Author Topic: Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)  (Read 8721 times)

Offline gtivr6

• View Profile
Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)
« Reply #80 on: July 25, 2009, 08:57:17 AM »
mozda je ipak bolje uzet polovni jer je puno kvalitetnija plastika,ja sam kacio i kacio sa mojim nikad pukao nije,dok ga nije neko ukrao nevaljalo mu,onda sam kupio u prodavnicu, drugi dan mi je pukao!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #81 on: July 27, 2009, 01:38:22 PM »
ima li ovog momka na forumu? ja sam mu davno dao sajt adresu....
ovog momka nemqa na forumu a zasto neznam... dosta momaka znam pa i iz mog drustva koji su svakodnevno na netu al nisu uclanjeni i ja im kazem a oni kao a imamo tebe ako nam sto tamo treba  jao

Offline Bole

• View Profile
« Reply #82 on: August 07, 2009, 10:50:39 PM »
eo nesto novo i kod mene od veceras!jedna slika na brzinu od maloprijei doslo je do jos par izmjena danas...stavio sam na auto znakove(ambleme  ili kako se vec to zove) kao na Golfa MK3 GTI Edition 20  :party:eo par slika da vidite kako to sad izgledai jos mi fali crvena linija oko auta, na branike i lajsne na vrata, al nju cu napravit od reflektujuce floresccentne folije, bas kao i naljepnicu na haubi s linkom foruma
« Last Edit: August 11, 2009, 04:58:19 PM by boskovic85000 »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #83 on: August 09, 2009, 08:21:15 PM »
sto je s bankinama?
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline X3M

• View Profile
« Reply #84 on: August 09, 2009, 09:43:39 PM »
dje si nasao ove znakove sa strane na lajsnu sto dodju?

Offline gtivr6

• View Profile
« Reply #85 on: August 09, 2009, 10:38:49 PM »
ekstra

Offline Bole

• View Profile
« Reply #86 on: August 10, 2009, 03:09:27 PM »
sto je s bankinama?
a ogrebana je lijeva pa sam zalijepio ploter crni pa je ostalo malo vazduha ispod ne vidi se  inace nego je tako ispalo na slici :)
dje si nasao ove znakove sa strane na lajsnu sto dodju?
malo maste, malo spreja, malo laka u sprej... i eto :)

Offline X3M

• View Profile
« Reply #87 on: August 10, 2009, 05:48:02 PM »
aaaaa znaci ti si samo postojece "doradio" :)ja reko da ih nisi kupovao posto su meni moje poskidali a ne mogu ih nac nidje...

Offline Bole

• View Profile
« Reply #88 on: August 11, 2009, 04:55:55 PM »
aaaaa znaci ti si samo postojece "doradio" :)ja reko da ih nisi kupovao posto su meni moje poskidali a ne mogu ih nac nidje...
ja sam cuo da ima nedje u pg od ovih mojih al da nisu jeftine pa je bolje da se ofarbaju, samo mi je zadnja original samo sam je ofarba jer je pocela da pada boja. nego ti nabavi obicne a farbanje ide lagano, zalijepis preko traku koja se koristi za zastritu pri farbanju kola, onda uzmes sitnu smirglu npr za pocetak p150 i smirglas rucno lagano dok ne skines zastitu tj tu traku  u obliku kojem ces da farbas, kasnije za finese mozes i sitniju. pa uzmes crveni sprej ofarbas to sto si osmirglao, dok ti ostatak trake stiti ostatak amblema :) i kad se to osusi skini traku i predji sve lakom bezbojnim da nebi padala boja, a i da nebi onaj ostatak bio mat crn nego da dobije malo sjaja... toliko ja sam tako to uradiodanas na GTI-ja izmjenjane gumice ventila, da se "minimalna" potrosnja ulja otkloni, ostalo sve po ps-u mogu vam rec...ja sam zadovoljan clap2
« Last Edit: August 11, 2009, 05:08:40 PM by boskovic85000 »

Offline X3M

• View Profile
« Reply #89 on: August 11, 2009, 05:07:19 PM »
meni su bile one sive GTI Edition i neko mi ih je skinuo i s jedne strane je ostavio neki "chep" (posteno :) ) bez ikakvog znaka, a s druge strane su mi ostale one rupe pa sam htio nabavit nesto cisto da popunim to ali nisam uspio nidje nac te znakove...

Offline Bole

• View Profile
« Reply #90 on: August 11, 2009, 05:12:14 PM »
meni su bile one sive GTI Edition i neko mi ih je skinuo i s jedne strane je ostavio neki "chep" (posteno :) ) bez ikakvog znaka, a s druge strane su mi ostale one rupe pa sam htio nabavit nesto cisto da popunim to ali nisam uspio nidje nac te znakove...
posteno nema sto :) neki kulturan momak, ipak je malo mislio na tebe barem, bar djelimicno kad ti je ostavio "neki cep" na tu jednu stranu. a te cisto sumnjam da ces nac nedje, nemam cak ni ideju dje bi to mogao trazit. isto nedje na parking neki,mada nisam nesto pobornik toga...a moji sad sljaste znas kako, samo cekam da ostanem bez njih. treba sam ih malo pojacat lijepilom, a ne samo onako stavit...al kad razmislim da dodje da ih skida neki klinac, ima da ih skine pa i da ih zavarim...kradu po parkinzima felne i auspuhe a ne znakove  jao
« Last Edit: August 11, 2009, 06:57:05 PM by boskovic85000 »

