Author Topic: Vic0teka  (Read 6752 times)

Offline TROPHY

• View Profile
Vic0teka
« Reply #40 on: January 30, 2009, 09:14:30 PM »
Zaustavi policajac Reno 4, trazi od vozaca isprave i sprema se da mu napise kaznu.Ovom nije jasno i trazi objasnjenje.''Znate li da krsite zakon? A ne znate? A znate li da je Reno 4 samo za 4 osobe, kako mu i ime kaze, a vas unutra ima 5!'' A vozac mu odgovara: ''Ma daj bre nije istina, pitajte... npr vaseg kolegu." Policajac odgovara: "Evo sad cu da ga pitam, cim napise kaznu onoj dvojici u Fiat Unu!" rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl roll2 roll2 roll2 roll2 roll2 roll2 roll2 roll2

Offline TROPHY

• View Profile
Vic0teka
« Reply #41 on: February 04, 2009, 06:29:14 PM »
Setaju otac i sin budvanskim sajmom auta i dodju do standa sa golf VI-icom i kaze sin ocu-"tata, tata! kad cemo mi da kupimo golf VI?"Otac:-"Kad izadje golf deset, sine!" jao jao roll2 roll2 groupwave

duka

• Guest
Vic0teka
« Reply #42 on: February 04, 2009, 09:33:15 PM »
Podsjeti me a mozda je i bio odje davno:Svadjaju se muz i zena Budvani i veli joj on: samo ti zvocaj pa cu ti kupit golfa peticu da ti se cijeli grad smije :)
« Last Edit: February 04, 2009, 09:35:02 PM by duka »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Vic0teka
« Reply #43 on: February 04, 2009, 09:42:59 PM »
to je prvi vic u topicu :)

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Nemanja

• View Profile
Vic0teka
« Reply #44 on: February 15, 2009, 11:16:13 AM »
Otisao Zecanin u Srbiju kod druga,i ovaj ga drug povede da izabere kurvu.....kaze mu drug:ova ti je 500e ova 300e ova 100e i ova 50ekaze zecanin:ja cu ovu od 50ena to kaze kurva: ja sam sidasha zecanin: drago mi je ja sam Marashvalja li  ::bleh::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Vic0teka
« Reply #45 on: February 15, 2009, 11:52:40 AM »
haha kako cu te ostavit u zetu danas kod rodjaka umjesto na okupljanje hahaha
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Nemanja

• View Profile
Vic0teka
« Reply #46 on: February 15, 2009, 12:17:58 PM »
 ::bleh:: ::bleh::  happy2

Offline bmw_fan

• View Profile
Vic0teka
« Reply #47 on: February 15, 2009, 12:36:26 PM »
nije los nele, samo obrati paznju na recnik

Offline TROPHY

• View Profile
Vic0teka
« Reply #48 on: February 15, 2009, 01:00:53 PM »
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha! Ovo je 'genocid'! rofl rofl rofl rofl clap2 clap2Dobar vic! clap2 clap2 clap2Eo koji od mene:Sagradio pop crkvu, a njegov prvi susjed hodža džamiju.Pop podigne zvonik, hodža podigne minaret. Pop kupi BMW-a, hodža kupi BMW-a.Jednog dana uzme pop vode i krene oprat auto. Dok je prao auto vidi hodžu kako nosi motorku i pili auspuh na svojem BMW-u.- Šta radiš pobogu? - upita ga pop- Ako možeš ti svog krstit, mogu i ja svog obrezati-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ulazi mlada dama u BMW-ov salon. Odmah joj za o?i zapadne najnoviji cabrio.Približi mu se, sagne da bi pogledala unutrašnjost i u tom trenu glasno prdne.Ponada se da ju nitko nije ?uo, al u tom trenu dolazi prodava?.Ona: Koliko košta ovaj model?Prodava?: Kada ste vidjeli unutrašnjost, prdnuli set. Bojim se da ?ete te se, ako vam kažem cijenu, USRAT! rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl roflP.S. izvinjavam se za rjecnik, ali sto cu copy/paste heh
« Last Edit: February 15, 2009, 01:08:50 PM by TROPHY-Renault »

