Author Topic: Prijave, prekrshaji...  (Read 3333 times)

Offline SFU

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #80 on: November 11, 2008, 02:24:50 PM »
znachi jedna od najsmjeshnijih scena u mojoj vishegodishnjoj vozachkoj karijerivozim normalno (kroz grad) i nikog ispred mene, prilazim semaforima (idem sporednom ulicom na kojoj crveno traje pola sata) a treba da skrecem lijevo (u najprometniju ulicu) pochinje da trepche zeleno, vracem u drugu i punim, pochinjem da vatam krivinu, ali poshto su ovi koji chekaju zeleno (iz glavne ulice) debelo nagazili pjeshachki, zbog "kruzenja" oko njih u sintezi sa "punjenjem druge" dolazi do blagog "provrcivanja" zadnjih tochkova i laganog zanoshenja zadnjeg kraja (minimalnog) koje se bez problema zavrshilo uz bezbotrebno korigovanje papuchicom gasa koje je dovelo do malo buchnijih zvukova! I tada PRIZOR na 20m ispred mene - na liniji izmedju dvije kolovozne trake rashirenih ruku i nogu sa pishtaljkom u ustima i palicom koja neprekidno mashe (sigurno preko 5puta u 2sec) GOLMAN u dresu MUP-a CG - nevjerovatan prizor!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #81 on: November 11, 2008, 04:11:56 PM »
Treba si viknut: UUUUAAAAA GOLMANNNNN!!!!! i proturit mu tocak kroz noge.  roflNadam se da se zavrsilo 1:0 za tebe. ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline SFU

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #82 on: November 11, 2008, 07:33:58 PM »
bio je tvrd u odbrani al se razgovor brzo zavrshio sa pozitivnim ishodom - ali se bio bash strunio!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #83 on: November 12, 2008, 11:14:15 PM »
znachi jedna od najsmjeshnijih scena u mojoj vishegodishnjoj vozachkoj karijerivozim normalno (kroz grad) i nikog ispred mene, prilazim semaforima (idem sporednom ulicom na kojoj crveno traje pola sata) a treba da skrecem lijevo (u najprometniju ulicu) pochinje da trepche zeleno, vracem u drugu i punim, pochinjem da vatam krivinu, ali poshto su ovi koji chekaju zeleno (iz glavne ulice) debelo nagazili pjeshachki, zbog "kruzenja" oko njih u sintezi sa "punjenjem druge" dolazi do blagog "provrcivanja" zadnjih tochkova i laganog zanoshenja zadnjeg kraja (minimalnog) koje se bez problema zavrshilo uz bezbotrebno korigovanje papuchicom gasa koje je dovelo do malo buchnijih zvukova! I tada PRIZOR na 20m ispred mene - na liniji izmedju dvije kolovozne trake rashirenih ruku i nogu sa pishtaljkom u ustima i palicom koja neprekidno mashe (sigurno preko 5puta u 2sec) GOLMAN u dresu MUP-a CG - nevjerovatan prizor!
hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahakakav je ovo bratahahahahahahahhahahahah
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #84 on: November 13, 2010, 09:04:05 AM »
Meni su napisali kaznu za prelazenje preko pjesackog na crveno svijetlo u iznosu od 30e! Sad ce to stalno da rade jer po zakonu moraju da pisu cim te vide...

Offline ObeliX

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #85 on: November 17, 2010, 08:39:38 PM »
Meni su napisali kaznu za prelazenje preko pjesackog na crveno svijetlo u iznosu od 30e! Sad ce to stalno da rade jer po zakonu moraju da pisu cim te vide...
misliš ono dok je crveno,pa do?eš autom na pješa?ki?!

Offline Domo_TS

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #86 on: November 17, 2010, 10:32:47 PM »
to i ja isprva pomislih... nije no je choek pjeshke proshao na pjeshachki na crveno....

Offline Filip

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #87 on: November 17, 2010, 10:55:51 PM »
to i ja isprva pomislih... nije no je choek pjeshke proshao na pjeshachki na crveno....
tacno kao pjesak sam prosao na crveno svijetlo preko pjesackog prelaza~