Author Topic: Vic0teka  (Read 6763 times)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Vic0teka
« on: March 01, 2008, 05:38:36 AM »
Evo i malo mjesta da napisete-mo koji vic,predlazem da budu vezani direktno za motorna vozila ... Znate li kako Budvanin milioner prijeti svojoj zeni svadjalici ? ''E vala cu ti kupit Golfa 5-cu da ti se cijela BU2 smije''

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Marinovic

• View Profile
Vic0teka
« Reply #1 on: March 01, 2008, 09:11:11 AM »
Kako rade serviseri aviona kojima nikad nije pao avion -------------------------------------------------------------------------------- Poslije svakog leta piloti avio-prijevoznika Qantas ostave biljesku mehanicarima sa opisom problema, a pred slijedeci let mehanicari ostave odgovor sto su uradili. Inace, Qantas je jedina svjetska avio-kompanija kojoj nikada nije pao avion. Zahtjev: Lijeva guma skoro treba biti zamjenjena. Izvjestaj: Lijeva guma skoro zamjenjena. Zahtjev: Nesto se otkvacilo u kabini. Izvjestaj: Nesto smo zakvacili u kabini. Zahtjev: Autopilot sam gubi visinu za po 200 stopa u minuti. Izvjestaj: Nismo uspjeli ponoviti problem na zemlji. Zahtjev: Tragovi curenja na lijevom stajnom trapu. Izvjestaj: Tragovi obrisani. Zahtjev: Zvuk iz DME instrumenta glasan da ne povjerujes. Izvjestaj: Zvuk iz DME podesen na nivo u koji mozes povjerovati! Zahtjev: IFF instrument neoperativan. Izvjestaj: IFF instrument je uvijek neoperativan kad je iskljucen. Zahtjev: Sumnjamo na pukotinu u staklu vjetrobrana. Izvjestaj: Sumnjamo da ste u pravu. Zahtjev: Nema motora broj 3 Izvjestaj: Vizualnim pregledom letjelice pronaden motor na lijevom krilu. Zahtjev: Avion smijesno reagira na komande. Izvjestaj: Avion upozoren da se uozbilji. Zahtjev: Cudan zvuk iz instrument ploce, kao da neki patuljak udara cekicem. Izvjestaj : Patuljku oduzet cekic. _________________

Offline vuki

• View Profile
Vic0teka
« Reply #2 on: March 01, 2008, 05:18:58 PM »
citajte redom   rofl rofl rofl rofl

Offline Filip

• View Profile
Vic0teka
« Reply #3 on: March 01, 2008, 05:50:58 PM »
PEGO U TE :):)
« Last Edit: February 01, 2009, 04:19:55 PM by Renault N1 »

Offline vuki

• View Profile
Vic0teka
« Reply #4 on: March 06, 2008, 10:23:22 PM »

Offline Laki

• View Profile
Vic0teka
« Reply #5 on: March 07, 2008, 08:50:29 PM »
VRH. roll2 roll2 roll2 roll2 roll2http://www.postimage.org/image.php?v=aV10DBfi
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Vic0teka
« Reply #6 on: March 10, 2008, 02:24:53 AM »

Offline Laki

• View Profile
Vic0teka
« Reply #7 on: March 22, 2008, 10:09:54 PM »
Slikano u Baru. roll2Slika preuzeta sa www.barinfo.cg.yu
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline ObeliX

• View Profile
Vic0teka
« Reply #8 on: March 25, 2008, 08:09:09 PM »
Vratio se Pirocanac,iz Njemacke,sa novim autom,i pitaju ga u Pirot"ej bato koje ti je ovo auto?""to je bemve""pa dobro i mi tebe `bemo,nego nam reci koje je ovo auto" ::e30:: :tease:

