Author Topic: Prijave, prekrshaji...  (Read 3345 times)

Offline Domo_TS

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #20 on: August 28, 2008, 07:35:40 PM »
ahahhahahahha a shto li su pomislili kad je ticomir onakav reka da zuri u wc hahahah  roll2

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #21 on: August 28, 2008, 07:39:21 PM »
ahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahaha :D :D  jao  ::tongue4::nemo' da pricam kako se ulazi na parking kod radnje!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Domo_TS

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #22 on: August 28, 2008, 07:45:35 PM »
a..aaa..a..aa nije nego su one gume dobre pa ne mozesh obrnut volan...  roll2neka ti to.. problem je shto ovaj narod ostavlja kola gdje stigne  ::yes:: ::bash::

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #23 on: August 28, 2008, 07:53:03 PM »
dobro aj..dosta  ::offtopic:: -a :D

Offline MUGEN

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #24 on: August 28, 2008, 10:41:05 PM »
treba si ih chastit neshto...
Izbrisan clan

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #25 on: August 28, 2008, 10:42:07 PM »
e jbg...ne sjetih se...sjutrra cu im ponijet po pizzu i coca coluahahahha

Offline devil_may_cry

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #26 on: August 30, 2008, 10:10:31 AM »
njima picu i koka kolu,a mene zvake!sramota!
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #27 on: August 30, 2008, 11:28:37 AM »
oni voze golfa...njih vise zalim :D

Offline tuningmaniak

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #28 on: September 02, 2008, 03:59:27 PM »
Da se i ja pofalim:Prije 2 dana picim ja put NK, do jednog oTpada za skodilake, VW-e i aMudije, i picim tako skoro nidje ispoT 130km/h (ne znam sto mi bi) a u WC zurio nijesam sigurno. Kad ono posle DG-a nekih 10-15km strumfovi, ja onako sijecem ove blaze krivinice pomenutom brzinom kad na pravac covjeculjak u pljavom vadi ljevor i mjeri, ja na kocnicu, on na prekidac "SNIMAJ", i taman se ponadag da uspjeh u naumu da ga prevarim kad iza pasa vadi lizalicu na kojoj pise "STOP". I dijalog:- Dobar dan, Vase ispave molim!- Dobar dan, evo izvolite.- gosp.Miroslave (moja malenkost happy) parkirajte vozilo sa strane i podjite do koljege.- U redu. (ja kod drugog strumfa).- (kad zavrsi razgovor sa mobiltelom) Zdravo, znate li sto ste ucinjeli?- Ne ja.- Isli ste 110km/h (meni lakse jer da su me ufatili na prvobitnih 130km/h ode vozacka  ::bye2::)- A kolko je ogranicenje (ja upitaG)?- 80km/h (veli on).- Nijesam obraca paznju kolko idem al mi se ucinje da nije bilo preko 100km/h (najgluplje sto sam ikad reko)- A dje zurite Mirolsave?- Ja tu do NK ceka me coek za neke djelove da uzmem, mozda sam i zato pozurio, kolko je kazna za to?- 30 Ojra - rece on.- Ja kroz nos: A pi majku mu!- Ajd evo cu ti napisat kaznu za 20E to je najmanje sto mogu.- Kako se ovo placa?- Ajd potpisi ti ovu prijavu pa cu ti objasnit. posto bacig svoj cijenjeni potpis on dalje veli: fino odes u postu i na ovaj ziro racun (koji je tamo na prijavi)          uplatis 20E u roku od 7 dana i imas jos 7 dana poslije da tu prijavu zajedno sa kopijom uplatnice dostavis bilo kojoj stanici Milicije u CG.- Zdravo!- Zdravo!Eto tako, jos samo da ne zaboravim da platim to jer dolje u napomeni pise da ukoliko ne izvrsim datu uplatu kazna se utrostrucuje, idem kod Sudca, i dobijam 3 crvena kartona ili ti 3 kaznena boda.
« Last Edit: September 02, 2008, 04:03:50 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #29 on: September 02, 2008, 05:36:32 PM »
B'avo !

Majka mi je rekla da moze ...

