Znaci sto mi se desava u zadnje vrijeme, vozim kola nemogu se safatat sa zadnjim krajem, novi amorti a lupnjava nazad... nbt amorti dolje, probio prstene one zadnje koji ogranicavaju tj zdrobio ih i lega samo na spirale a amorti nemaju funkciju... resenje=zavarene dvije matice umjesto prstena i vise razdvanja spirale i amorta nema bez brusilicom. Sad drzi zadnji kraj,al poceo da bjezi preko nosa na gas ka blesav vrti u krivine ka nenormalan ka da ima 380KS a ne 100 i kusur,reko nema sto pomjerila se reglaza, sad bih reko ajd idem da provjerim trap i da radim reglazu kad je vec na dizalicu reko zamjenicu ulje obrnuo sam skoro 5000km zamjeni se ulje i filter (Castrol RS 10W60 kako i prosli vlasnik motora tako i ja)... e sad zasto nosi preko nosa, ljudi odlabavio mi se kraj spone i jos jace ima lufta 3-4mm od matice i sajbne do gore da radi uh sledio sam se... nista reko... i gledam mjenjac masan od ulja vas, zastokrci mjenjac semenizi na poluosovine crkli, mjenjac bez ulja i onda nemoze da se presalta bas vau vau.A ja inace sam znao da gubi nedje al sam doliva s vremena na vrijeme, razlog toga je previse spusten prenisko je mjenjac naspram tockova i nateze diferencijal,al nema veze da jemjenjac od trojke prosuo bi diferencijal... uglavnom ne dzem ga ziv, al moram to da sredjujem uh... jbt nase puteve... eto reko muku da podijelim i sa vama... da ne bude da da nesto stalno radim ka sto radim a nista ne tipkam odje ::bash::