Offline vuki

• View Profile
Vic0teka
« Reply #9 on: March 28, 2008, 06:27:21 PM »
Golf II, Mit ili Legenda?!   rofl rofl roflOni prolaze ulicama, ima ih na hiljade, tu su oko nas, proganjaju nas razum, a ipak ih nismo svesni… Dok ne u?u u naÅ¡ život.Mene Golf 2 nije tangirao u životu. Bilo me briga za takav auto, ali sam u skorije vreme bio primoran da se sretnem sa tim “stvorenjem”. A onda sve ono Å¡to volim u automobilima bilo poljuljano tom pojavom. Ja volim automobile, oni su moj hobi, volim tehniku, napredak, u svakom automobilu tražim neÅ¡to posebno… A onda sam se susreo sa Golfom 2.Prvo da se ogradim: ne mislim da je Golf 2 loÅ¡ auto, da to kažem bio bi budala jer taj auto ina?e ne bi bio toliko popularan na naÅ¡im prostorima. Golf 2 je odli?an auto, za ono vreme kada je bio napravljen! Ali ove 2007. godine, tom autu apsolutno nema mesta na naÅ¡im putevima! MarÅ¡ na otpad!Ono Å¡to u vezi Golf 2 siluje naÅ¡ zdrav razum je njegova nesrazmerno visoka cena. Ja nemam niÅ¡ta protiv da taj auto koÅ¡ta 1200 evra za model iz 89. godine, ali one cene koje vladaju na tržiÅ¡tu nisu doÅ¡le iz nau?ne fantastike ve? iz neke mentalne institucije. Alo bre ljudi! Da li ste normalni! Ne krivim one koji prodaju taj auto za 3000 evra, ve? krivim one koji ga kupuju. Da li ste bre normalni pa vadite iz slamarice uÅ¡te?enih 3000 evra i dajete na neÅ¡to Å¡to je staro 20 godina! Kada lepo odete na pijacu da kupite auto, pitate “dobar dan, poÅ¡to ovaj Golf 2 iz ‘88 godine, vidim da je farban, sigurno je udaran?”. Ako vam on kaže “2900 evra”, nemojte da kažete “e, super, povoljno, uzimam” ve? ga oterajte tamo gde ne sija .Golf 2 je doneo ono Å¡to naÅ¡ narod danas zove “kad ga Nemac napravi!”. Dodao bih da to važi i za Mercedes W124 koji je prakti?no neuniÅ¡tiv. A ipak, cena im je sli?na. Iako mrzim Mercedese (verovatno me progoni trauma iz detinjstva kada ulice preplave Mercedesi gastarbajtera kada se vrate iz Nema?ke) ipak kažem da je to milion puta bolja kupovina nego li “šibica na to?kovima”.ZaÅ¡to ljudi vole Golf 2? Gotovo 100% odgovor je: NIJE SKUP ZA ODRŽAVANJE, IMA DELOVA NA SVAKOJ TRAFICI. Kvari se regularno jer ipak taj auto ima 20 godina, ali zato je jeftin za održavanje. Vlasnici Golfa verovatno imaju ritual tipa “dajte mi dva hleba, pola litre jogurta i … pumpu za gorivo”. Slede?eg dana hleb sa dodatkom “kineti?kog”.Evo, dok piÅ¡em ovo pri?am sa mojim drugom koji ima Golf2 1.3 iz ‘87. godine, pardon, iz ‘83. ZaÅ¡to, ?u?ete kasnije. Kad me pitao pre godinu dana da li da kupi Golf2 za 2000 evra od “poverljivog ?oveka” - prijatelja, ja sam mu rekao da uzme bez razmiÅ¡ljanja jer je to povoljna kupovina. Tada nisam znao da ?u ga uvu?i u “sektu” zvanu “vlasnici Golf 2?. Me?utim, taj Golf 2 i nije “pravi” Golf 2. “Pravi” Golf 2 je model 1.6D, onaj model koji drži nenormalno cenu i koji je redak kao beli medved. Kad krenete u kupovinu, svi su ?uli da je baÅ¡ pre nedelju dana taj model prodat od strane dede koji ga je vozio 15 godina ili žene koja radi u banci. I uvek mu je cena bila ispod 2500 evra, zna?i povoljno. Ali kad ga treba kupiti, nema ga ni za lek.Svi voza?i sa ovog prostora se dele u tri grupe:Oni koji su imali Golf 2Oni koji imaju Golf 2Oni koji nemaju Golf 2Ljudi koji su imali Golf 2 žele da im se izbriÅ¡e pam?enje da su ga ikad imali. Jedan lik mi je rekao “‘bem ti auto, preÅ¡ao sam 200.000km u njemu, sjeb’o