Ti u sustini imas dvije pete brzine. Na 2Y razmijer je sljedeci:1.- 3.452.- 2.123.- 1.444.- 1.135.- 0.91i ukupno: 3.67E sad tebi su prve tri skracene (ne znam koliko), a cetvrta ti ide ispod jedinice, jer se ne moze drugacije upakovat pretpostavljam, i zato ti ne da imas rupu, no rupetinu, jer mijenjac misli da salta 1, 2, 3, 5, 5... I zato se i zamara.Trazio sam za TDI mijenjace trecu brzinu, i na one dobre svaka se pakuje na oko 1.3, a tebi bi trebala da je cetvrta na 1.13, sad ako si za priblizno 0.7 skratio prve tri, onda bi TDI-jeva treca ulegla samo tako, sve zavisi koliko su skracene.Ako nisu toliko, nasao sam PSA mijenjac, koji se pakuje u foxa (a i lupa za nase trziste), kome je treca 1.130, znaci kao tvoja cetvrta, a mora bit zivahna, jer u onaj motor, na ono maleno auto, mora da ga cupa. Pa se pitam bi li to ikako funkcionisalo?Ako nisi toliko skratio prve tri, da ne mozes TDI-jev ubacit (ima ih raznih), da li bi mogla treca iz nekog napucanog lupa?A naravno da je car u mijenjacu, ipak on daje "komandu". A kad kazem gorivo, prije svega mislim na kvalitet ove nase brlje te nam sipaju.