[!--quoteo(post=32481:date=Oct 17 2007, 02:27 PM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Oct 17 2007, 02:27 PM) [snapback]32481[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Srbija i SQ...(da li ucestvuje onaj sa Dynaudiom ?)...Nista blize od Hrvatske nema veze sa SQ...Genesis amplifikacija, Dynaudio,Focal,DLS,Phase...zvucnici,wooferi, Alpine izvori zvuka i procesori..Srecno ! Kad bi zamijenio woofere vjerovatno bi imao sansu za neko dobro mjesto...mada i izgled i "zavrsna obrada" ponesu dosta poena...Kako Alpine nema dobre woofere ?? Pored X koji je...imaju R koji je za svoje pare ubica..trpi i vise od 1KWi tad pomjera zeludac...@TrileNeka pogleda Hifonics Brutus seriju BXi-1606D (1.1KW 2ohms) ili BXi-2006D (1.3KW 2ohms)...fina "pojacalca"[/quote]R serija i nije nesto,vise se prica nego sto je.ja radim sistem ali pomalo,organizovano,pa bolje tako nego nasumice.sve po planu.kao sto vidite na moj signature 2x magnat xtc 161,5 decibela.jos nesto,moj brat iz bG kupio kutiju i u nju ubacio woofer magnat express 12 inca od 200rms-a i postigao u renault clia na db takmicenje 141db,a bila i alpine type R sa oko 137 db sa jos jacim pojacalom.znam sta pricam.ja uvozim i alpine tako da mi je najmanji problem ubaciti 2x type R ali vjerujte mi smjesni su naspram magnat XTC ili AD.pricam iz iskustva,nista napamet [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]