...i jos jedan roflPita Japanac Bosanca: "Hoceš da ti pokažem nešto Japansko?" Ovaj mu potvrdno odgovori i Japanac ga zviznu šakom u nos i re?e: "Ovo ti je karate." Pita ga opet: "Hoceš da ti pokažem još nešto Japansko?" Bosanac mu opet potvrdno odgovori, Japanac ga prebaci preko sebe i re?e: "Ovo je judo." Tad Bosanac upita Japanca: "Mogu li sad ja tebi pokazati nešto Japansko?" Naravno, re?e Japanac, a Bosanac dohvati ?elicnu šipku i ubi Boga u Japancu. Japanac ga sav krvav upita: "Pa šta tu ima Japansko?" Bosanac ?e njemu: "Poluosovina od Toyote, pi*ka ti materina." rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl...I jos...Dodju Mujo i Haso na benzinsku pumpu u Nemackoj i pita ih radnik: "Diesel? Super?" Kaze Mujo: "Wasser!" Gleda Nemac u cudu, ali svejedno natoci vode do vrha. Mujo izvadi neku tabletu i ubaci u rezervoar, sedne u auto, upali i ode. Nemac osta u cudu. Sutra, ista situacija, opet Mujo traži vodu, Nemac natoci, Mujo ubaci tabletu i ode. Treci dan, Mujo dolazi na pumpu, trazi vode, ali dolazi mu neki gospodin u odelu i kaže: "Cuo sam da imate neke posebne tablete. Ja sam direktor ESSO-a i spremni smo vam dati milion eura za njih!" Kaze Mujo: "Ili tri miliona ili nista od posla." Nemac izbroji tri miliona, Mujo mu da bocicu tableta i ode. Vozi se on tako, kad ga pita Haso: "Je li Mujo, kako cemo se mi sad vozit'?" "Pa na plin, k'o i do sada... rofl roll2 roll2 roll2 roll2 :suicide2: :suicide2: :suicide2:...I jos... :suicide2:Mali Ivica se probudi usred no?i i u?e kod roditelja u sobu i vidi tata leži na mami i pita: - "Tata, tata šta to radis mami?" Kaže tata: - "Radim mami bebu..." A mali Ivica se okrene, napr?i guzicu i kaže: - "Daj meni napravi auti?..." rofl rofl rofl