Iako je auto vec kod mene par mjeseci eo i da ga predstavim svecano odje...mada sam bio s njim na jedno okupljanje nedje kod toloske sume pa neki ce znat o cemu se radi a za one koji neznaju radi se o Golfu III GTI. Auto je 96god ima dosat opreme i u bas dobrom je stanju...Od opreme ima servo, ABS, air bagove, klimu, 4xEl. podizaci, el. siber, el. retrovizore, dalj. centralnu, fabricke alu felne, e da ima i grijace siceva i nemam pojima mozda jos neku sitnicu al najbitnije mi je za pocetak da sve to sto ima radi i da j sve ispravno jer ipak je to star auto...imam dosta planova sto se njega tice al polako sad za sad nista cekace se da prodje ljetnja sezona najvjerovatnije. mislim da je to to evo i sliku da izbacim

A moje drugo auto nije neki sportista,al fin auto a to je Renault Laguna 1.6 16V iz 2000god koje uglavnom sjedi u garazi i rijetko se vozi (sto bi se reklo za posebrne prilike) kupio sam ga 2005god i vozio ga neko vrijeme non stop dok ga nisam izgustira i od tad sjedi u garazu i vozi se po nekad koji krug po gradu al rijetko i kad se ide nedje dalje il u inostranstvo jer sam ga ja licno kupio od prvog vlasnika i uvezao i ragularno je znam 100% pa sam opusteno isa preko s njim a ovo ostalo neznam....tako auto ima ful opremu sem koze al bukvano znaci ono dig klima el retrovizori sa grijacima 4 podizaca 4 air bega dalj centralnu abs servo itd itd znate i sami vise sto ide sve tu

i eo i klip da vidite
My Laguna 16Vbice odje jos nesto kad budem ima vremena slika klipova itd mozda nekih i bivsih auta posto sam vozio svasta ali bukvalno i tako