Author Topic: Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)  (Read 8790 times)

Offline Bole

• View Profile
Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)
« Reply #420 on: December 14, 2010, 06:47:18 PM »
Sinoc sam bio put UL "Ostroga mi" i dva put sam snima kroz Zeljevsko da snimi 100-200 i dignem ga do 160-170 i djednom mi auto na put... i reko ko zna zasto je to reko treci put necu probat, kad mi izlaze u 11 ovako... a to 7,5s ces vidjet uskoro samo da se ugrije malo asfalt  ::msn-wink::
ma pusti, nemoj silit, kad se neda neda se, ne trazi djavola  ::msn-wink::ili kupi tigar winter pa neces imat problema sa lednim asfaltom  ::msn-wink::
Jos mi samo taj trosak fali  ::bash::

Offline Bole

• View Profile
« Reply #421 on: January 31, 2011, 05:18:37 PM »
nisam postova nista odavno,pa da updatujem, jes da nisam cackao nista poseobno osim nekih sitnica i redovnih odrzavanja, nema nista posebno novo osim farova (original) Hella MK4 Look, jes da svi stavljaju takve na MK3 al stavih eto i ja... Slika od danans, auto prljav ne zamjerite, sinoc sam s puta a danas posao i obaveze nema se kad  really!
« Last Edit: February 01, 2011, 06:25:08 PM by boskovic85000 »

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #422 on: January 31, 2011, 05:21:52 PM »
Fino fino..Boskovicu icemo mozda opet put BR pa ovaj put te cimam ranije da okupis te orangutane tvoje. :)I operi ruku ako bi da se rukujes samnom. :)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Bole

• View Profile
« Reply #423 on: January 31, 2011, 05:25:11 PM »
a ti si brat moj orangutan cheekkissopracu i ruke i tebe... samo bujrum... getriba mi steka opasno (nista novo za mene),al sa tobom cu je prosut ako treba aliiiii  plane

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #424 on: January 31, 2011, 06:49:04 PM »
Hahhahahahha jos nijesi naucio da kvacilo stiskas, a? :DMakli su nam folije sa GTI-a onu noc u bar mater im jbem....

Offline Bole

• View Profile
« Reply #425 on: January 31, 2011, 08:31:27 PM »
Kad vide GTI digne im se kosa na glavu,nema niko s folijama alergicni su na njih. Ja sam imao 70% sva stakla sem soferke puna dva dana :D
« Last Edit: February 01, 2011, 06:23:41 PM by boskovic85000 »

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #426 on: February 03, 2011, 11:13:27 AM »
mici ovo sa farova krvniche,i kad budesh mica to ofarbaj ove farove u crno iznutra

Offline Bole

• View Profile
« Reply #427 on: February 03, 2011, 11:41:45 AM »
Farovi su dosli s tim, ostavio sam to onako bzvz... Jer je ista boja ka kola,a ofarbat ce se ako se ne prodaju,iskreno ljepsa mi je bila sa starim farovima.

Offline Bole

• View Profile
« Reply #428 on: February 04, 2011, 05:00:06 PM »
Danas stavih xenon i u Hella ove farove posto su mi u stare bile H1 sijelice nisu mi odgovorili xenoni za nove farove jer idu H7, stari su mi bili 6000K, sad stavih 8000K vidjet cu veceras kako ce to da se vidi.I bio sam danas kod jednog naseg najjaceg lakirera da se dogovorim za farbanje farova iznutra posto nebih da zaserem nesto reko bolje da to odradi strucno lice, posto je dogovor pao vidjet cu do da odradim ovih dana, jer mi se ne svidja ovako previse mi cakle farovi u odnosu na sve ostalo na auto.Kad sam mijenja amorte skoro spustio mi se auto jos 2cm napred na ove nove amorte pa sam ga spustio juce malo nazad 1.5cm sad je knap sva 4 tocka u rubove... Slika od danas kako je zalega sad... ako neko i primjecuje razliku  really!Eto tako...

Offline zbeka

• View Profile
« Reply #429 on: February 04, 2011, 05:38:47 PM »
sto nize to bolje  happydance kad zavrsis farove odradi par lijepih slika i pazi se rupa  suck_kr

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #430 on: February 04, 2011, 06:03:17 PM »
brao kralje groupwave

Offline Bole

• View Profile
« Reply #431 on: February 05, 2011, 02:32:49 PM »
  ::msn-wink::

Offline milan Vr6

• View Profile
« Reply #432 on: February 05, 2011, 06:36:48 PM »
Bole auto ti je lutka! Eto mozda da stavis neke druge felme bio bi jos ljepsi.  ::beer3::

Offline zbeka

• View Profile
« Reply #433 on: February 05, 2011, 08:09:25 PM »
stvarno je trojka extra!  respect

Offline Andrijav5

• View Profile
« Reply #434 on: February 05, 2011, 09:27:28 PM »
Koja je najbrza od ove 3   ::badair::

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #435 on: February 05, 2011, 09:45:14 PM »
Ima mi nekog smeka ova trojka iako ih ne podnosim.  ::yes::
Nema prostora ovdje kapi!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #436 on: February 05, 2011, 09:53:39 PM »
Fino se to auto sredi, samo ih ima previse i unutrasnjost je ogavna..Al imaju namrtvo dobar polzaj sica, skoro kao Lancin Rally style..

Offline Bole

• View Profile
« Reply #437 on: February 07, 2011, 03:57:57 PM »
Znaci sto mi se desava u zadnje vrijeme, vozim kola nemogu se safatat sa zadnjim krajem, novi amorti a lupnjava nazad... nbt amorti dolje, probio prstene one zadnje koji ogranicavaju tj zdrobio ih i lega samo na spirale a amorti nemaju funkciju... resenje=zavarene dvije matice umjesto prstena i vise razdvanja spirale i amorta nema bez brusilicom. Sad drzi zadnji kraj,al poceo da bjezi preko nosa na gas ka blesav vrti u krivine ka nenormalan ka da ima 380KS a ne 100 i kusur,reko nema sto pomjerila se reglaza, sad bih reko ajd idem da provjerim trap i da radim reglazu kad je vec na dizalicu reko zamjenicu ulje obrnuo sam skoro 5000km zamjeni se ulje i filter (Castrol RS 10W60 kako i prosli vlasnik motora tako i ja)...  e sad zasto nosi preko nosa, ljudi odlabavio mi se kraj spone i jos jace ima lufta 3-4mm od matice i sajbne do gore da radi uh sledio sam se... nista reko... i gledam mjenjac masan od ulja vas, zastokrci mjenjac semenizi na poluosovine crkli, mjenjac bez ulja i onda nemoze da se presalta bas vau vau.A ja inace sam znao da gubi nedje al sam doliva s vremena na vrijeme, razlog toga je previse spusten prenisko je mjenjac naspram tockova i nateze diferencijal,al nema veze da jemjenjac od trojke prosuo bi diferencijal... uglavnom ne dzem ga ziv, al moram to da sredjujem uh... jbt nase puteve... eto reko muku da podijelim i sa vama... da ne bude da da nesto stalno radim ka sto radim a nista ne tipkam odje  ::bash::

Offline KTM_DU

• View Profile
« Reply #438 on: February 07, 2011, 04:04:50 PM »
lako ti sredimo nekog abf-a ili tdi-a....komplet sa svim,instalacijama,samo plug&drive :)
KTM=Kraftfahrzeug Trunkenpolz Mattighofen

Offline Bole

• View Profile
« Reply #439 on: February 07, 2011, 04:07:36 PM »
Mene je ABF  ::wub::