E zato sam ja jedno naucio, uvijek budi u pocetku fin i ljubazan prema cika Milicajcu, vjeruj mi, promjene plocu odma, a ako to nepomaGa onda treba da budes sto veli nas narod Kucobrazan. I nije cudo sto te ufati za siju, dobro je sto u "betonjerku" ne provede vikend! Ne voljim sto Ti ovo veljim al si ga ugasio, zajebo si se, zeznuo si se, utulio si ga, sto drugo da Ti recem, kad neumijes da se primiris malo....Inace ako te nije uspio zaustavit (sto i nije) onda ce fino tvog tatu da pozovu na sud, jer se na njega vodi auto (zar ne), pa ce on morat da objasnjava sto dje i kako, pa ako si mu se vise smucio (u sto ne sumjnam rofl), onda ce fino da rece moj sin je vozio, pa ce onda cika postar da Ti donese zabranu upravljanja motornim vozilom u preiodu od 3 godine. E sad ako uspijes da se dogovoris sa tatom, da se obojcia pravite "mutavi" (bez uvrede) pred sudijom, onda ces imat sanse jer kao ne sjecate se ko je tog dana vozio auto: jesi li ti tata, ja jok sine a ti, a ne ne ni ja. I slicne gluposti, jer kao sto rekoh ako Ti nije faca na snimku od kamere imas sanse da se izvuces - nemogu dokazat ko je vozio.P.S. kolko je dusa bilo s tobom u kola?