Author Topic: Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)  (Read 8787 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf III GTI (8V To 16V Conversion... i jos po nesto)
« Reply #100 on: September 07, 2009, 07:52:02 AM »
Cekaj malo, 50 Evra za kljuceve skakavac + prepravke ove sto si pisao ili kako?Kolko je sam skakavac? I detaljnije ga slikaj ako moze.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #101 on: September 23, 2009, 07:15:14 AM »
sto je fora sa skakavcem na gnoj 3 gti?  crazy
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Bole

• View Profile
« Reply #102 on: September 23, 2009, 09:58:06 AM »
sto bas je fora sto da ne...kljuc je isti kao original kljuc  VW koncerna posle 2000te...inace prodajem   moju Lagunu,izbacio sam oglas...[color=][/color][color=][/color]

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #103 on: September 23, 2009, 11:43:28 AM »
sto je fora sa skakavcem na gnoj 3 gti?  crazy
A pitanje Ti je ono....veoma, isprano...i ta prica "gnoj"...............i valjda sa tim "gnoj" i slicnim imenima smo zavrsili pricu..........

Offline Bole

• View Profile
« Reply #104 on: October 03, 2009, 09:09:37 AM »
ovako ljudi krenuo posa po malo pa smo bili smo ja i drug(sa sivom 3 GTI) da gledamo felge u Castellanu,gledali smo VW-Audi replike idemo opet da probamo felne u sledecih par dana da uzmemo po komplet novih 17ica i dobijamo extra popust jer uzimamo dva kompleta modjednom.On ce uzet one A8 Replika,a meni se svidjaju one od Golfa 5 GTI petokrake 17ice kako bi legle na trojku.al su te 5x112 e sad zna li neko dje imaju da se uzmu distance za promjenu raspona sarafa?[color=][/color][color=][/color]

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #105 on: October 03, 2009, 09:19:43 AM »
A shta je sa 'TT'? :(

Offline Bole

• View Profile
« Reply #106 on: October 03, 2009, 09:51:34 AM »
nije mi frka jer one su 280-300 u bgd polovne,a ove su 560 u kastelanu nove...nekako nema niko na trojku od petice  GTI bas bi bio trip.Nasli smo gume u bgd kod Danka Kumho Ecsta 205/40 17 po 95eura komad nam daje na tu kolicinu ako uzimamo 8kom.s tim da ja transport ne placam odozgo hehehehe.a nasao sam kod nekog sad ga zvah 140jevreja ovo za promjenu raspona plus neki sarafi 50...tako da ako cu da stavim felne od petice gti 560+380+140+50=1130+neplanirani troskovi=1200 uf isplati li se?[color=][/color][color=][/color]

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #107 on: October 03, 2009, 09:54:43 AM »
Veze ti nemam! happy2Ali, samo naprijed! P.S. Te od petice gti 17' nisu od poliranog aluminijuma? Ili mozhda jesu?  ::big_boss::

Offline Bole

• View Profile
« Reply #108 on: October 03, 2009, 09:58:43 AM »
da da da ova replika je kao na original isto polirani aluminijum.a unutar felne crno,fabricke petokrake od golfa 5 gti...[color=][/color][color=][/color]

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #109 on: October 03, 2009, 11:24:26 AM »
ovako ljudi krenuo posa po malo pa smo bili smo ja i drug(sa sivom 3 GTI) da gledamo felge u Castellanu,gledali smo VW-Audi replike idemo opet da probamo felne u sledecih par dana da uzmemo po komplet novih 17ica i dobijamo extra popust jer uzimamo dva kompleta modjednom.On ce uzet one A8 Replika,a meni se svidjaju one od Golfa 5 GTI petokrake 17ice kako bi legle na trojku.al su te 5x112 e sad zna li neko dje imaju da se uzmu distance za promjenu raspona sarafa?[color=][/color][color=][/color]
Ima ku**c...da izvines.... cheers1Kakve crne distance sa promjenom rupe...pa Ti si zaboravio dje zivis happy2Znas li kad sam ja to trazio.....ihaha...A ako bi kojim slucajem nasao neke KOJE SU BILE NA NEKOM AUTU......kostaju ihaha vise nego te felge ::msn-wink::

