Author Topic: Ex Forum's Boy Car  (Read 1388 times)

Offline stefan123

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #40 on: October 22, 2007, 04:03:16 PM »
Sve prica sq,sq,sq,sq pa onda dB.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] Express vs Type-R...ovo poredjenje stvarno nije za komentar...SWR 12" izgura 150dB...Mene nezanima nijedan od tih woofera jer su svi prilicno spori i nista sem da lupaju nemogu...Alpine ima jake HU a ovo ostalo se uvijek moze dobit vise za iste/manje pare...Nisam nikako mislio da XTC mijenjas sa SWR..iz iste su klase nego za neki SQ woofer...DLS, Focal, MB Quart, JL...[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]za mene kazu da imam strashno "uvo" , tako da je za moje uvo ovaj sq mnogo dobar.ukusi su razlichiti ali je moje uvo prefinjeno [/quote]Zvacu te nedje da prefinjeno uvo cuje moj Hi-Fi sistem kuci...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

pele-79

• Guest
Ex Forum's Boy Car
« Reply #41 on: October 22, 2007, 08:48:59 PM »
[!--quoteo(post=32603:date=Oct 22 2007, 04:03 PM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Oct 22 2007, 04:03 PM) [snapback]32603[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Sve prica sq,sq,sq,sq pa onda dB.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] Express vs Type-R...ovo poredjenje stvarno nije za komentar...SWR 12" izgura 150dB...Mene nezanima nijedan od tih woofera jer su svi prilicno spori i nista sem da lupaju nemogu...Alpine ima jake HU a ovo ostalo se uvijek moze dobit vise za iste/manje pare...Nisam nikako mislio da XTC mijenjas sa SWR..iz iste su klase nego za neki SQ woofer...DLS, Focal, MB Quart, JL...Zvacu te nedje da prefinjeno uvo cuje moj Hi-Fi sistem kuci...[/quote]ok.a koje pojacalo na alpine r 150db?jesi li ti uporedjivao alpine swr i xtc??? uzivo naravno na isti set up?necu da pricam nista vidjecemo rezultate.naravno situaciju mi vadi i pajo 88rs referentna serija sa tajmingom zvuka,kao i 24 bit da konverter sa poboljsanim segmentom od burr brown-a.da neduzim mislio sam se izmedju 88rs i alpine 9788,ali sam ostao pri pioneer-u.ove godine na SQ  a iduce na DB,ali dosta ozbiljnije.bice svasta! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #42 on: October 22, 2007, 11:31:42 PM »
ja nista ne razumijem
slam.poke.drop.tuck.dope

pele-79

• Guest
Ex Forum's Boy Car
« Reply #43 on: October 23, 2007, 01:17:48 PM »
[!--quoteo(post=32623:date=Oct 22 2007, 11:31 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Oct 22 2007, 11:31 PM) [snapback]32623[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja nista ne razumijem[/quote]he,he!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]

Offline Filip

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #44 on: October 23, 2007, 06:22:42 PM »
[!--quoteo(post=32623:date=Oct 23 2007, 01:31 AM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Oct 23 2007, 01:31 AM) [snapback]32623[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja nista ne razumijem[/quote]Ovo su profesionalci [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] mi samo klimamo glavom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #45 on: October 24, 2007, 11:37:39 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ok.a koje pojacalo na alpine r 150db?[/quote]Hifonics Brutus 1600. Extra dobro pojacalo i mnogo jako..Ja sam uvijek za jace pojacalo..dzabe woofer ako ga nema sto napajat... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja nista ne razumijemOvo su profesionalci mi samo klimamo glavom [/quote]Ovo su elementarne stvari...da ne pocnemo da zalazimo dublje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline brzi_pas

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #46 on: October 30, 2007, 02:56:21 AM »
Da, da, i ja sam tako neshto mislio rec'  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]Shajo stvarno ima fino uvo, cuje sve!3Le, neznalice!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #47 on: October 30, 2007, 09:25:13 AM »
pa ne angazuju me dzabe kad su neke velike svirke da shtelujem njihove jbl-ove na 3 wayhihihihihihihihi
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Filip_pg