SRT8

• Guest
Prijave, prekrshaji...
« Reply #30 on: September 02, 2008, 07:15:52 PM »
 ::busted_cop:: ::busted_cop:: ::busted_cop:: ::busted_cop:: ::busted_cop::

Offline Marinovic

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #31 on: September 09, 2008, 07:10:39 PM »
E pa ne mogu da vjerujem kakva je ova nasa jadna milicija,te se moram i ja pozalit sa mojim jutrosnjim iskutvom...Ovako je bilo,isao sam sa dva druga motorima u skolu i na raskrsnici je svakog dana ogromna guzva(sto zbog ljudi koji idu na posao,sto zbog ucenika sa autima i motorima,i sto zbog mamica i tatica koji osnivce dovoze dzipicima u skolu)da je na raskrsnici svako jutro milicajac koji eto tobos kontrolise saobracaj(na foru ti stani,ti kreni, pa onda dje si brate sto se radi pa neko uleti pa trci na njega...)i uglavnom provukosmo se mi kroz guzvu i dodjosmo na raskrsnicu,on pusta ove sto su nam s lijeve strane,a odma posle daje nama znak mahanjem da predjemo,i uglavnom ja sam bio zadnji u koloni,i otprilike sam prelazio ulicu u izmedju njegovog prodji i stani(ipak je i dalje mahao kad sam prelazio put),i uglavnom ja predjem,kad za mnom ovaj drugi na pistaljku,ja stani...-on zbori isprave-ja dam saobracajnu i vozacku,sve ok-zbori znas li ti sto cinis(onako pomalo uzeo da se derinja i da se qrci predamnom)-ja kazem krenuo sam u skolu-on kaze jeli ti moj kolega dao znak da predjes-ja reko jes-nije no je sve propustio,a tebi je pokazao da stanes-ja reko nije no sam vec bio na po puta kad je da o zabranu ovima iza mene...-on ajde sa mnom-tamo bla bla bla,,napisa neku prijavu,da sam presao ulicu bez dozvole ovlascenog lica...tralalala-ja pitam kolko ovo treba da se placa.-on zbori cuces i samE sad mene interesuje zna li mi neko objasniti kako to ide,jel isto ko kad je prijava za voznju bez vozacke,ono da dolazi sudski poziv na kucnu adresu ili trebam odma placat,posto na prijavi nista ne pise...I eto tako ni kriv ni duzan zakasnih u skolu,na rano jutro me iznervira glupi milicajac,i sad jos ne znam sto treba da radim s tim,a sto je najgore ja sam prijavu odma uzeo,zguzvao i bacio pred njima....Zna li ko kako ovo ide...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #32 on: September 09, 2008, 07:16:06 PM »
Cuces i sam :)

SRT8

• Guest
Prijave, prekrshaji...
« Reply #33 on: September 09, 2008, 07:57:24 PM »
Cuces i sam :)
je si li ti ::busted_cop:: ::busted_cop::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #34 on: September 09, 2008, 08:02:04 PM »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #35 on: September 09, 2008, 08:18:01 PM »
Ako si bio jos sa tim drugom, nisi treba potpisat prijavu, no fino na sud, pa dvojica protiv dvojice (jebo im pas mater i mene jedan danas zajebavase pokaziva mi je i krenem i da mi je zabranjem prolaz - eto kolko znaju). Ako si je potpisa (dali su Ti je pa pretpostavljam da jesi), onda fino u postu na ziro racun, pa sa uplatnicom i prijavom (koju si zguzvao) kod njih da predas (u neku stanicu MILICIJE).

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #36 on: September 09, 2008, 08:43:24 PM »
nikad ne potpisujte zapisnike..jer na sud sto god pricate samo kazu jesi ti ovo potpisapa jesamprijatnoooooo

Offline devil_may_cry

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #37 on: September 09, 2008, 09:06:10 PM »
Marinovicu,treba si mu utec ledisa,ne moze te uvatit u tu guzvu...
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline vuki

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #38 on: September 09, 2008, 11:15:24 PM »
manijak!!! rjecnik pazi!!! ::busted_cop::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Prijave, prekrshaji...
« Reply #39 on: September 10, 2008, 07:41:49 AM »
Izvinjavam se, omaklo mi se, ne znam ni sam kako! Cudo su ovi danasnji kompjuteri, procitaju ti misli i sami otkucaju sto si mislio! TiCo je u pravu, nikad ne potpisujte zapisnike sem ako ne ugovorite neku finu cijenu (ka ja i TiCo), pa se izvucete samo sa "laksim povredama".