Offline GTI3

• View Profile
« Reply #91 on: August 14, 2009, 01:28:29 PM »
Sve se moze naci samo im je cijena dosta jaka,od svih gti bedzeva ovi "gti edition" su najskuplji,mislim na 1 2 3 4 golfove,jos dok dodju do ovamo troskovi cuda ::tongue4::,ja sam razmisljao o njima ali kad vidis cijenu mislim da je malo mnogo dati za tako malu stvar toliko para,na kraju sam postojece prefarbao u crveno i super je ispalo respectEvo linkahttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250478410615&viewitem=
« Last Edit: August 14, 2009, 01:32:08 PM by GTI3 »

Offline X3M

• View Profile
« Reply #92 on: August 14, 2009, 01:53:45 PM »
Pfffff! Pa nije ni cudo sto su mi ih ukrali :D

Offline GTI3

• View Profile
« Reply #93 on: August 14, 2009, 02:17:25 PM »
eo nesto novo i kod mene od veceras!jedna slika na brzinu od maloprijei doslo je do jos par izmjena danas...stavio sam na auto znakove(ambleme  ili kako se vec to zove) kao na Golfa MK3 GTI Edition 20  :party:eo par slika da vidite kako to sad izgledai jos mi fali crvena linija oko auta, na branike i lajsne na vrata, al nju cu napravit od reflektujuce floresccentne folije, bas kao i naljepnicu na haubi s linkom foruma
Odlicno si ovo odradio u crveno,ja sam isto tako nesto petljao ali na tezi nacin,u svakom slucaju dao si mi dobru ideju ono sa trakom i smirglom ::badair::!Reci mi je li ista dimenzija znaka sto dodje u masku i taj pozadi?Mislim na velicinu slova ima li razlike,meni se cini da nema ovako na slikama?Posto mi je jos taj ostao onaj stari pa ga ne mogu gledat pored ovih crvenih crazy

Offline Bole

• View Profile
« Reply #94 on: August 14, 2009, 06:36:14 PM »
Odlicno si ovo odradio u crveno,ja sam isto tako nesto petljao ali na tezi nacin,u svakom slucaju dao si mi dobru ideju ono sa trakom i smirglom ::badair::!Reci mi je li ista dimenzija znaka sto dodje u masku i taj pozadi?Mislim na velicinu slova ima li razlike,meni se cini da nema ovako na slikama?Posto mi je jos taj ostao onaj stari pa ga ne mogu gledat pored ovih crvenih crazy
ovako dimenzija je skoro ista... sirina je ista kao obican znak golf i kao znak na masci,al je ovaj znak malcice duzi od onog na masci mozda jedno centimetar nepuni....i jedna novost... danas sam na GTI-ja stavio sportski lonac NEUSPEED, eo i jedna slika da vidite o cemu vam pricamLonac je skinut sa bratovog BMW 320i(kocka), koji on ne vozi jer sad je tu Mondeo ST ovo ono. E sad ovako lonac je malo prepravljen i prepakovan tacnije uklopljen na Golf-a. Iskreno ne svidja mi se jer za moj ukus previse je bucan, i cim budem u prilici i budem nasao fabricki zadnji lonac od VR6 npr stavicu ga, ako neko ima kupio bi ga ili zamjenio isti ovaj s nekim ako je raspolozan za kombinaciju... kad smo vec kod toga trazim i prednje diskove i klijesta od VR6 ili od Audi-ja A6 2.5TDI '99-'00i jedna slika nova od danas
« Last Edit: August 29, 2009, 07:49:51 PM by boskovic85000 »

Offline Bole

• View Profile
« Reply #95 on: September 04, 2009, 05:50:57 PM »
e ovako danas sam cackao nesto oko daljinske centralne...Posto vec imam daljinsku i dobar alarm ugradjen kupio sam centralnu sa dva kljuca-daljinska "skakacva",al da uzmem samo daljinski od nje.Koji je potpuno isti kao i kljuc "skakavac" na golfa IV,Passat,Fabia itd.znaci da napravim da mi radi stari daljinski a i novi "skakavac" na postojecu centralu i da mi ostane alarm postojeci...evo ih moj stari i novi kljucE sad uzeo sam samo jedan kljuc i po preporuci ponio kod jednog momka, da mi ubaci u njega novu frekvenciju i kod sto je meni djelovalo nemoguce (jer je kljuc sa buvljaka).Naravno uspio je, sad mogu da koristim i daljinske koje vec imam i kljuceve.A i novi kljuc "skakavac" mi radi na vec postojeci alarm, pa mi sad kljuc od GTI-ja izgleda ovako:jeko kvalitetno djeluje i bas mi se svidja,kinezi su odradili dobar posao mogu vam rec...a sad imam centralu viska i jos jedan "skakavac" viska od te centrale pa cemo njega ugradti kod druga na GTIja...
« Last Edit: September 04, 2009, 06:40:33 PM by boskovic85000 »

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #96 on: September 04, 2009, 11:05:08 PM »
Ti si na konja sad! 5 kljuceva od jednog auta, sve bolji od boljeg a ja na moga jedan jedini i to slomljen  ::bash::
Nema prostora ovdje kapi!

RuTuTuKi

• Guest
« Reply #97 on: September 05, 2009, 09:50:00 PM »
kolko je para to sve u kompletu kosta

Offline Bole

• View Profile
« Reply #98 on: September 06, 2009, 12:20:33 PM »
Tu oko 50evrica

RuTuTuKi

• Guest
« Reply #99 on: September 06, 2009, 05:11:11 PM »
e mnogo vala ne vrijede tolko jes da fino izgleda ali su puno