Author Topic: Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)  (Read 8719 times)

Offline Bole

• View Profile
Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)
« Reply #40 on: June 18, 2009, 02:17:36 PM »
oli mi samo rec jeli pretekla ova bijela trojka posto trke kad su bile na petrovacke nesto mi je prodimila pa su se slepali sa njom
Sa Trojkom je sve OK samo je bio prosuo diferencijal taj dan na vijadukt,malo smo se ludirali to jutro po stazi prije trke jbg i desilo se....
« Last Edit: June 18, 2009, 02:19:18 PM by boskovic85000 »

RuTuTuKi

• Guest
« Reply #41 on: June 18, 2009, 04:27:20 PM »
oli mi samo rec jeli pretekla ova bijela trojka posto trke kad su bile na petrovacke nesto mi je prodimila pa su se slepali sa njom
Sa Trojkom je sve OK samo je bio prosuo diferencijal taj dan na vijadukt,malo smo se ludirali to jutro po stazi prije trke jbg i desilo se....
zato te i pitah znaqm da je neka muka bila sa njom ali po mojim nekim procijenama nece ona jos dugo jer kurla oni bijeli dim a bijeli dim nije ni malo dobro kad se vidi da ide izauspuha:):)

Offline Bole

• View Profile
« Reply #42 on: June 18, 2009, 06:12:29 PM »
zato te i pitah znaqm da je neka muka bila sa njom ali po mojim nekim procijenama nece ona jos dugo jer kurla oni bijeli dim a bijeli dim nije ni malo dobro kad se vidi da ide izauspuha:):)
znas kako znam to auto dobro i od ranije kad nije bilo njegovo a nemam razloga ni da te lazem...ona trojke je boca nikad udarena nije...pazena je i mazena je uradjen je motor prosle god komplet al znas kako ne kupuju se ta kola za kuliranje brate,pa su malo karike popustile al i dalje ide kao manita neboj se :) sredice on sve ne sumnjam u to...

Offline Bole

• View Profile
« Reply #43 on: June 22, 2009, 09:10:57 PM »
Moze li da se na 2.0 8V GTI MK3 stavi super punjac sa dvojke 1.8 8V G60...i da li neko ima ideju ko bi to mogao da odradi?sta bi sve trebalo da se mjenja prepravlja itd :) svaki savjet bi bio od koristi :) mislim da bi onda bio  plane
« Last Edit: June 22, 2009, 09:41:05 PM by boskovic85000 »

Offline gtivr6

• View Profile
« Reply #44 on: June 23, 2009, 08:20:56 PM »
cuo sam da negdje u bosnu moze da se ugradi ili vec imaju sve svoje i ugradjuju  ,neznam koliko je to tacno ali kad bi se to uradilo bila bi zvek mislim da bi imala oko 175 konja

Offline Bole

• View Profile
« Reply #45 on: June 25, 2009, 05:56:42 PM »
cuo sam da negdje u bosnu moze da se ugradi ili vec imaju sve svoje i ugradjuju  ,neznam koliko je to tacno ali kad bi se to uradilo bila bi zvek mislim da bi imala oko 175 konja
da tako kazu i hrvati 175 al neznam da li ubacat 16V ili radit to al bi onda bila jaca i od 16V a plus iman u steku neki mjnjac kratki neznam sta da radim to zahtjeva dosta izmjena i nakontrolnoj jedinici ili zamjenit citavu...ce da vidimo,al ce onda ekipa  ::busted_cop:: dok se to malo ne izgustira imat posla i ovako me zovu na razgovore i pisu kazne ka da su zvake :P

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #46 on: June 25, 2009, 07:43:05 PM »
A dje je moj post?Ja se ispsa k'a budala i e'o ga nema! neko ga je  suck_kr
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #47 on: June 25, 2009, 07:48:07 PM »
Nije, nije! Kolega Ivan je postavio pitanje u 2 razlichita topica ;) Mislim da je tvoj post zajedno sa topicom u 'Razno' Ne $ekiraj se!  happyEdit: pardon! nije nego u 'MR servis' eo ti... http://montenegro-racing.com/forum/index.php?topic=9462.0 :P
« Last Edit: June 25, 2009, 07:55:30 PM by TROPHY-Renault »

