Author Topic: Prijave, prekrshaji...  (Read 3914 times)

Offline Domo_TS

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« on: July 29, 2008, 01:24:40 PM »
Skoro svima nama su napisali makar po jednu prijavu, nekad i bez pravog razloga al shto da radimo.. i to je josh jedan od mnogo nachina da drzava izmuze pare od nas. u ovom topicu se nadam da cemo iznijeti iskustva u vezi njih i smisliti nachine kako da ih izbjegnemo. znate na shta mislim... kako i sa koliko potkupiti milicajca, kada se prepirati s njim a kada ne, kada potpisati...prije neku noc kod biocha na mjestu gdje nema naseljenosti niti opasnih krivina a eto nije bilo ni guzve ja sam se kretao brzinom od 71kmh iako je dozvoljena brzina bila 40kmh. taj 1 kmh je bio dovoljan policiji da mi oduzmu vozachku na 3 mjeseca ali uz prepirku i pitanje ,,bi li imali obraza?,, policija se smilovala i napravila prijavu u kojoj je stavila da sam ishao 68 kmh. na pitanje koliko treba da platim i kome policija nije odgovorila... e sad nekoliko pitanja: Da li policajac moze da se podmiti ako ima brzinu zabiljezenu na radaru? Koliko treba da se plati kazna za prekorachenje brzine za 10, 20 i vishe od 30kmh? Koliko treba da se plati kazna za preticanje na punu liniju i prolazak kroz crveno svijetlo? Kome da se plati? Do kada da se plati? Da li je tachna pricha da prve chetiri prijave ne naplacuju ali ako napishu i petu naplacice svih pet??? Shta ako ne potpishem prijavu? ...

acs

• Guest
Prijave, prekrshaji...
« Reply #1 on: July 29, 2008, 01:57:29 PM »
odgovoricu na ovo sto znam:-naravno da moze da se podmiti jer te njihove price kako je vec radar ucita bla bla bla pa ne moze da je makne je prica za malu djecu isto ka kad ti kasirka u prodavnicu pogrijesi nesto pa iscijepa onaj papir i nastavi da kuca novi.-ne znam stvarno koja je cifra sigurno ima u zakon na sajtu da ga nadjes-isti odgovor kao na prethodno.-placa se na ziro racun koji ti je naveden gore u samom pocetku prijave a takvu uplatnicu nosis u CB-mislim da je rok 8 ili 15 dana.nisam siguran.mada moze i kasnije sigurno-gluplju pricu nisam cuo znaci drzava prve godinu dvije ne bi imala nikakvih prihoda od pisanja prijava jer nekome 4 prijave nece napisat za cijeli zivot... tacno da je da prije procesuiraju neka teza prekoracenja  i prekrsaji nego npr nepustanje pjesaka-ako ne potpises prijavu onda ne mozes da je uzmes(90%) barem je meni tako bilo jednom

Offline BLUE_STILL

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #2 on: July 29, 2008, 02:02:17 PM »
e sad nekoliko pitanja: Da li policajac moze da se podmiti ako ima brzinu zabiljezenu na radaru? Koliko treba da se plati kazna za prekorachenje brzine za 10, 20 i vishe od 30kmh? Koliko treba da se plati kazna za preticanje na punu liniju i prolazak kroz crveno svijetlo? Kome da se plati? Do kada da se plati? Da li je tachna pricha da prve chetiri prijave ne naplacuju ali ako napishu i petu naplacice svih pet??? Shta ako ne potpishem prijavu? ...[/quote]sve se moze dok ti prijavu ne unesu u komp u MUP-u :)a poslije placas kome, dje i koliko i do kad ?! sve ti pise u prijavi koju su ti dali i sa uplatnicom ides u MUP i das im uplatnicu i gotovo ka da nista nije bilo. Pa ti nastavi sa 70 km :)
BLUE_STILL
MONTENEGRO

