znaci sad je paleta modela presudila u tome????i renault ima mali milion modela auta i kamiona i svasta nesto,i volvo pa sto,opet nijesu najbolja kola na svijet..,a sto se tice superlimuzine,koja je to mercedesova,da nije majbah???ja kolko znam,ne nosi MB znak,time gubi status MB-a...al dobro,idemo dalje...rece supercar...pa onda kad je BMW imao supercar,cuveni M1,MB je bio jako daleko od tih staza...a onda o toj paleti izbora,hm...pa ovako,imaju i BMW i MB i malu i srednju i veliku klasu...al eto i to...to sto se MB otisnuo malo dalje na nekoj nerealnoj putanji,tj ka stvaranju nekih auta koja nikad nece gledat puta,to je druga prica,kojom oni dizu rejting pa sad mi treba da se divimo...nikako...ja velim,svaka im cast na udobnosti,luksuzu i tim sranjima,ali kvalitetu,izdrzljivosti i performansama...hm...jos uvjek (i vjerovatno zauvjek) kaskaju za BMW-om...a onda jos jedna stvar,a to je da MB nikada nece imati su sebi onaj neki duh koji ima BMW i to mu je mana...(jos jedna)onda,umalo da zaboravim,exelero???da i njega ne treba svrstat u MB???kolko znam (a znam) i on je majbah...tako da i on nije taj...mozda sto pokusavaju sad nesto sa ovim modelom 722???ne znam,impresivno je sve to,ali i on ce ostanut unikat...a BMW,sto,treba da se bavi i tim sranjima da bi navodno bio "neko"...objektivo misljenje jeste da ima vise nego dovoljno i pouzdanja i reputacije i svega sto mu je potrebno da bude to sto jeste,a to je najbolji...i tu je kraj svake price...ali dobro,ja znam da ce ova prica ici u nedogled i to je tako,svako ce da brani svoju stranu...ali car je u tome da se ovdje zakrvimo ko je bolji... aj zdrao mi bili...