SMF - Just Installed!
Ovo za zvuk, imam je neke moje izraze, a ne mogu ih objasnjavat, komplikovan sam ja oko toga (zna Nemanja ::msn-wink:.
moj se bimmer totalno pomamio! od kad je dobio pocurku i box sa njom,s tim je regulisano normalan gladan vazduh u motor! i auto je pri malim obrtajima startniji,lakse progliza,i pri vecim da ne pricam! sto se zvuka tice sa samom kutijom dobijate TUPI zvuk totalno glup zvuk (po meni) a sa pecurkom,fin i standardan zvuk....i nemoj pecurku da diras ostavi dje je,jer je na OK mjesto,jedino kod nekih auta pecurka dodje preblizu motoru i to treba regulisat! samo odredjenim limom,nikako je izbacat po branika i te zezalice stefanove :party:ovo vam je moje iskustvo a to oce li uvuc sto,boli te k,neces da ostaras sa njom ::msn-wink::
ja sam mislio da je prica oko hebenih filtera (FILTERA) za vazduh davno ispricana na ovaj forum
Da malo upadatujem ovo cisto,jedna slika od jutros ::msn-wink::
Sinoc sam bio put UL "Ostroga mi" i dva put sam snima kroz Zeljevsko da snimi 100-200 i dignem ga do 160-170 i djednom mi auto na put... i reko ko zna zasto je to reko treci put necu probat, kad mi izlaze u 11 ovako... a to 7,5s ces vidjet uskoro samo da se ugrije malo asfalt ::msn-wink::
Boskovicu tvoja GTI stvarno ide odlicno. Tvoj gnoj ce bit jedini koji ce se probat samnom, jbg najbolji je. Sto cu se trkat sa Edom da trosim deci goriva gledajuci ga u unutrasnji retrovizor sa dvogledom?I Markova V GTI naravno.