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #48 on: June 25, 2009, 08:11:53 PM »
Joj izvinjavam se mnogo se izvinjavam! Pogresio, jbg!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #49 on: June 26, 2009, 05:33:21 PM »
Joj izvinjavam se mnogo se izvinjavam! Pogresio, jbg!
citao sam sve ono tamo sto si ti napisao i nije samo da bi jeftinije ispalo nego ocu da napravim nesto sto niko nije probao pa ako ne uspije ko ga ..... onda uvjek postoji opcija sa 16V

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #50 on: June 27, 2009, 08:31:48 AM »
BELI GROM!!! Beli grom je odma napravljen i pumpa uveliko. Taj dan kad su se slepali za bar, golf 2 8v ga vukao 160 uz tunel (od malog tunela do rampe).
Moze li da se na 2.0 8V GTI MK3 stavi super punjac sa dvojke 1.8 8V G60...i da li neko ima ideju ko bi to mogao da odradi?sta bi sve trebalo da se mjenja prepravlja itd :) svaki savjet bi bio od koristi :) mislim da bi onda bio  plane
Znam da je izvodljivo, znam cak da je jedan momak necu ga imenovat, imao G punjac i da je bio dogovorio stavljanje na golfa 2 16v tako da samo nadji majstora koji ima *uda da se u to upusti i spremi lovu normalno mad to nije problem...

Offline Bole

• View Profile
« Reply #51 on: July 01, 2009, 05:48:29 PM »
planirao sam da stavim na auto natpis [www.montenegro-racing.com] evo i mjesta na kome sam planirao da to stavim pa da vidim sta vi mislite i koja boja bi mi dobro pala na crnu i na crna stakla kad stavim da ne bude veliki kontrast a da je uocljivo i da fino izgleda :)

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #52 on: July 01, 2009, 06:37:13 PM »
Ja bi stavio u dno fara (desni ili lijevi) malu crnu nalju, bas bi sexy izgledalo ::msn-wink::

Offline Bole

• View Profile
« Reply #53 on: July 01, 2009, 09:39:53 PM »
Ja bi stavio u dno fara (desni ili lijevi) malu crnu nalju, bas bi sexy izgledalo ::msn-wink::
a planirao sam da mjenjam farove da stravim one cetvorka look al sa crnom pozadinom :)mislio sam sivi natpis u cosku haune i to bas desni cosak al da je sive tamno boje i to da stoji pod kosinom u cosku i na leptirima u dnu na zadnjim staklima :)

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #54 on: July 01, 2009, 09:41:54 PM »
Tu je ok ali da nije prevelika ::msn-wink::

Offline Bole

• View Profile
« Reply #55 on: July 01, 2009, 09:44:27 PM »
naravno da nije upadljiva al i oet ako se obrati paznja da je uocljiva ... a imalo reklame za forum da i ja malo doprinesem :)

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #56 on: July 01, 2009, 10:45:34 PM »
Meni je fora....da se stavi na prednju soferku....onamo kod brisaca, bijele boje, da bude pisanim slovima..onako malo veca ::msn-wink::

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #57 on: July 02, 2009, 06:01:23 AM »
A ne sprdajte se da we zamolim! Ako hocete da izreklamirate forum, a da wam pritom i lijepo stoji, onda je zalijepite nedje pozadi (sajbna, gepek, branik ) ili na sa strane kao npr. "Sawal" sto pise na auta sa istoimenog placa. A sto se tice boje nalj. oduwijek je bilo da na tamna auta ide swijetla nalj. dok na swijetla ide tamna, mislim da nema puno filozofije tu... ;)

Offline Bole

• View Profile
« Reply #58 on: July 02, 2009, 02:19:20 PM »
opasan ovaj trophy  rofl nemno mi se samo nervirat :) a vidi sto mislis na sivu naljepnicu kod mene ili cakkniklovana slova da budu cito stampana klasicna ono

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #59 on: July 02, 2009, 04:29:05 PM »
Extra bi bila niklovana, ali bi onda bila i skuplja? ??? Pojma nemam :)