Author Topic: Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)  (Read 8882 times)

Offline SFU

• View Profile
Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)
« Reply #380 on: November 11, 2010, 12:10:30 PM »
morash maci poklopac kutije ako ocesh zvuk!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #381 on: November 11, 2010, 01:01:39 PM »
Nije jer imas pecurku ;) to totalno umanjuje onaj zvuk...znaci normalna kutija i panel k&n ::msn-wink::To je barem tako kod gti ::yes::
« Last Edit: November 11, 2010, 01:10:10 PM by tmBROTHER »

Offline milos

• View Profile
« Reply #382 on: November 11, 2010, 01:34:03 PM »
bate nista pecurke nista k&n poslusaj me fabricka kutija bez filtera samo je izbusi naprijed da dolazi hladnog vazduha i blatobran a put motora je nemoj dirat i unutra samo rastegni jednu (zensku) carapu da ti ne povuce nesto poslusaj me  ::msn-wink::

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #383 on: November 11, 2010, 01:59:56 PM »
Da, inache fabrike filter na usisu stavljaju iz fetisha.... jao
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline vuki

• View Profile
« Reply #384 on: November 11, 2010, 02:39:51 PM »
pa ako makne filter imace vise vazduha i auto ce biti dosta brzi skoro kao da ima nitro, a fabrika je stavila filter da ugusi maksimalno motor da ne bi bio konkurencija ovima od vise kubika. shvatas li stefane il ti treba crtat?

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #385 on: November 11, 2010, 03:02:50 PM »
 rofl rofl rofl

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #386 on: November 11, 2010, 03:55:42 PM »
Aham, sad mi je jasnije, a da li onda Mijo (onaj chip tuner) zapravo samo odrezhe dio filtera i tu stavi zhensku charapu pa auto bolje ide ili ?

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #387 on: November 11, 2010, 04:33:08 PM »
tako nekako stefanU  rofl ajte ne sprdajte se ljudi, boskovic previse voli svoj motor da bi ga sjeba micanjem filtera.Nego sreca sto kod nas uopste nije prasnjavo podrucije i sto nema vjetra koji taj pijesak raznosi po gradu  really!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline neski333

• View Profile
« Reply #388 on: November 11, 2010, 05:02:29 PM »
trojka je bomba samo joj fali jedan vufer SAL ::tongue4:: roll2 jao ::bleh::

Offline Bole

• View Profile
« Reply #389 on: November 11, 2010, 05:51:02 PM »
morash maci poklopac kutije ako ocesh zvuk!
A tako je bilo ranije,i bilo je bomba...nego sam htio da izolujem da vuce vise hladnog vazduha,uzecu drugu kutiju pa na novo imam drugu ideju,pa dok ispane da valja... Nego mi steka paljenje nesto,razvodnik ce bit...nesto mi nije to to zadnjih par dana,il sam se istripova od 5000rpm mi ga nesto gusi u odnosu na ranije...neznam mozda sam se istripova,moram se probat s nekom 16lnom masinerijom da vidim koliko cu je prepeglat ako bude slabije nego ranije kupicu novi jbg.A moj motor volim Manijece jbg nema par mjeseci da sam uletio 1300€ u njega jbg... Za SAL nebi dao preko 50€ ni centa i to iz dva put,jer sam moj takav prodao 60€ prosle godine,ipak je sad sve devolviralo pa i SAL tako da to ti je to.

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #390 on: November 11, 2010, 05:53:21 PM »
bate nista pecurke nista k&n poslusaj me fabricka kutija bez filtera samo je izbusi naprijed da dolazi hladnog vazduha i blatobran a put motora je nemoj dirat i unutra samo rastegni jednu (zensku) carapu da ti ne povuce nesto poslusaj me  ::msn-wink::
Kralju salis li se happy2 reci da se salis. Pa da uvlaci sve zivo, sto treba i ne treba?

