Author Topic: Bmw Vs. Alfa  (Read 1642 times)

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #80 on: January 30, 2008, 05:43:30 PM »
BMW nema odgovor na nesto sto se zove Alfa Romeo 8C Competizione

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #81 on: January 30, 2008, 05:46:03 PM »
Wulfy brate, ti ka' da si bmw-ov ljubitelj, pa nashao si najruznije slike Alfi uopshte.... dodushe opet su 5X ljepshe od BMW-a, ali ispod 10X je ne priznajem...  ::taz::
BMW jeste lijep ali pored Alfe... morao sam malo, nemam srca d postidim ove ljubitelje hladne bavarske skole (najbolji primjer unutrasnjost vozila)

Offline brzi_pas

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #82 on: January 30, 2008, 05:48:55 PM »
Ja sam iskreno zestoko razocaran dizajnom BMW-a od kad je onaj cudak preuzeo na sebe da dozajnira njihove modele....  proslavio se sa Fiatom coupeom, i posle njega sve grdje i grdje modele pravi.... mada mi je i onaj kupe ponekad "cudan"....
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #83 on: January 30, 2008, 06:24:05 PM »
Ada alfa je ljepsa od bednze nema tu price :) Izgledaju vise sexy od bmw  ::tongue4:: ::wub:: A ona unutasnjost alfina je  respect a bmw suck_kr Znaci The winer isss ALFAA!!!   ::bicycle::
« Last Edit: January 30, 2008, 06:30:31 PM by Filip »

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #84 on: January 30, 2008, 06:27:28 PM »
nemo sto...stvarno lijepe alfe ali  mozete samo da  heh kad vidite  ::e30:: rofl

Nevid

• Guest
Bmw Vs. Alfa
« Reply #85 on: January 30, 2008, 06:27:42 PM »
Jedan dan sam chachkao nehto po internrtu i nashao BMW M3 e3O, odma sam uzeo telefon i poslao jednom drugu poruku, zashto ne volim BMW. Pa kas pogledate taj auto, to je jednostavno inspiracija, to je ono shto BMW predstavlja u pravom smislu i svjetlu. Sirova snaga, zadnji pogon, bez fensi pokushaja nakrivih linija, sa diskretnim a prepoznatljivim logom, shiri rubovi...Pravi MUSKI auto. Prosto samo mu josh treba naljepnica "samo za odabrane" Ma jednostavno sam zadivljen, spada sigurno u listu 10 mojih omiljenih auta. Posle toga su doshli ostali koji su nosili znak bmw, ali su bili nekako mlaki, jeste da su im farovi oshtri, namrgodjeni, kao iz pogleda jedne gejshe, ali kad bi stavili i najnoviji BMW M5 pored njega izdledao bi tako veliki a tako mali... Mada iskreno govoreci gore sam napisao da ne volim BMW, nije da ga ne volim ali jednostavno, mi ne izgleda, niti budi u meni neku zelju da ga imam... Shto ne znachi da necu kupiti neki nekad, ako ne zbog ljepote onda zbog nadam se nekih drugih kvaliteta koje sam siguran da ima! Alfa... ::wub:: Shta reci...

Offline brzi_pas

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #86 on: January 30, 2008, 08:34:32 PM »
nemo sto...stvarno lijepe alfe ali  mozete samo da  heh kad vidite  ::e30:: rofl
Odlicno si ovo napisao.... "placemo od smijeha"    :party:

Offline bmw_fan

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #87 on: January 30, 2008, 09:49:16 PM »
qq ovo je gore no mercedes vs BMW...i jedno i drugo  su dobri, dva potpuno razlicita stila, dvije razlicite  drzave...zato sto se mene tice alfi skidam kapu za dizajn, a bmw-u za sve drugo i naravno za dizajn m5 e60 :D

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #88 on: January 30, 2008, 11:21:19 PM »
[/quote]Odlicno si ovo napisao.... "placemo od smijeha"    :party:[/quote]meni je samo zao sto vam prodje mladost u tom plakanju i zabludi,naravno ::thumbsupup::

Offline X3M

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #89 on: January 30, 2008, 11:31:41 PM »
sto se dizajna tice stvarno se ne mogu uporedit, alfa je masu ljepsa!  ::thumbsupup::a sto se unutrasnjosti tice, bmw-ova nije nista specijalno, ali su postavljene slike alfe sa top opremom i bmw-a sa, sto bi reka fabia, rotkapa opremom   ::thumbdown::

