Author Topic: Prijave, prekrshaji...  (Read 3342 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #60 on: September 17, 2008, 10:11:14 PM »
pa nisam ja rekao da lazes ti nego kazaljka :) a laze ti sigurno jer je tvom mercedesu max brzina oko 200  ::msn-wink::
ne gazi ga na zhulj :Dbtw..neka off-aodje je tema ..zna se vec sto
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #61 on: September 17, 2008, 10:11:41 PM »
max 200 + nizbrdica = 210.......reka je covjek fino nizbrdica....a ona mu moze dat tih 10 km...a naravno stoji to da laze kazaljka, laze kod svakog auta.......oprascajte za off.......
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #62 on: September 17, 2008, 11:05:40 PM »
pa nisam ja rekao da lazes ti nego kazaljka :) a laze ti sigurno jer je tvom mercedesu max brzina oko 200  ::msn-wink::
200??vozen je 240,kolko mu pise,i ima je jos po iljade da vrti,na ulcinjsku pravinu!imam sliku u skaf nedje,razvijenu!ne moze lagat 40 da ebe oca.inace,vozio sam ga 160 km/h trecom brzinom(leagano)!znaci cetvrta do 200(sigurno),i kolko onda ide peta?mora 15-20 popet vala(uz mucenje)!
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline oneya

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #63 on: September 17, 2008, 11:28:39 PM »
jednom su mi napisali kaznu za pricanje na mob. u toku voznje!! O_o O_o O_oi rekla sam, nece vishe majku im..uglavnom, od tada su me zaustavljali 25436546354x zbog raznih prekrshaja.. ali bash raznih!! :Pza sad se provlacim vrhunski!!najvishe shto su policajci dobili od mene je bila milka cokolada od 300gr sa ljeshnicima!!( prekoracila sam brzinu, dozvoljena 50 a ja 98!! reko je da sam vozila i vishe, al nije me mogo ufatit na vrijeme.. njak. )p.s. a posle kazu da zene ne znaju da voze!! ^_^ :P

Offline bmw_fan

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #64 on: September 18, 2008, 01:18:20 AM »
sad vidjeh ovo cudo od topica, jednog lijepog i toplog dana, mi je toliko muka bilo cekat neku kolonu.i ja fino uletim u hercegovacku (dati je to ona dje je korzo) i umjesto da skrenem lijevo put mimija, ja fino odma desno porec ckb-a (u oni divnu jednosmjernu) i taman da se parkiram na onaj parking ispred ticove radnje, obrnuh glavu pozadi, imam sto vidjet...vec poceo da pise,ja reko "vidji iz danilovgrada sam,tamo ima 2glavne i 2 sporeden ulice - ovo mi je prvi put da vozim u pg pa sam se malo zbunio"...pogleda me, napisa mi ime i prezime na neki papir "aj iduci put gledaj malo bolje znakove" i podje...i tako to prodje  rofl :D