Offline devil_may_cry

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #3 on: July 29, 2008, 02:04:25 PM »
za podmicivanje sam ti reka onaj dan,uspijeva vjeruj mi.(eo momci kafu da popijete(20 € najmanje!))sto se tice prijava,mislim da ih ubljedljivo najvise imam,a nemam ni vozacki ebenu. jaonema sto mi nisu pisali...prekoracena brzina,preticanje na punu,bez polozenog vozackog ispita,neregistrovano vozilo,pojas,dimi na auspuh,celave gume,svijetla...odrli su me.10 puta sam isa u centar za socijalni rad i molio ih da mi ne izreknu zabranu od 1-3 god polaganja ispita.ispitivali su me razni psiholozi i trte-vrte..jos jedna prijava me dijeli od zabrane polaganja,tako da nema voznje do februara.dodje ti poziv na adresu prebivalista,ides u opstinu,u sud za prekrsaje,tamo se rasparavljas sa sudijom,odgovaras na pitanja.potom dati platis,i puste te..imam oko 300 € da platim,sto mi nije oprosteno.(vecinu prijava sam pretrpio preko usmene opomene sudije/ice).ako mi jos sto pane na pamet,dodacu.ovakva su mene iskustva,mada mislim da se razlikuje nacin placanja maloljetnog lica i punoljetnog.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Domo_TS

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #4 on: July 29, 2008, 02:25:55 PM »
eo sad provalih da treba da u roku od 8 dana da uplatim 30e i da sa nalogom i jednim primjerkom uplatnice odem u mup a ako to ne uradim platicu 3 puta vishe...a shto da radim sa prijavom za preticanje na punu?? tamo ovo ne pishe.

Offline X3M

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #5 on: July 29, 2008, 09:23:41 PM »
vjerovatno ti nisu dali nalog za placanje nego su ti napisali prijavu pa ces dobit poziv da se javis kod sudije i tamo ce ti sve objasnit :)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #6 on: July 29, 2008, 09:56:03 PM »
A tamo ce brkata zena da se dovati pod sto i grubim glasom da te upita ''cij si ti mali,govno ti pod nos, i dje zuris bato bre'' ... uglavnom,sustina MOJE price i MOG iskustva da se nikad ne zna sta ce biti i da se nikad ne moze znati ,sto god da uradis :) ''neemam prihvatanja na tu tvoju nekakavu teezu''POBJEDNIK JE ONAJ KOJI GURA DO KRAJA KAO PRAVI STRAZAR !A ako bas hoces javi se i dacu ti zakone na CD direktno iz skole Dangrad sa pecatom Ministarstva. Po tom zakonu radarska kontrola te moze kazniti samo onamo dje stoji saobracajni znak,tj tabla ''radarska kontrola'' a takvih tabli u cg ima tri IPO ukupno !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #7 on: July 29, 2008, 11:53:53 PM »
ja dobih na tivaCku pravinu kaznu za nenosenje saobracajne..30 eura..platit necu.Pa cemo se sudit i odlagata inace me zaustavio jer sam ishao 60 a ogranicenje 50 ::bash::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #8 on: July 30, 2008, 12:41:01 AM »
buahahah i te fore,isha si 60km/h ... aj neka ga neko drugi zeza malo,ja ne mogu,mio mi je momak ! devile from d cetinje,ukljuci se .

Offline devil_may_cry

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #9 on: July 30, 2008, 01:03:28 AM »
ocu da micem ovaj warn sto imam,vidis da sam se primirio?!  roflsramota,moderatori me nagovaraju da se sprdam!  rofldobar je on,no mu klio ne valja :) ima jedna trojka gti bijela na raskrsnicu,2800 €,bez $aka osta! + plin.p.s. necu vise.

Offline Domo_TS

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #10 on: July 30, 2008, 12:45:14 PM »
ja dobih na tivaCku pravinu kaznu za nenosenje saobracajne..30 eura..
mome drugu su trazili za nenoshenje saobracajne 70e  ghostface

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #11 on: July 30, 2008, 02:14:43 PM »
ja dobih na tivaCku pravinu kaznu za nenosenje saobracajne..30 eura..
mome drugu su trazili za nenoshenje saobracajne 70e  ghostface
a ne no...kako e ? :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #12 on: August 04, 2008, 09:48:18 PM »
stigle nove "zabrane" :dan poslije...za motor..Braca policajci!