sam si ki?mu. Å inska kola su udobnija od njega”.Ljudi koji imaju Golf 2: nemojte slu?ajno da im spomenete neÅ¡to protiv auta jer ?e Vas odrobijati.Oni koji nemaju Golf 2 potajno žele da ga imaju jer su ?uli tako dobre pri?e, o maloj potroÅ¡nji i jeftinom održavanju. Svaki put kad odu kod majstora oni psuju Å¡to ih održavanje koÅ¡ta kao Petra kajgana. Oni psuju Å¡to pumpa za gorivo kod Toyote koÅ¡ta 400 evra ili Å¡to crevo kod Forda koÅ¡ta 2000 din, a ne 400 din, Å¡to redovni servis za Peugeot 307 koÅ¡ta (lupam, 9000 din), a za Golfa (lupam, 3000 din). Svi oni koji se žalite, kupite si Golf2!Vlasnici Golfa su po prirodi nemarni ljudi. Moj gorepomenuti prijatelj na pitanje o održavanju automobila je izjavio “nisam ga prao od letos”. Oni auto voze dok se ne raspadne, a kad se raspadne, onda ga prodaju za iste pare za koje su ga kupili i tako se krug zatvara. Kada kupujete Golf i ako vlasnik kaže da je preÅ¡ao 140.000 kilometara, znajte da je u pravu. PreÅ¡ao je 140.000 kilometara kod njega, a prethodne vlasnike ne?emo ni pominjati. Ja verujem da na naÅ¡im ulicama nema nijednog Golf 2 koji iza sebe nema bar 350.000 kilometara. Svako ko kaže da ima manje je naivan ili je preprodavac!Da se vratimo Golfu mog prijatelja. Auto je kupio kao ‘87. godiÅ¡te za 2000 evra. Usput se sprijateljio sa lokalnim majstorom jerbo taj auto treba da se redovno održava… Majstori koji popravljaju Golf2 su ujedno i psiholozi. Kod njih idete redovno na seansu, možda postanete i ku?ni prijatelji. ?udan je taj auto. Elem, kad je krenuo u BiH, na granici se naÅ¡ao neki policajac koji se malo viÅ¡e razume u Golfove pa ga je istresao napolju sa prtljagom i krenuo da pretresa auto. Prva pomisao na to je bila “nisam bre diler, ne Å¡vercujem drogu”. Posle pola sata pretraživanja otkriveno mu je ?emu inspekcija. Njegov Golf 2 je proizveden ‘87. godine, ali je u saobra?ajnoj navedeno da je ‘83. Tako?e, auto je imao samo jednu plo?icu sa brojem Å¡asije, a trebao je da ih ima 3. Ovim dolazimo do slede?e ?injenice u vezi Golfa:Oko tre?ina Golfova “dvojki” je “nelegalna” na neki na?in.Sa ovim automobilom je dosta manipulisano na razne na?ine. PoÅ¡to je tražena roba kao suve veÅ¡alice u novembru uvek se na?e dobar na?in da se zaradi. Ja mogu da se kladim kada bi se sada pustio slobodan uvoz automobila, oko 90% automobila bili bi Golf2 iz Nema?ke. Ljudi bi ih uvozili Å¡to da ih voze, Å¡to za delove i tako bi se agonija zvana Golf 2 produžila unedogled pa bi Srbija posle 30 godina izgledala kao Kuba danas sa automobilima sa kraja 60-ih.Dobar deo automobila je registrovan na kubikažu koja je niža od one koja je stvarna zbog manje registracije. Jedan deo automobila su mutanti sastavljeni od dva ili viÅ¡e automobila. Ima dosta majstora koji uzimaju prednji deo od jednog auta, drugi od drugog to lepo sastave i prodaju. Jer ono pravilo da je auto neudaran na koji svi mi obra?amo pažnju prilikom kupovine ne važi za Golf.Jedne subote zove me pomenuti prijatelj i kaže “E, naÅ¡ao sam ti auto. Vozio ga moj badža, ?ek, on ?e ti kaže o ?emu se radi.”Tu krene pri?a:- E, ?ao. Auto je Golf 2 1.6D iz ‘89. godine. Cenim ga 2900 evra, ali ?u tebi da ga dam za 2700. Auto je farban pre 5 godina, ali ga je majstor odli?no uradio, sve ga je rasturio tako da nema tragova. Malo mu je ulubljeno krilo, ina?e je super. Ra?ena mu je i generalka pre 3 godine. Ako ti