Offline brzi_pas

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #65 on: September 18, 2008, 01:57:07 AM »
 rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl roflLuka brate, ti si moj idol!!!!!!!!!Devile i ostali, jedino auto (novo ili polovno) koje ide koliko mu pishe je Bentlet!!! (ono kockasto Devile)Svi, ali svi ostali lazu i do 20%... Dokazano
Nobody move, nobody get hurt!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #66 on: September 18, 2008, 11:21:13 AM »
bas svi?f430 laze?subaru laze?bugati laze?cls laze?!?!?! :Dmijo brate,nemoguce npr da laze m3 novi,il cls...nemoguce!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #67 on: September 18, 2008, 11:39:15 AM »
kraljE,pogledaj madjovu kazaljku ... ona laze ponekad i po 50km/h :)i da,svi lazu ... oprosti mi majko i ja lazem ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #68 on: September 18, 2008, 11:54:47 AM »
Prvo:Svakom ama bas svakom autu laze kilometar sat. Inace mercedes 200E (to je Tvoj ako se ne varam) nema trika relano da uvati 240km/h, znaci mora mu bit velika nizbrdica, vjetar od pozadi da puse da stvara menji otpor, gume moraju bit uze i propisno napumpane i kad tome dodas laz brzinometrapokazace 240km/h inace u normalnim uslovima realna brzina mu moze bit max.200km/h. Drugo:Ako je pri max.brzini na obrtomjeru jos 500-1000 o/min "fore" to ne znaci da moze jos toliko jer u najvisem stepenu prenosa auto nikad ne moze deseci maximalne obrtaje (put crvenog podrucija - mozda jedino neke od Hondi).Trece:Ako nisu izlazili iz Nive tj.ako Ti nisu pokazali da stanes onda po meni nemas problema. Medjutim ako Ti stigne prijava doma da si tolko vozio po meni si se opet izvuko jer ako su imalo slicni ovi nasi zakoni evropskim, onda mos reci da Ti nisi vozio, a nemoras ni da otkrijes ko je vozio ta kola taj dan u to vrijeme kad si uhvacen. Tako da slucaj ostaje otvoren i nikad se ne rjesava. Tako je makar po Evropi al kod nas ne znam kako to ide. Napominjem ovo vazi samo u slucaju da se ne vidi ko je vozac, al ako bude tvoja vugla na snimku od radara onda Ti nema pomoci no si ga utulio na 3 godine.

Offline devil_may_cry

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #69 on: September 18, 2008, 01:30:25 PM »
maha mi je policajac sa oni markerom zelenim na sebe.okle je izasa pojma nemam,jedva sam i ovolko vidio jadan!Al nebitno sto se ne resava,receno mi je (komandira jedinice cetinje) pomene li ti se ime vise i na ulicu do 18-te,a ne sto drugo,licno cu ti zabran ispisat.nameracili su se na mene zbog sledecega :scena posle mog neuspjelog bjezanja (pominja sam prije nedje)milicajac : ahhhhh kako te uvatismo masanovicu trkacu...zna li ti otac da si uzeo auto?ja: zna zna...milicajac : dolija si tico a??uvatismo te,i sad si najebo!ja: vi ste munje nebeske,dovesce se nesto jace brzo,pa cete me uvatit...al za kurac.on mene sakom po vratu :D

Offline tuningmaniak

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #70 on: September 18, 2008, 02:20:31 PM »
E zato sam ja jedno naucio, uvijek budi u pocetku fin i ljubazan prema cika Milicajcu, vjeruj mi, promjene plocu odma, a ako to nepomaGa onda treba da budes sto veli nas narod Kucobrazan. I nije cudo sto te ufati za siju, dobro je sto u "betonjerku" ne provede vikend! Ne voljim sto Ti ovo veljim al si ga ugasio, zajebo si se, zeznuo si se, utulio si ga, sto drugo da Ti recem, kad neumijes da se primiris malo....Inace ako te nije uspio zaustavit (sto i nije) onda ce fino tvog tatu da pozovu na sud, jer se na njega vodi auto (zar ne), pa ce on morat da objasnjava sto dje i kako, pa ako si mu se vise smucio (u sto ne sumjnam rofl), onda ce fino da rece moj sin je vozio, pa ce onda cika postar da Ti donese zabranu upravljanja motornim vozilom u preiodu od 3 godine. E sad ako uspijes da se dogovoris sa tatom, da se obojcia pravite "mutavi" (bez uvrede) pred sudijom, onda ces imat sanse jer kao ne sjecate se ko je tog dana vozio auto:  jesi li ti tata, ja jok sine a ti, a ne ne ni ja. I slicne gluposti, jer kao sto rekoh ako Ti nije faca na snimku od kamere imas sanse da se izvuces - nemogu dokazat ko je vozio.P.S. kolko je dusa bilo s tobom u kola?

Offline Domo_TS

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #71 on: September 18, 2008, 02:25:39 PM »
jedno konkretno pitanje: Shto ce se desit ako ne potpishem prijavu?mnogi od vas su mi se zakleli da nikad nece potpisat prijavu ali zashto? prema mom iskustvu najbolje je potpisat pa je ne platit.. ona ce da zastara i to je to... Shto da radim?

