[!--quoteo(post=32603:date=Oct 22 2007, 04:03 PM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Oct 22 2007, 04:03 PM) [snapback]32603[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Sve prica sq,sq,sq,sq pa onda dB.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] Express vs Type-R...ovo poredjenje stvarno nije za komentar...SWR 12" izgura 150dB...Mene nezanima nijedan od tih woofera jer su svi prilicno spori i nista sem da lupaju nemogu...Alpine ima jake HU a ovo ostalo se uvijek moze dobit vise za iste/manje pare...Nisam nikako mislio da XTC mijenjas sa SWR..iz iste su klase nego za neki SQ woofer...DLS, Focal, MB Quart, JL...Zvacu te nedje da prefinjeno uvo cuje moj Hi-Fi sistem kuci...[/quote]ok.a koje pojacalo na alpine r 150db?jesi li ti uporedjivao alpine swr i xtc??? uzivo naravno na isti set up?necu da pricam nista vidjecemo rezultate.naravno situaciju mi vadi i pajo 88rs referentna serija sa tajmingom zvuka,kao i 24 bit da konverter sa poboljsanim segmentom od burr brown-a.da neduzim mislio sam se izmedju 88rs i alpine 9788,ali sam ostao pri pioneer-u.ove godine na SQ a iduce na DB,ali dosta ozbiljnije.bice svasta! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]