Offline stefan123

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #90 on: January 31, 2008, 12:03:01 AM »
Aj da ostavimo kvalitet itd...mozda je kvalitetniji BMW...mada je Alfa u zadnje vrijeme regulisala glupe problemcice zbog koje je zamalo propala..Priznaj da su ti ljepse ove Alfe ??? Mislim, nema nikako logike da je nekome ljepsi BMW sem ako taj neko sam sebe laze...Kao sto jedan "autolog" rece : "...U pocetcima proizvodnje automobila, BMW je htio da postane Alfa kad odraste..." Zna se ko su Italijani kad na "dnevni red" dodje dizajn...Nemozes da ucis nekoga necemu sto on zna vijekovima i vijekovima prije tebe... ::msn-wink::Ako izostavimo Ferrari i ostala nedostizna kolica..Ja priznajem, poslije Alfe, BMW mi je na prvom mijestu i definitivno mi je iznad ostalih brend-ova...Samo taj dizajn je poslije E39..aj eto poslije E46 posao totalno u tri pm....vise ne lice na BMW...Vise nemaju "to nesto" sto bi ih izdvojilo od ljigavog "mainstream"-a...Meni je i dalje i nazalost tako ce vjerovatno ostati najljepsi BMW E9 CSL....pored njega E92 izgleda nedoreceno...bez srca, parce lima...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline NSX

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #91 on: January 31, 2008, 01:49:18 PM »
Sto se ljepote tice od 90. do 2000. mi je malo ljepsi BMW a od 2000. pa na ovamo su Alfe drasticno ljepse "zahvaljujuci" onom idiotu od Bengla.

Offline brzi_pas

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #92 on: January 31, 2008, 04:18:28 PM »
Cim su poceli da se podredjuju americkom kupcu, krenuli su da idu put kurca....@NSX_ Kazem ja, i na tvoj auto se njegov "dodir" vidi... cudan, cudan covjek

Offline stefan123

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #93 on: January 31, 2008, 08:31:46 PM »
A vidjite ovo...hahaha kao da uporedjujes A. Lima vs. C. Love...aj dobro nije bas tako ali... :tease:

Offline Domo_TS

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #94 on: January 31, 2008, 09:12:10 PM »
stefane moj napaceni brate, mislim da tvoja fabrika ne proizvodi alfu i mislim da nisi njihov predstavnik za nashe krajeve tako da nema potrebe da nas uchish kako je dobra i da nam je uporedjujesh sa bmw-om. brate koliko ljudi toliko ukusa. neko ce rec meni je ljepshi golf 2 nego alfa 157 ili bmw m3. meni iskreno, uopshteno gledano, je bmw mnogo ljepshi od alfe. no hate ali tako je. medjutim gledano po klasama naravno da mi nije uvijek ljepshi bmw. ljepsha mi je brera i spider nego cijela serija z. onaj kris bengl se stvarno posra u bmw ali ipak ima je i on svojih dana (fiat coupe, fiat bravo, alfa 147...)

Offline stefan123

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #95 on: January 31, 2008, 09:21:31 PM »
Milose...nisam napacen ni malo vjeruj mi...Da bih volio Alfu nemoram bit predtavnik iste...Kao sto vidis, ova tema se zove "BMW vs. Alfa" i ako odje necu uporedjivat Alfu i BMW ne znam sto odje onda pisemo ? Sto se tice tvojeg uporedjivanja Alfe i BMW-a...vidim da si tolko upucen u Alfu da ne znas ni modele..."157"  roll2To ste se tebi svidja BMW pa ti ne odgovara nijedna recenica koju ja prozborim jer je na strani Alfe...nemogu ti pomoci, uvijek cu je voljeti :tease:
« Last Edit: January 31, 2008, 09:23:21 PM by stefan123 »

Offline Domo_TS

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #96 on: January 31, 2008, 09:35:45 PM »
Milose...nisam napacen ni malo vjeruj mi...Da bih volio Alfu nemoram bit predtavnik iste...Kao sto vidis, ova tema se zove "BMW vs. Alfa" i ako odje necu uporedjivat Alfu i BMW ne znam sto odje onda pisemo ? Sto se tice tvojeg uporedjivanja Alfe i BMW-a...vidim da si tolko upucen u Alfu da ne znas ni modele..."157"  roll2To ste se tebi svidja BMW pa ti ne odgovara nijedna recenica koju ja prozborim jer je na strani Alfe...nemogu ti pomoci, uvijek cu je voljeti :tease:
volim i ja tebe! aj cmok pa se chujemo  hbeat

Offline Domo_TS

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #97 on: January 31, 2008, 09:38:13 PM »
nisi me brate najbolje shvatio, ne govorim samo o ovome topicu nego shto god da se kaze ti odma alfa alfa alfa.no hate samo mi je to nekako... neobichno.

Offline stefan123

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #98 on: January 31, 2008, 09:48:06 PM »
..eo ga zaljubio se pa nas sad cijeliva... ::bash::   laughbounce

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #99 on: February 02, 2008, 02:46:38 PM »
Posto su se pominjali i modeli iz proslosti evo kako se ,,sukob'' razvijao.Kaze se da su BMW automobili nekad bili ljepsi, mozda jesu, ali kada se poredi sa Alfom...  ::bleh::Sezdesetih to je bilo: Alfa Romeo Giulia ili BMW 2002