Offline devil_may_cry

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #72 on: September 18, 2008, 02:28:56 PM »
najjace je sto ne zna da sam uzeo auto :Ddrug i drugarica su bili samnom.a ne malerisi od ognja izgorio!mozda nije ni bilo kamere...rekoh milosu juce,bilo je nesto na tronozac postavljeno.e sad sto je,ne znam...majka mi zna,i bas je to lijepo prihvatila...ima sam glavu u kesu u skolu ponijet.

Offline Domo_TS

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #73 on: September 18, 2008, 02:49:06 PM »
ja ti vishe nista necu prichat jer me ti nishta ne slushash... TO NA TRONOZAC JE BIO RADAR!!! zashto bi ga cajac drzao u ruke kad on moze sam da stoji. Kakva kamera? ne snima milicija dokumentarac o ludacima barem da ja znam :D

Offline devil_may_cry

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #74 on: September 18, 2008, 02:51:43 PM »
hahha,ma ja sam phantom iz belgradea,sa porcheom.svati da mi se noge tresu ledisa,ubio bi se da mi zabrane polaganje!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #75 on: September 18, 2008, 02:59:00 PM »
Nema sumnje bio je RADAR ama 100% cim je na tronozac, a jos su to oni radari sto te sljikaju pa ce Te i fotka cekat na sud. I zato se oni nisu mlogo trudili da te zaustave, imaju podatak kolko si isao, imaju sliku auta (crno-bijelu) i na njoj reg.oznake vozila, uz malo srece su ti i facu ufatili!!!Necu Ti nista vise govorit jer nema smisla!!!!!@BordusNe znam sto kazu da se nikad ne potpise prijava, ni sam ne znam sto u tom slucaju se desava. Znam samo da kad je vec potpisujes obavezno napisi neku primjedbu ili na nacin kako te je zaustavio, ili na njegovo ponasanje, ili ma sto znam ......, al napisi nesto!!!!

Offline brzi_pas

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #76 on: September 18, 2008, 03:00:25 PM »
jedno konkretno pitanje: Shto ce se desit ako ne potpishem prijavu?mnogi od vas su mi se zakleli da nikad nece potpisat prijavu ali zashto? prema mom iskustvu najbolje je potpisat pa je ne platit.. ona ce da zastara i to je to... Shto da radim?
Kad je potpishesh, MORASH je platit, jer si priznao krivicu, nema suda i staranja, samo platish koliko ti odrede, potpis znaci da se slazesh sa "optuznicom" i da si gotov, ode u Hag  rofl
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Domo_TS

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #77 on: September 18, 2008, 03:01:51 PM »
a ako je ne potpishem?

Offline tuningmaniak

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #78 on: September 18, 2008, 03:20:56 PM »
E onda ides na sud gdje ce biti ova dva policajca sto su te zaustavljala i obojci ce se prica tako slagat da im skoro neces moci nista i ako nisi imao vise svjedoka u autu vise no sto je policajaca bilo kad su Ti pisali prekrsaj onda Ti to dodje na isto ka da si potpisa prijavu, jer sudiju zanima sto kazu braca strumfovi a ne Ti. Mada u zavisnosti od sudije imas sanse da dokazes da si u pravu!

Offline Domo_TS

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #79 on: September 18, 2008, 03:30:34 PM »
eto ti... da sam znao nebih potpisivao. tri puta su mi ih pisali zbog brzine i svaki put sam imao osnova da se branim... prvi put zbog preticanja, pocheo sam da pretichem na isprekidanu, zavrshio na punu. poslije mi se ista stvar desila ali uz malo vike i prepirke nisu mi pisali... Drugi put nije bilo osnova da brzina bude ogranichena sa 40kmh jer nije naseljeno i magistrala je, mada eto su se smilovali i nisu mi uzeli vozachku nego su mi pisali kao da sam 68kmh ishao (a ishao sam 71). I treci put sam ishao bulevarom i autobus je pored mene pokushao da se prestroji i ja da nebih gatao da li me vidi ili ne nabih malo gasa i tu me uhvati radar na 79kmh (ogranichenje 50)