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #48 on: June 23, 2009, 04:11:18 PM »
posto vecina linkova je crkla...ne znam je li bilo ovih slika...al nesto sam gleda,pa reko da stavim...http://www.youtube.com/watch?v=sg9hkYKxZ58http://www.youtube.com/watch?v=P7yoKBxDYGM ::offtopic::  ::offtopic::i onda...  ::bye2:: ::bye2:: ::bye2:: ::bye2:: ::bye2::

Offline Kimi

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #49 on: June 23, 2009, 11:38:56 PM »
Sta se desilo ovo?
Nema prostora ovdje kapi!

Offline shajo

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #50 on: June 23, 2009, 11:39:30 PM »
e jeba mi majku druze nocas zaspat necu moc.ja sam ga slomio

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #51 on: June 23, 2009, 11:41:59 PM »
Ako ne budes mogao da spavas javi mi se,ja sam se sad probudio ... imam pun rezervoar i rent a car kasko pa mozemo na aluminiski :)DANAS SAM TI SVIRAO NA TUSKI,STVARNO SI KRALJ,NISTA NE VIDIS !!!

Majka mi je rekla da moze ...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #52 on: June 23, 2009, 11:57:28 PM »
Sta se desilo ovo?
ukratko - Filip_PG je ulozio grdne pare u ovo auto, sredio ga po meraku ... dao ga SHAJU da ga provoza i ovaj ga SLUPAO !HHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAAHAH  heh hysterical hysterical hysterical hysterical hystericalako cujes drugacije - lazu te :D
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Filip_pg

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #53 on: June 24, 2009, 01:17:37 AM »
nikad u zivotu...sto je bilo bilo je...samo da smo zdravo...bilo je i biceako mi je krivo zadnje mi bilo...bilo mi je zao,ali ko mu jebe mater :Ddace bog opet...nema opterecivanja,ko zna zasto je to dobro,sto se desilo...

Offline Kimi

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #54 on: June 24, 2009, 03:01:18 AM »
Ebes ga....no, bice.
Nema prostora ovdje kapi!

Offline shajo

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #55 on: June 24, 2009, 08:49:51 AM »
Sta se desilo ovo?
ukratko - Filip_PG je ulozio grdne pare u ovo auto, sredio ga po meraku ... dao ga SHAJU da ga provoza i ovaj ga SLUPAO !HHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAAHAH  heh hysterical hysterical hysterical hysterical hystericalako cujes drugacije - lazu te :D
samo da ti se to ne desi...   svoje auto je jedno, tudje auto je drugo.i nikad se ja tebi tako slatko smjeshkao pakosniche jedan  ::drive2::ima ona stara JA ZNAM KOJA JE BUDALA ZA OVIM VOLANOM AL NE ZNAM KOJA JE BUDALA ZA ONIM DRUGIM

Offline Filip_pg

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #56 on: June 24, 2009, 09:13:52 AM »
e moj shajo,pusti toga "pedo-bear"-a... :Dsamo da smo mi zdravo...imam ja nesto u garazu,pa bi mogli to skalabudzit nesto :) neka pojacala i nesto...

Offline shajo

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #57 on: June 24, 2009, 10:16:33 AM »
mozemo shto god ocesh, ja sam preshao na motore :)

Offline Filip_pg

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #58 on: June 24, 2009, 12:14:39 PM »
bice bice,al slikacu pa cu stavit,da vidis moze li se sto od toga...opet u cetvorku...sam uzeo novu...postovacu danas

Offline brzi_pas

• View Profile
Ex Forum's Boy Car
« Reply #59 on: June 25, 2009, 08:39:58 AM »
A dje su ti sicevi ovi, da nisu i oni u garazu ostali??
Nobody move, nobody get hurt!