Offline bmw_fan

• View Profile
Vic0teka
« Reply #49 on: February 15, 2009, 01:35:57 PM »
   Dosla Beogradjanka u Danilovgrad na pijacu da kupi kokota, koji je u kutiji i samo mu viri glavaIzvinite, jel beo petac?   prodavac odg.Ako znam, kod mene je j*ba, sad oce li kod tebe ne znamziva istina :D

Offline Domo_TS

• View Profile
Vic0teka
« Reply #50 on: February 15, 2009, 08:06:11 PM »
aaaaaaaaaaaadogodi se udes u Budvu i policija ne moze da prepozna tijela tako da policija zamoli dvije djevojke da im pomognu u identifikaciji...dodje prva i uvati jednog za piiip, uvati drugog za piiip i kaze: ,,ja ne znam ko su ovi momci,,...dodje druga i uvati jednog za piiip, uvati drugog za piiip i kaze: ,, pa ovi momci nisu iz budve,, hahahahahahhahaha

Offline TROPHY

• View Profile
Vic0teka
« Reply #51 on: February 16, 2009, 08:21:28 PM »
Evo jedan bas bas dobar! ::yes:: ::msn-wink::Dosao tip kod taksista i rece: Koliko bi mi naplatili do Varazdina?       Kaze Taksist: 100 kuna.       Tip: Ja imam samo 80, moze li za 80?       Taksist: Ne moze, ostavit cu te par kilometara prije Varazdina.       Tip: Aj dobro.       Dosli oni, na kilometarsatu pokazuje 80kn, taksist zaustavi auto i kaze:       Ovdje izlazis.       Tip: Ma daj covjece, pa pljusak je vani, kako cu sad, daj me odbaci jos tih       par kilometara.      Taksist: Ne moze, izlazi.      I dobro, tip izadje. Kroz par dana, eto njega ponovo, trazi taksi i ispred      njega red taksista. Gleda on gdje je onaj sto ga je vozio, kad on skroz     zadnji. Dodje on do prvog.     Tip: Koliko bi mi naplatili do Varazdina?     Taksist: 100 kuna.     Tip: Dat cu vam 100kn plus jos 100kn ako mi popusite putem.     Taksist: Mars pedercino!      I tako on redom od jednog do drugog i svi ga potjerali, dok nije dosao do     ovog sto ga je zadnji put vozio.     Tip: Koliko do Varatdina?     Taksist: 100 kuna     Tip: Dat cu vam 100 kuna do Varazdina, plus jos 100kn ako polako prodjete     pored kolega i lagano im masete...  rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl

Offline Domo_TS

• View Profile
Vic0teka
« Reply #52 on: February 19, 2009, 10:26:38 PM »
hahahahhaha dobar! ;)eo jedan predobar...Zasto ajkula nema ushi?-Pa, koji ce joj *urac!!

Offline TROPHY

• View Profile
Vic0teka
« Reply #53 on: February 20, 2009, 11:40:08 AM »
 rofl rofl roflSamo valjalo bi vise viceva na temu 'auta'  ::msn-wink:: ::yes:: ::thumbsupup::Eo jos bas, bas, bas, bas dobrih! ::yes:: rofl Dosla lezbijka da registruje auto,pa kaze:    "Ja bih htjela da registrujuem automobil, ali ako biste bili ljubazni da mi date roze tablice, posto, znate, ja sam lezbijka."    "Svasta,kako to mislite. Ne moze. Sve tablice su bijele."    "Ali zasto onda pederi imaju plave?" rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl roll2 roll2 roll2 roll2 roll2 roll2 roll2 roll2 roll2 I jos jedan  jaoPutovala ?asna sestra autostopom i stopira ona 3 sata i nitko da stane. Odjednom, pro?e Mujo, stane i poveze je. ?asna mu kaže: "Kako to Mujo da si ti stao, ja   stopiram ve? tri sata, i ti si prvi." Mujo se okre?e i ponosno odgovara: "Svaki Batmanov prijatelj je i moj prijatelj." rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl roflI jos... roflZaustavio policajac auto njema?ke registracije i traži sobracajnu. Da mu voza? saobracajnu i on ju uzme i gleda. Ode do kraja auta pa se vrati i gleda onu saobracajnu i auto i  odmahuje glavom. Nakon par minuta gledanja pri?e voza?u i upita ga: "Kako to da vi vozite dizel, a ovdje piÅ¡e Mercedes-benz?" rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl roflI jos...  jaoVratio se Mujo iz Njema?ke i parkirao Mercedes pred ku?om. Prolazi Hasina majka i hvali Muju i lijepog li mercedesa, te zamoli Muju da povede i njezinog Hasu u Njema?ku da i on zaradi neki auto. Nakon Å¡est mjeseci vra?aju se ku?i, Mujo sa svojim mercedesom i sre?e Hasinu majku koja ga pita za Hasu: Kaži ?ime moj Haso dolazi? Na to Mujo odgovori: Vlakom. Majka za?u?eno podvikne: Jao bolan pa gdje ?e ga parkirati?  rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl
« Last Edit: February 20, 2009, 12:01:44 PM by TROPHY-Renault »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #54 on: February 20, 2009, 05:58:07 PM »
Bolesni vicOvi al ovaj prvi ubjedljivo najbolji.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline TROPHY

