I ja mislim da je malo "glupo" porediti ova dva brenda, mislim ako ne sta drugo zabavno ja, ali ajde... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]BMW mi se uvjek svidjao, od E30 "kockice", pa sve do "nove" sedmice koja mi je jedno od ruznijih auta, dok mi je model prije nje jedan od najljepshih...BMW ima svoje kupce (mnogo ih je vishe nego Alfinih), onda izuzetno bitno za nerazvijene zemlje, NJEMAC je, ima "M" odeljenje, koji su sa E36 M3 napravili auto koje se po performansama nosi sa 911icom, i uveli je u "masovnu" proizvodnju.... znaci o BMWu samo RESPECT!Alfa..... pa Alfa je Alfa, i vishe mi se svidja njena "filozofija" kompletnog brenda i imidza, i ako puno vishe naginjem ka RWD-u, i "brzim" modelima, kojima trenutno (bar josh koji mjesec) Alfa ne moze odgovoriti...Znaci i pored ovih "nedostataka" Alfe, meni je "milija" tako da....O dobrim stranama Alfe necu sad troshiti vrijeme, ipak ko zna bar neshto o Alfi, zna da ona ima mnogo drugih kvaliteta...