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #110 on: October 03, 2009, 12:41:42 PM »
mogu da se naprave...lagano..samo ne znam koliko ce te koshtat...u toloshe kod onih shto rade na strug..lijepo im objasnish i sve ce ti napravit..Jokic ? valjda..
Izbrisan clan

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #111 on: October 03, 2009, 01:00:36 PM »
Da to sam mislio da kazem i ja ali nijesam bio siguran.... ::yes::

Offline Bole

• View Profile
« Reply #112 on: October 03, 2009, 03:13:53 PM »
mene je drug moj koji je radio za uvoznika riala za cg uputio na izvesnog zivka kog sam ja zvao.i rekao je da se moze nabavit 140jevreja plus neki sarafi 50.e sad i kod jokica sam bio nekoliko puta ranije sanira mi je posledice ivicnjaka to ranije dok sam bio mlad i lud onamo kod stadiona desno od volija kad ides...e moga bi ga poc pitat mislim mogu ja uzet i druge neke al su mi te zapale za oko a sto je s tockovima ljudi.taman fino od prve naredne plate pola za felge.pa ona tamo za gume pa ona tamo pa vozicu ih prije ljeta ahahahahah[color=][/color][color=][/color]

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #113 on: October 03, 2009, 03:41:52 PM »
140 eura  coolthumb je li to 4 komada?
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #114 on: October 03, 2009, 07:44:13 PM »
Za felne iz Castelane mozesh meni da se obratish, mozda mogu josh jaci popust da ti zavrshim za iste te tockove  ::msn-wink::P.S. Kod Jokica sam radio jedne felne i nikad vise... ladno covjek na strug ''ispravlja'' felne, tacnije struze ivice da bi bile u centar  ::bash::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #115 on: October 04, 2009, 01:03:00 AM »
Za felne iz Castelane mozesh meni da se obratish, mozda mogu josh jaci popust da ti zavrshim za iste te tockove  ::msn-wink::P.S. Kod Jokica sam radio jedne felne i nikad vise... ladno covjek na strug ''ispravlja'' felne, tacnije struze ivice da bi bile u centar  ::bash::
Pa ti ispadnu 2 cola manje!  ::tongue4::
Nema prostora ovdje kapi!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #116 on: October 04, 2009, 06:15:57 AM »
a to da struze struze al ih i zavari i sve meni je uradio petokraku koju sam slomio kad sam udario Clia 16V extra malo kita na felnu dje je ostrugana ofarbao ih i prodao naravno jer je bila pukla na 3 mjesta i uzeo tad OZ polovne za 300 plus piksne za centriranje i org niklovani renault sarafi ma masu...a brzi mi bi uzeli 2 kompleta tockova znaci 8kom felgi 17,pa ono ako mozes sto dobro bi bilo...[color=][/color][color=][/color]

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #117 on: October 04, 2009, 08:01:57 AM »
to struganje je sacuvaj boze! jao to najvise osjeti velika felna,men je 17'' a 45 profil,vidjeli bi kako se felma krivi i puca,do sad minimum 20 pita je nosena da se vari,i izliva ponovo.... jao....ponesete felnu kod onog covjeka na zabjelo zavrsi posao perfektno ::msn-wink::

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #118 on: October 04, 2009, 01:44:21 PM »
Reci tacno sto ti treba, ono koje felne tacno i koji profil i raspon rupa, i ja javljam cijenu  ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #119 on: October 05, 2009, 06:31:39 AM »
pa brzi 2 kompleta 17tica VW replika znaci 8 felgi,sve 17 replike je ista cijena 140eura...a gume necemo tamo uzimat...[color=][/color][color=][/color]