Author Topic: Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)  (Read 8791 times)

Offline Bole

• View Profile
Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)
« Reply #400 on: November 11, 2010, 06:54:03 PM »
Auto je od prvog dana s pecurkom od kad je motor upljen prvi put,i extra se ponasao,da razjasnim ako je kome nejasno i ima je dubok GTI zvuk,koji je extra,samo sam htio vise hladnog vazduha to je sve.

Offline Voland

• View Profile
« Reply #401 on: November 11, 2010, 07:15:32 PM »
Ovo za zvuk, imam je neke moje izraze, a ne mogu ih objasnjavat, komplikovan sam ja oko toga (zna Nemanja  ::msn-wink::). Sto se tice gljivetine, poenta je nikako nisko, i ne kod branika, mozes je i izolovat kutijom za vazduh, ali probisit rupicu koju, cisto da "dise" malo. I provjeri taj razvodnik.Koje ti je ubrizgavanje? Standardno ili si "cackao"?
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #402 on: November 11, 2010, 09:24:34 PM »
Ovo za zvuk, imam je neke moje izraze, a ne mogu ih objasnjavat, komplikovan sam ja oko toga (zna Nemanja  ::msn-wink::).
haha sta ja znam :D

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #403 on: November 11, 2010, 09:29:10 PM »
Ajte u 3pm hahahahah chasti mi nemam zhivaca da pishem...Nisam ja rekao da izbachite taj shampinjon na branik ili ispod njega nego da se dovede s neke rupe naprijed izbushene u braniku ili vec kako rjeshene vazduh (donekle filtrirani nechim improvizovanim) do filtera koji je djelimichno izolovan od vrelog vazduha u motornom prostoru (postavljen recimo iza fara ili dje vec ima mjesta), nacicu cu slike mada tu nema mnogo filozofije...Hladni vazduh necesh dobit nidje iz motornog prostora, MORA da dodje spolja a kako cesh to izvest bolje od fabrike morash sam provalit jer je svaki motorni prostor drugachije koncipiran...Motor se gushi zbog toplog vazduha pa se dobija bolji zvuk ? Zezash li me to druzhe ? ne no se poseri na klapnu gasa pa daako bude funkcionisalo kao nitro...Kako volim kad je UDUV glasniji od izduva... jao
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline vuki

• View Profile
« Reply #404 on: November 11, 2010, 10:13:34 PM »
ja sam mislio da je prica oko hebenih filtera (FILTERA) za vazduh davno ispricana na ovaj forum

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #405 on: November 11, 2010, 11:38:20 PM »
moj se bimmer totalno pomamio! od kad je dobio pocurku i box sa njom,s tim je regulisano normalan gladan vazduh u motor! i auto je pri malim obrtajima startniji,lakse progliza,i pri vecim da ne pricam! sto se zvuka tice sa samom kutijom dobijate TUPI zvuk totalno glup zvuk (po meni) a sa pecurkom,fin i standardan zvuk....i nemoj pecurku da diras ostavi dje je,jer je na OK mjesto,jedino kod nekih auta pecurka dodje preblizu motoru i to treba regulisat! samo odredjenim limom,nikako je izbacat po branika i te zezalice stefanove  :party:ovo vam je moje iskustvo a to oce li uvuc sto,boli te k,neces da ostaras sa njom  ::msn-wink::
SVAKO IMA SVOJE iskustvo cheekkiss duso za golfa gti nije pecurka! STO SE ZVUKA TICE. a radi performansi sigurno da ALI citav CAI kao sto je stefke stavio za primjer ovu slicicu, samo mozda da ima vise "udarnog" vazduha...To je tako, sad BMW i GTI nije isto ZLATO! ::bleh:: cheekkiss

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #406 on: November 12, 2010, 01:25:12 AM »
ja sam mislio da je prica oko hebenih filtera (FILTERA) za vazduh davno ispricana na ovaj forum
+1
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #407 on: November 12, 2010, 09:53:50 AM »
+101 ali ochigledno jeda ni je
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Voland

• View Profile
« Reply #408 on: November 12, 2010, 10:44:27 AM »
@stefan123, kralju, reka sam kad dobija topliji vahduh, da se gusi i muci i da je taj zvuk GRDAN!!!!!!!!!!!!! Nikako lijep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline Bole

• View Profile
« Reply #409 on: December 13, 2010, 10:58:08 PM »
Da malo upadatujem ovo cisto,jedna slika od jutros  ::msn-wink::

Offline Andrijav5

• View Profile
« Reply #410 on: December 14, 2010, 07:18:16 AM »
Aoo nista kad nisi postavio klip da vidimo kako tebi puni do 200  plane ::msn-wink::
« Last Edit: December 14, 2010, 03:37:32 PM by Filip »

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #411 on: December 14, 2010, 02:01:56 PM »
Dodji u nedjelju da te postidim. :D
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #412 on: December 14, 2010, 03:25:39 PM »
jel ovo prava  happy2@andrija: dovoljno je kad bi izbacio do 100 da vidju tih 7,5s  really!     happy2
« Last Edit: December 14, 2010, 03:37:12 PM by Filip »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #413 on: December 14, 2010, 05:00:11 PM »
Sinoc sam bio put UL "Ostroga mi" i dva put sam snima kroz Zeljevsko da snimi 100-200 i dignem ga do 160-170 i djednom mi auto na put... i reko ko zna zasto je to reko treci put necu probat, kad mi izlaze u 11 ovako... a to 7,5s ces vidjet uskoro samo da se ugrije malo asfalt  ::msn-wink::

Offline Edo

• View Profile
« Reply #414 on: December 14, 2010, 05:03:04 PM »
Ma nema sanse 7.5 do 100

Offline Bole

• View Profile
« Reply #415 on: December 14, 2010, 05:13:29 PM »
Proljepsa si mi se nesto brate  ::wub:: a sto je mozes li me pratit u tih 7.5sec  ::bleh::

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #416 on: December 14, 2010, 06:03:56 PM »
Boskovicu tvoja GTI stvarno ide odlicno. Tvoj gnoj ce bit jedini koji ce se probat samnom, jbg najbolji je. :) Sto cu se trkat sa Edom da trosim deci goriva gledajuci ga u unutrasnji retrovizor sa dvogledom?I Markova V GTI naravno. :D
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Bole

• View Profile
« Reply #417 on: December 14, 2010, 06:06:09 PM »
Dogovorit cemo se nesto  ::yes::

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #418 on: December 14, 2010, 06:33:26 PM »
Sinoc sam bio put UL "Ostroga mi" i dva put sam snima kroz Zeljevsko da snimi 100-200 i dignem ga do 160-170 i djednom mi auto na put... i reko ko zna zasto je to reko treci put necu probat, kad mi izlaze u 11 ovako... a to 7,5s ces vidjet uskoro samo da se ugrije malo asfalt  ::msn-wink::
ma pusti, nemoj silit, kad se neda neda se, ne trazi djavola  ::msn-wink::ili kupi tigar winter pa neces imat problema sa lednim asfaltom  ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Edo

• View Profile
« Reply #419 on: December 14, 2010, 06:45:14 PM »
Boskovicu tvoja GTI stvarno ide odlicno. Tvoj gnoj ce bit jedini koji ce se probat samnom, jbg najbolji je. :) Sto cu se trkat sa Edom da trosim deci goriva gledajuci ga u unutrasnji retrovizor sa dvogledom?I Markova V GTI naravno. :D
Dobro trkacu,dodji