Author Topic: Vic0teka  (Read 3743 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #80 on: March 18, 2009, 02:33:31 PM »
Daj mi br na PM pa ako budem tuda prolazio zvacu te ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #81 on: March 23, 2009, 09:58:59 PM »
Kako se kupaju slovenci u svom moru?Jedan po jedan roll2

Offline bmw_fan

• View Profile
Vic0teka
« Reply #82 on: March 24, 2009, 05:33:07 PM »
Chuck Norris je izuo cipelice

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #83 on: April 29, 2009, 04:08:54 PM »
Idu dvije noge ulucioom...i posvadjaju se i jedna kaze drugoj..:"medju nama je svrseno"............ ::bash:: clap2

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #84 on: May 09, 2009, 05:01:35 PM »
Sta radi dijete kod drvosjece?!?!?!?!$ekira se! ::taz::

Offline ObeliX

• View Profile
Vic0teka
« Reply #85 on: May 09, 2009, 05:08:43 PM »
sta rade tuningmanijaci na topicu VicOteka ? crnjace.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #86 on: May 09, 2009, 05:30:48 PM »
Proluftiraj se malo ::yes::

Offline X3M

• View Profile
Vic0teka
« Reply #87 on: May 09, 2009, 10:49:06 PM »
sta rade tuningmanijaci na topicu VicOteka ? crnjace.
hahahhahahahahahaha!

Offline Filip

• View Profile
Vic0teka
« Reply #88 on: May 10, 2009, 08:03:29 AM »
miiiirnoooooooooooo!!!!!!!! ;)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #89 on: May 18, 2009, 09:18:29 PM »
Nabacuje se lik jednoj ribi...I pita je:...."samo malo da ti virnem ispod suknjice....ajde samo malo......"Posle dugo nabacivanja odu oni u Wc.......I vrace se ovaj sav bijesan, dolazi do druga....ovaj ga pita:...." i jesi li vidio sta?"............................................"jesam ku*ac!!!"
« Last Edit: May 18, 2009, 09:20:22 PM by tuningmaniak »

Offline bo8an

• View Profile
Vic0teka
« Reply #90 on: May 20, 2009, 05:48:23 PM »
ahahahhahah  happy2 happy2 happy2 happy2
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #91 on: June 17, 2009, 06:59:38 PM »
Zali se plavusa crnki:     "Ovih dana me jako boli grlo"Crnka:     "Mene zna tako isto da zaboli i ja svaki put zadovoljim svoga muza oralno i prodje me odmah"Sjutradan plavusa:     "Ne mogu da vjerujem, savjet Ti je odlican, tvoj muz nije mogao da vjeruje da je to bila tvoja ideja!"
« Last Edit: June 17, 2009, 07:02:51 PM by tuningmaniak »

Offline Domo_TS

• View Profile
Vic0teka
« Reply #92 on: June 17, 2009, 11:56:35 PM »
kako se zvao prvi ciganin?alfa romeo :D :D :D

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #93 on: June 18, 2009, 09:53:34 AM »
rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl

Offline TROPHY

• View Profile
Vic0teka
« Reply #94 on: June 22, 2009, 12:43:30 AM »
Refresh1. Razlika izmedju dobrih i losih sisa:- izmedju dobrih sisa je lancic,- izmedjhu losih sisa je pupak.2. Dosao Mujo kuci i zatekne Fatu u krevetu sa nepoznatim covekom:- Fato, sta radi ovaj covek u mom krevetu!?- Cuda Mujo, cuda radi ..3. Kako Bosanac psuje sina:- dok je sin mali: JEBEM TI MATER,- posle 10 god.: JEBACU TI MATER,- posle 20 god.: JEBO SAM TI MATER,- posle 30 god.: JEBO TI PAS MATER!!!4. Ulazi narkoman u crkvu i kaze svesteniku:- Cao nindza, bas ti je kul gajba, nego su ti posteri malo izlizani.5. Sta kaze Taliban kad ga pozoves na kavu?- Mozda naletim.6. OTVORIO CRNOGORAC MESARU I ULAZI JEDNA LEPA MLADA ZENA I PITA:- IMATE NOGICE?- JOK NA KURCU STOJIM!!!!!7. Kako deca u Cernobilu broje do 100?- Na prste!!!!!!!8. Razgovaraju dva ozenjena muskarca srednjih godina:- Boze. Sto ovo vreme leti!- Bome imas pravo. Eto dva puta pojebes zenu i prode godina.9. Donio Mujo Fati vibrator pa ga ona proba u ruci 1..2..3..i ispadne joj i sve skakuce po plocicama, a Mujo ce:- drzi ga Fato, sve ce da nas pojebe!10. Dok su vodili ljubav, muz od jednom osjeti miris dima. Uznemireno upita suprugu:- Draga, ti nista ne osjecas?- Ne, dragi, i to godinama! rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #95 on: June 22, 2009, 11:35:58 AM »
 rofl rofl6-ica je najbolja!

Offline bo8an

• View Profile
Vic0teka
« Reply #96 on: June 25, 2009, 05:49:18 PM »
6. OTVORIO CRNOGORAC MESARU I ULAZI JEDNA LEPA MLADA ZENA I PITA:- IMATE NOGICE?- JOK NA KURCU STOJIM!!!!! rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl
happydance happydance happydance clap2 clap2
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline ULHG-Crew

• View Profile
Vic0teka
« Reply #97 on: June 25, 2009, 10:44:56 PM »
Dva klinca nagnuta nad automobilski motor pod podignutom haubom komentiraju:"Ja ti znam sve dijelove od motora, jer uvijek pomažem tati kad on popravlja našeg stojadina!" "Je li? A koje dijelove znaš?"- "Evo, ono je j*beni akumlator, ovo je pederska poluosovina, a ono tamo su kurve od svije?ica."

I admit to wasting my life messing around with fast cars

Offline tmBROTHER

• View Profile
Vic0teka
« Reply #98 on: July 13, 2009, 07:49:50 PM »
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaZa vrijeme cernobila.Dolazi cerka kod majke i kaze joj: "Majko raste mi treca sisa!!!!"Majka: "Ma boli me kurac!"p :kes==============================================================================Dosao perica iz skoleKaze roditeljima" Zamalo da danas dobijem 5"Kako?Pa dobio drug pored mene! :lol2==============================================================================Zasto je muski poli organ roze boje?Zato sto je za djevojcice==============================================================================Plavusa je polagala prijemni za javnu kuci. Pismeni polozila, a usmeni nije...zagrcnula se na usmenomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :ludi :ludi :ludi :ludi :ludi==============================================================================Marsiraju ceta spermatozoida, kad vodja povika:Stop! Izdaja, u govnima smo!!!==============================================================================Sevi Mujo fatu sevi, Fata nista...Mujo se naljuti: "Jeli Fato koji ti je kurac danas?!?!?!"Osmi!==============================================================================Pita mujo Fatu? Fato znas da racunas?Fata:  "znam"Mujo: E racunaj da cu nocas da te jebem===============================================================================

Offline TROPHY

• View Profile
Vic0teka
« Reply #99 on: July 13, 2009, 08:24:11 PM »
 rofl rofl roflA slushaj 'vaj...Sreli se mujo i fata sa tarzanom, dzhejn i majmunom u dzhunglu i kazhe: -Ja tarzan! a dolazi mujo: -Ja Mujo! Tarzan: Moja dzhejn! Mujo: Moja Fata! Tarzan: Moja Chita! Mujo: moja ne chita, nepismena je... jao rofl rofl rofl rofl rofl