E pa ne mogu da vjerujem kakva je ova nasa jadna milicija,te se moram i ja pozalit sa mojim jutrosnjim iskutvom...Ovako je bilo,isao sam sa dva druga motorima u skolu i na raskrsnici je svakog dana ogromna guzva(sto zbog ljudi koji idu na posao,sto zbog ucenika sa autima i motorima,i sto zbog mamica i tatica koji osnivce dovoze dzipicima u skolu)da je na raskrsnici svako jutro milicajac koji eto tobos kontrolise saobracaj(na foru ti stani,ti kreni, pa onda dje si brate sto se radi pa neko uleti pa trci na njega...)i uglavnom provukosmo se mi kroz guzvu i dodjosmo na raskrsnicu,on pusta ove sto su nam s lijeve strane,a odma posle daje nama znak mahanjem da predjemo,i uglavnom ja sam bio zadnji u koloni,i otprilike sam prelazio ulicu u izmedju njegovog prodji i stani(ipak je i dalje mahao kad sam prelazio put),i uglavnom ja predjem,kad za mnom ovaj drugi na pistaljku,ja stani...-on zbori isprave-ja dam saobracajnu i vozacku,sve ok-zbori znas li ti sto cinis(onako pomalo uzeo da se derinja i da se qrci predamnom)-ja kazem krenuo sam u skolu-on kaze jeli ti moj kolega dao znak da predjes-ja reko jes-nije no je sve propustio,a tebi je pokazao da stanes-ja reko nije no sam vec bio na po puta kad je da o zabranu ovima iza mene...-on ajde sa mnom-tamo bla bla bla,,napisa neku prijavu,da sam presao ulicu bez dozvole ovlascenog lica...tralalala-ja pitam kolko ovo treba da se placa.-on zbori cuces i samE sad mene interesuje zna li mi neko objasniti kako to ide,jel isto ko kad je prijava za voznju bez vozacke,ono da dolazi sudski poziv na kucnu adresu ili trebam odma placat,posto na prijavi nista ne pise...I eto tako ni kriv ni duzan zakasnih u skolu,na rano jutro me iznervira glupi milicajac,i sad jos ne znam sto treba da radim s tim,a sto je najgore ja sam prijavu odma uzeo,zguzvao i bacio pred njima....Zna li ko kako ovo ide...