Offline vuki

• View Profile
« Reply #391 on: November 11, 2010, 05:56:13 PM »
Aham, sad mi je jasnije, a da li onda Mijo (onaj chip tuner) zapravo samo odrezhe dio filtera i tu stavi zhensku charapu pa auto bolje ide ili ?
on bi trebao ipak da razmisli o stavljanju bez umjesto crnih najloki. ipak je to sestak

Offline Bole

• View Profile
« Reply #392 on: November 11, 2010, 06:03:57 PM »
Sto jel bitna i boja...a dezen?

Offline Voland

• View Profile
« Reply #393 on: November 11, 2010, 06:04:29 PM »
Hm, pa sad, blizu si. posto se radi o elektronici, kad odreze dio filtera, ne stavi carapu, no tangice, po mogucnosti tek skinute s neke izazovne curice (cipka ti je +10ks!!!!!!).@boskovic, banja sto se sredilo to vjesanje. A sto se tice filtera ne mora da znaci, jer kad uzima hladniji vazduh, nema tu dubinu, nego vise reze, tako da ako "rezi" uzima hladniji no prije
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline Bole

• View Profile
« Reply #394 on: November 11, 2010, 06:12:38 PM »
Pa vise "reze" a istovremeno ima pritajeni zvuk(riku) GTI-ja,e sad neznam da nije da mu od 5000rpm fali vazduha il razvodnik neznam,nema one eksplozije snage kao ranije ima al nije vau vau...

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #395 on: November 11, 2010, 06:17:21 PM »
Shto prichate to ljudi jebem mu oca ! Ako vuche topli vazduh zvuk je dubok a ako vuche hladni onda rezhi ???Odvoji nekim panelom taj filter i pokushaj da mu nekako dovedesh shto vishe hladnog vazduha, rupa neka u braniku pa crijevo do filtera ili tako neshto....Topli vazduh znachajno smanjuje performanse, pogotovo kod atmosferskog motora...

Offline Voland

• View Profile
« Reply #396 on: November 11, 2010, 06:25:34 PM »
Vazduh od branika mu ne bi donio neko povecanje snage, samo pri nekim vecim brzinama, i to u onim dje ide cetvrtom, a auto misli da ide petom, a cak i da se sredi to, po meni je bitnije stic dotle, no gazit od te brzine.A kad usisava vise hladnog vazduha, buka se smanjuje (ta dubina), jer kad usisava topli vazduh motor se vise muci, a odatle taj zvuk. Filer bi trebao da se okrene na kraj blizi haubi, a ne braniku, i ne toliko nisko (branik), jer ce se pretvrit u insektarijum jer se usisat svaki organizam sa nase divne livade od puta.

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #397 on: November 11, 2010, 06:34:06 PM »
Gljiva/pecurka ne ide na GTI, ima moj drug pecurku na getacu i ne cuje si ne jedan % od onog pravog, da i slabije se cuje no fabricki kad je.
« Last Edit: November 11, 2010, 06:36:18 PM by tmBROTHER »

Offline Voland

• View Profile
« Reply #398 on: November 11, 2010, 06:42:27 PM »
Gljiva/pecurka ne ide na GTI, ima moj drug pecurku na getacu i ne cuje si ne jedan % od onog pravog, da i slabije se cuje no fabricki kad je.
Pazi, u sustini gljiva se ne stavlja na manje motore, jer im ne daje apsolutno nista, tu se stavlja panel filter, a sa druge strane 2.0 nije mali motor, srednje velicine, ali koliki je da dobije nesto od pecurke pitanje je....

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #399 on: November 11, 2010, 06:48:24 PM »
moj se bimmer totalno pomamio! od kad je dobio pocurku i box sa njom,s tim je regulisano normalan gladan vazduh u motor! i auto je pri malim obrtajima startniji,lakse progliza,i pri vecim da ne pricam! sto se zvuka tice sa samom kutijom dobijate TUPI zvuk totalno glup zvuk (po meni) a sa pecurkom,fin i standardan zvuk....i nemoj pecurku da diras ostavi dje je,jer je na OK mjesto,jedino kod nekih auta pecurka dodje preblizu motoru i to treba regulisat! samo odredjenim limom,nikako je izbacat po branika i te zezalice stefanove  :party:ovo vam je moje iskustvo a to oce li uvuc sto,boli te k,neces da ostaras sa njom  ::msn-wink::