Offline stefan123

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #13 on: August 04, 2008, 10:01:37 PM »
ah mene sine.........i sto je kazna..."naredili" su tvojima da te bolje paze jel ? :p
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline devil_may_cry

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #14 on: August 04, 2008, 10:04:33 PM »
ne,nego u naredne godinu ne smijem napravit nijedan prekrsaj,jer ce mi oduzet vozacku(kad je dobijem),a ako bude prije toga...zabrana polaganja 3 godine :)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #15 on: August 05, 2008, 10:38:40 PM »
Posla' bi ja tebe bez Obodina u onu pecinu izvise Belvedera na jedan sukob sa medjedom pa da vidis ... sve bi ti bijeli pezoI 106 pred oci prolazili ...

Offline Domo_TS

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #16 on: August 16, 2008, 01:25:39 PM »
ovo je show. juche ja idem sa pasatom i zaboravio saobracajnu. zaustavlja me cajac i veli nosi tu saobracajnu jer je kazna za nenoshenje 20e... pa kolika je stvarno kazna za nenoshenje saobracajne??? trilu kazu 30e, mom drugu 70e a meni 20e...

Offline X3M

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #17 on: August 16, 2008, 02:42:11 PM »
mene su zbog nenosenja vozacke kaznili sa 30 evra

Offline Marinovic

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #18 on: August 21, 2008, 08:30:33 AM »
Zna li neko kolko prijava za voznju bez vozacke(a na poneku i bez kacige) treba da bi napisali zabranu polaganja

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #19 on: August 28, 2008, 06:42:57 PM »
eo da ispricam omanju aneKdotu...ja i drug picimo onim bulevarom pored kostasa ...kad tap policija..radar u ruke..aaaaaaahmrak na oci..znao sam da sam isao ~100...dobro vece dobro vece...dokumenta..ja dokumenta..pa dobro tihomire dje zuris...ako cemo iskreno u wc..uvatio me ovaj stomacni virus..nagrdjen sam...aj veli eo ti ovo...daje mi u ruke...ja se ponadah ono..zebavasi se ovako lako da me pusti isao sam 100..uvatio te i radarski virus...neka je vozacka kod mene..dje zivis?ja reko tu 4 5 ulica...idi u wc..kad zavrsis..dodji..NEMO' MI DA TE TRAZIMO!dobro..docu cim zavrsim..ja opali 1 krug...eo me ...45 idem pud njihahahahahahahahahazaustavio me isti onaj te sam ga snima da na semafore prica na tel..ja dolazim tamo on na tel...i kod kolege..ja kod kolege..u majcu mont racing...ahaahahahno dobro..nema stoaj..pa tihomire..isao si 94...ode vozacka..dje si toliko zurio..eo reko reka sam vasem kolegi da me uvatio stomacni virus..frka mi je bila islo mi se u wc...sto cu...on veli bolje u wc no audia da cistisahahahahahahahahatu se nasmijemo..reko nemojte mi uzimat vozackutreba mi jer radim..dje radis..tu pricamo o radnji..velika dobra ovo ono...reko nemam obicaj da vozim brzo..eo drug ovaj neka rece..no sam sa zabjela po gasu ...zhurio sto cu...KO TI JE OVO?ada drug eo velim 3 puta...aha..dobroima sam ja jednog druga te sam ga iz shavnika vozio u pg..nije htio nidje u wc da udje..moga si veli na neku pumpu svratit il nedje..a ne to reko...gospocki je doma..sjedec i zawrsis ka coek..pa jes u pravu si..nista..znas sto cemoreko e..veli...dobar si momak..necemo ti uzimat vozacku..30 e kaznu radi brzine..ok reko..platicu kaznu..samo mi nemojte vozacku uzimat jer sam svaki dan u radnju..i jos neka prica ..policijske fore...O_oovaj drug se smorio zheshce..i radi tihomire znas sto cemo...eo tebi ova vozacka...dobar si momak i posten..vidim da ne lazes...eo ti ovo pici..aj..reko hvala.. sto cu vi drugo...nista aj ..polako..i tako..ogranicenje 40 ja 94...i vozacka i dalje kod mene...kad neko umije da laze...jer bas ono imam virus..ahahahahhahahahahaeto..ako ovo citaju fala im :D
« Last Edit: August 28, 2008, 07:06:26 PM by tiCo »
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!