Author Topic: Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)  (Read 8720 times)

Offline X3M

• View Profile
Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)
« Reply #520 on: March 25, 2011, 01:55:00 PM »
uuuu brate, ovo je bas bilo zestoko...brz oporavak, a kola su odsluzila svoje...

Offline milan Vr6

• View Profile
« Reply #521 on: March 25, 2011, 02:12:43 PM »
Uf kako si joj jeba mater izgleda ka da nema sarafa zdravog, makse vazno je da ste vi zdravo bit ce kola. Podsjeti me ovo kad se ja prije 2-3 god prevrnuh na krov sa zastavom samo sam ja bolje pro. Brate znam kako ti je jos jednom brz oporavak!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #522 on: March 25, 2011, 02:22:43 PM »
ada ja ne znam kako svi mozete rec pusti kola, bice kola, onaka trojka greote, meni je bas kola zao  :(
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline milan Vr6

• View Profile
« Reply #523 on: March 25, 2011, 02:31:41 PM »
Haha ne zajebava zamisli da je nekome od njih bilo nesto! Kola su sitnica,ono jes steta ali kupit ce se druga moglo je bit mnogo gore!!!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #524 on: March 25, 2011, 03:07:05 PM »
meni u takvim situacijama "sam pao, sam se ubio" nije nikad bilo nesto posebno zao vozaca vec kola (bole ne svacaj ovo pogresno, drago mi je da tebi i suvozacu nije nista kako je moglo bit) sta cu taki sam, jes mozda glupo od mene al sta da se radi  :)

Offline Bole

• View Profile
« Reply #525 on: March 25, 2011, 06:54:56 PM »
vozio sam danas vec sve nomalno, bio samna previjanje i to... mislio sam bice neka frka al nista. Znas Manijace kako je meni prvo je ono a super nama nista nije kako je moglo ovo ono al kad smo vec mi prosli mogao je i Golf, ja opet kazem za sav  ulozeni trud i ljubav mi je uzvratio i sacuvao nam glave, al kad smo mi pretekli ono znas pa mozd aje mogao i Golfinjo :P

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #526 on: March 25, 2011, 07:48:49 PM »
sutomore kod hotela korali :D  kako sve znam :DDDto ti velim bole, svi vele dobro je kad ste vi pretekli, lako ces za auto a posle kad malo prodje sva ta euforija i frka stanes, kontas i svatis da si toliki trud, muku i sve pokenjo. O tome ti velim zasto uvijek zalim kola.

Offline Bole

• View Profile
« Reply #527 on: March 25, 2011, 08:00:03 PM »
Neznam... jos sam u soku, danas mi veli drug aj idemod a se provozamo da odemo do tamo, nisam htio da podjem... Stefane kad ides od BR prema Sutomoru, prodjes onaj most u Brcu krivi ulazis u onaj usjek, pri kraju usjeka sam poceo da udaram u one zidove na izlaz iz usjeka otisao moje lijevo pored one rampe iza hotela i zavrsio u onu sumicu iza hotela dolje

Offline Bole

• View Profile
« Reply #528 on: March 25, 2011, 08:13:15 PM »
a jbg... sto da se radi prolai se tuda mudato, nego eto kad mislis da poznajes put poznajes kola i mislis da se takve stvari drugima desavaju i da ti nemozes da pogrijesis... mi smo u most usli muski kazu da je posle bilo 4 traga u most onamo kako smo prosli ja se sjecam da smo se poprijecili malo i odatle pusta gasa nisam, ustvari nisam ga ja pustao u opste svo vrijeme htio sam da izvucem motao kontre cuda tragova kocenja nema kazu... al kad mi klepio air bag odustao sam a onda smo krenuli naopako

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #529 on: March 25, 2011, 09:17:45 PM »
to jes, samim zanosenjem je spustio brzinu, pa udaranjem jos vise, ne daj boze da je sa cijelih 170 udario, ne bi ga prepoznali, razmaza bi se ka musica na soferku  ;)po slikama bih rekao da udarac u krov popio pri cca 40km/h vise nije. Al mozemo mi sad uvidjaj radit, govorit vako i nako samo bole zna kako mu je i kako je bilo.

Offline Bole

• View Profile
« Reply #530 on: March 25, 2011, 09:40:43 PM »
Prije udarca u krov ili ti na krov prosao sam kroz betonski armirani zid, a do njega sam posle zanosenja i udaranja stigao sigurno 70/80km/h i reko super udaramo i stajemo... Aha udaramo otvara se air bag inace i prvi udarac direktan,i idem na krov.