nisi zainteresovan, sutra ga teram na Bubanj Potok.Ja reko’ ?oveku, neka hvala, ipak je to farban auto i ra?ena generalka. Å ta se desilo? Sutradan otiÅ¡ao na pijacu i pre nego Å¡to je uÅ¡ao dohvatio ga neki matrapaz i dao mu 2800 evra za auto. Poga?ate Å¡ta se desilo sa tim autom? Najverovatnije je taj matrapaz uÅ¡ao njime u pijacu i prodao ga istog dana za 3000evra.Druga pri?a je da se lik hvalio mom prijatelju (doti?ni je predstavnik ruralne sredine) da je kupio Golf 2 1.6D, bele boje, ‘88 godiÅ¡te sa PUS brojem za 3100 evra. Alo bre!Elem, poÅ¡to je Golf 2 toliko popularan, da kažem i neÅ¡to oko kupovine istog:Osnovna oprema koju morate da kupite (ako auto ve? nema) jeste Lavlja kandža ili Zeder. Na moje pitanje Å¡to bi mi trebala Lavlja kandža za Golf 2, ne?e valjda neko da ga ukrade? odgovor je da ako ne?e da ga ukradu, onda ?e ga klinci iz naselja maznuti da se vozikaju preko no?i ili da “zbare” neku “ribu”. Jel’ da, kul je imati svoj auto sa 15 godina. Golfovi se kradu zbog rezervnih delova, koliko se se?am, skoro je bila razbijena neka organizovana grupa koja je krala Golfove i Audije za rezervne delove.Od motora na raspolaganju su:1.3 benzin, mali potroÅ¡a?, jeftin za registraciju, dobro se pokazao, joÅ¡ ako mu staviÅ¡ plin, onda je toliko jeftina vožnja da ti joÅ¡ pla?aju da ga voziÅ¡.1.6 karburator ili ajnÅ¡pric.. Držite se karburatora poÅ¡to ajnÅ¡pric majstori ne umeju da poprave ili naga?aju.1.8 GTI ili 1.8 ajnÅ¡pric… E, tu ima neÅ¡to Å¡to se zove “K-glava” i može vam do?i glave. K-glava se naj?eÅ¡?e popravlja tako Å¡to se uzme ista takva sa “stranca”, namesti se i ako sve lepo radi, onda odli?no. A majstora koji umeju da je naÅ¡teluju ima kao u legendi. Otprilike pri?a ide: “?uo sam da tamo negde preko sedam mora, sedam dolina i sedam gora, kod MrÅ¡tana postoji majstor Mile koji ume da naÅ¡teluje glavu.”1.6D, dizel. To je motor zbog koga svi ljudi zamrze dizel motore kod automobila. Ina?e najpopularniji model kod pripadnika ruralne sredine. Ne znam da li je stvarno toliko dobar ili ih samo podse?a na osnovno sredstvo za rad zvano IMT 539. Model za koji su ljudi spremni da plate i do 3200 evra za modele iz ‘90. godine.Oko procena godiÅ¡ta ima samo jedan parametar (dobro, ima dva parametra, ako umete da ?itate broj Å¡asije). Expert za Golf 2 ?e te postati znaju?i samo jednu stvar: staklo na prednjim vratima je podeljeno malim “leptir” prozorom za modele ispod ‘87 godine, tj. ‘87 godina je prelazna.Dupli farovi ne zna?e niÅ¡ta, to je samo do paketa opreme. Kakvog, ko se joÅ¡ se?a posle 20 godina.JoÅ¡ jedna ?injenica: na ulici vi?ate Golfove u odli?nom stanju i mislite “ovakvog ?u da kupim”. Relanost je druga?ija jer DOBRI GOLFOVI NISU NA PRODAJU. Sve ono Å¡to je na prodaju je u katastrofalnom stanju. Jedini dobar Golf koji možete kupiti je onaj ?iji je vlasnik dobio dobar posao i odlu?io da kupi noviji auto. Jer ina?e ga ne bi prodavao.Na kraju dolazimo do cene. Kao Å¡to sam na po?etku prvog dela ?lanka napomenuo, problem sa Golfom je taj Å¡to je preskup, toliko je preskup da siluje zdrav razum. Skoknimo do mobile.de i pogledajmo pretragu za Golf 2 od 1991. godine, vide?ete da se cena kre?e oko 500 evra. Sli?no je i u Sloveniji, dok je u Hrvatskoj oko 1700 evra.Elem, “Nadreality Show” iz Sarajeva, nekadaÅ¡nji “Nadrealisti” je u testu predstavio Golf 2 kao najbolji auto balkanskih prostora.

