekog kad dodjes do tu i svi ce ti rec a moram ga i ja uzimat jednu stranu polomih je juce u lucice a reno fina masinerija:)

Offline Filip

• View Profile
« Reply #79 on: July 24, 2009, 06:57:12 PM »
ima li ovog momka na forumu? ja sam mu davno dao sajt adresu....