Jedan dan sam chachkao nehto po internrtu i nashao BMW M3 e3O, odma sam uzeo telefon i poslao jednom drugu poruku, zashto ne volim BMW. Pa kas pogledate taj auto, to je jednostavno inspiracija, to je ono shto BMW predstavlja u pravom smislu i svjetlu. Sirova snaga, zadnji pogon, bez fensi pokushaja nakrivih linija, sa diskretnim a prepoznatljivim logom, shiri rubovi...Pravi MUSKI auto. Prosto samo mu josh treba naljepnica "samo za odabrane" Ma jednostavno sam zadivljen, spada sigurno u listu 10 mojih omiljenih auta. Posle toga su doshli ostali koji su nosili znak bmw, ali su bili nekako mlaki, jeste da su im farovi oshtri, namrgodjeni, kao iz pogleda jedne gejshe, ali kad bi stavili i najnoviji BMW M5 pored njega izdledao bi tako veliki a tako mali... Mada iskreno govoreci gore sam napisao da ne volim BMW, nije da ga ne volim ali jednostavno, mi ne izgleda, niti budi u meni neku zelju da ga imam... Shto ne znachi da necu kupiti neki nekad, ako ne zbog ljepote onda zbog nadam se nekih drugih kvaliteta koje sam siguran da ima! Alfa... ::wub:: Shta reci...