Offline bo8an

• View Profile
Vic0teka
« Reply #10 on: March 29, 2008, 05:54:50 PM »
Od motora na raspolaganju su:1.3 benzin, mali potroša?, jeftin za registraciju, dobro se pokazao, još ako mu staviš plin, onda je toliko jeftina vožnja da ti još pla?aju da ga voziš.
rofl rofl rofl rofl clap2tekst je ekstra, vrijedi ga procitat  ::thumbsupup::
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Vic0teka
« Reply #11 on: April 07, 2008, 07:10:50 PM »
ne znam dje da postavim ovo..pazite se na parking iza beka...ova rupa je sad zlato kakva je bila..zatrpali su je malo pijeskom...bila je ka bunar...kad se udje na parking u prve 5-6 mjesta je...i to pri trotoaru...rece mi milos borus_mudus da je nekome liku zadnji tocak upa bio tu..jedva ga je izvadio..i onda se obrnes i vidis oglas..ahaahprodaju me.. :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline stefan123

• View Profile
Vic0teka
« Reply #12 on: April 11, 2008, 07:11:05 PM »
E nisam mogao vjerovat...Lik na pijaci je imao najskuplji stand E mogu samo da zamislim sta se desilo kad je vlasnik ovog Masera dosao i vidio lik-a kako je poredjao majice i gace po njegovim kolima i vrsi prodaju...jos i sjeo na kola...Bilo je... ::bash:: chair
« Last Edit: April 11, 2008, 07:15:22 PM by vuki »
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Vic0teka
« Reply #13 on: April 11, 2008, 10:38:53 PM »

Majka mi je rekla da moze ...

Offline stefan123

• View Profile
Vic0teka
« Reply #14 on: April 14, 2008, 10:54:12 PM »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #15 on: April 15, 2008, 11:04:20 PM »
Kockica je to!!!!!Evo stari vic mislim (mozda ga jos niste culi)Pored kamiona  prolaze policajaci  i sve mu blicaju da stane, rotaciono,sirena ali nista vozac kamiona i dalje ide, i policajcima dosadilo i prolzae pored njega i pokazuju mu sipak, a vozac kamona im uzvrti srednim prstom  fyou1.I policajci poludjeli i nakraj ga nekako zaustavise i kazu mu:" Coece sto je stobom pa jesi li vidio sto smo ti pokazivali bio si u opasnosi kamen ti se zaglavio medju gume",a vozac kamiona odgovara: "pa ja sam vi uzvratiO i pokaza da imam cuskiju da ga maknem". ha ha ha
« Last Edit: April 15, 2008, 11:08:44 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline bmw_fan

• View Profile
Vic0teka
« Reply #16 on: April 15, 2008, 11:15:20 PM »
vozi tip u neku mecku karavn 5 djevojaka, (ne znam gdje tacno kroz pg) i projuri pored policajca 170, koji mu daje znak palicom da se zaustavi i ovaj nekako ukoci poslije 50ak m, vrati se u rikverc, otvori prozor i kaze "brate, nemam te ?e!" i poklopi mecku...  ziva istina

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #17 on: April 15, 2008, 11:20:48 PM »
Evo se raspisali \silly3Zaustavlja ti policajac mrtve pijane nedje uz nekako brdo i policajac kaze: " isprave molim",a ovaj vozac koliko je bio mrtav pijan pusti kocnicu, poce da trazi dokumenta i auto ode nizbrdo kolko je bio pijan nije primijetio, kad nadje dokumenta vidje policajca gore na brdo i kaze: "vidji budale de podje"J akad sam cuo presmija sam se rofl

Offline stefan123

• View Profile
Vic0teka
« Reply #18 on: April 15, 2008, 11:29:26 PM »
HahahahaA tako mene udari pijan coek na granicu....uzima policajac/carinik dokumenta a ovaj od iza stao, i vidis samo kako je nizbrdo, priblizava se auto od iza i paff u branik zadnji....Gledamo dje je vozac, a on se ne vidi jer spustio glavu tj lega na suvozacev sic...Odma on odmace auto unazad...odose policajci do njega, vele "gledas li ti sto coece ?" a ovaj odgovara "trazio sam dokumenta" i opet pusta kocnicu, policajac kroz prozor ufati rucnu...Letva coek...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Vic0teka
« Reply #19 on: April 15, 2008, 11:34:05 PM »
A ima svakakih.Nije vic o kolima ali sam se sad sijetio pa ga moram napiast  i kad se sijetm vrisnem u smijehIde pas ulicom i vidi banderu i popisa se po njoj i kaze: " uh jebote da nebi bandere upisa se ja"