• View Profile
Vic0teka
« Reply #55 on: February 20, 2009, 07:50:44 PM »
...i jos jedan roflPita Japanac Bosanca: "HoceÅ¡ da ti pokažem neÅ¡to Japansko?" Ovaj mu potvrdno odgovori i Japanac ga zviznu Å¡akom u nos i re?e: "Ovo ti je karate." Pita ga opet: "HoceÅ¡ da ti pokažem joÅ¡ neÅ¡to Japansko?" Bosanac mu opet potvrdno odgovori, Japanac ga prebaci preko sebe i re?e: "Ovo je judo." Tad Bosanac upita Japanca: "Mogu li sad ja tebi pokazati neÅ¡to Japansko?" Naravno, re?e Japanac, a Bosanac dohvati ?elicnu Å¡ipku i ubi Boga u Japancu. Japanac ga sav krvav upita: "Pa Å¡ta tu ima Japansko?" Bosanac ?e njemu: "Poluosovina od Toyote, pi*ka ti materina." rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl...I jos...Dodju Mujo i Haso na benzinsku pumpu u Nemackoj i pita ih radnik: "Diesel? Super?" Kaze Mujo: "Wasser!" Gleda Nemac u cudu, ali svejedno natoci vode do vrha. Mujo izvadi neku tabletu i ubaci u rezervoar, sedne u auto, upali i ode. Nemac osta u cudu. Sutra, ista situacija, opet Mujo traži vodu, Nemac natoci, Mujo ubaci tabletu i ode. Treci dan, Mujo dolazi na pumpu, trazi vode, ali dolazi mu neki gospodin u odelu i kaže: "Cuo sam da imate neke posebne tablete. Ja sam direktor ESSO-a i spremni smo vam dati milion eura za njih!" Kaze Mujo: "Ili tri miliona ili nista od posla." Nemac izbroji tri miliona, Mujo mu da bocicu tableta i ode. Vozi se on tako, kad ga pita Haso: "Je li Mujo, kako cemo se mi sad vozit'?" "Pa na plin, k'o i do sada... rofl roll2 roll2 roll2 roll2 :suicide2: :suicide2: :suicide2:...I jos... :suicide2:Mali Ivica se probudi usred no?i i u?e kod roditelja u sobu i vidi tata leži na mami i pita: - "Tata, tata Å¡ta to radis mami?" Kaže tata: - "Radim mami bebu..." A mali Ivica se okrene, napr?i guzicu i kaže: - "Daj meni napravi auti?..."  rofl rofl rofl
« Last Edit: February 20, 2009, 08:01:57 PM by TROPHY-Renault »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #56 on: March 13, 2009, 09:42:53 PM »
Zasto ciga nosi tenerku u avion?Jer pise NO SMOKING.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Vic0teka
« Reply #57 on: March 14, 2009, 12:20:58 AM »
Samo mi objasni kakve to veze ima sa automobilizmom ? Mislim da smo se dogovorili da bude vezano za tockove ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline vuki

• View Profile
Vic0teka
« Reply #58 on: March 14, 2009, 09:22:10 AM »
pa i avion ima tockove!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Vic0teka
« Reply #59 on: March 14, 2009, 05:40:16 PM »
Kako koji :) izvinjavam se onda !