Author Topic: Bmw Vs. Alfa  (Read 1672 times)

DabaG

• Guest
Bmw Vs. Alfa
« Reply #20 on: August 15, 2007, 11:27:28 AM »
Ja ne znam kako nekome moze ovo da se ne svidja... sto znam, ukusi su razliciti.[a href=\\"http://www.e90post.com/forums/uploadedimages/e92coupeimage.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://www.e90post.com/forums/uploadedimag...2coupeimage.jpg[/a]Alfi i Italijanima skidam kapu za dizajn, ali bmw je bmw, german engineering. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #21 on: August 15, 2007, 11:37:50 AM »
Od iza je pogotovo "lijep"...[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ali bmw je bmw, german engineering[/quote]Ako je tolko napredan sto nema skoro nijedan patentirani izum a da nesto znaci... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Sve su to ukusi...nije da mi se nesvidja BMW..on mi je odma poslije rasnih Italijana
« Last Edit: August 15, 2007, 11:38:53 AM by stefan123 »
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

DabaG

• Guest
Bmw Vs. Alfa
« Reply #22 on: August 15, 2007, 01:17:09 PM »
[!--quoteo(post=30182:date=Aug 15 2007, 11:37 AM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Aug 15 2007, 11:37 AM) [snapback]30182[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Od iza je pogotovo "lijep"...[/quote]Ne znam...meni je sa svake strane bomba [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][!--quoteo(post=30182:date=Aug 15 2007, 11:37 AM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Aug 15 2007, 11:37 AM) [snapback]30182[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ako je tolko napredan sto nema skoro nijedan patentirani izum a da nesto znaci... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]Nisam ja mislio na neke nove, patentirane izume, nego na kvalitet izrade (build quality). Nego....ukusi su razliciti

motorsport

• Guest
Bmw Vs. Alfa
« Reply #23 on: August 15, 2007, 04:04:36 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Normalno je da svako glasa za ono auto koje vozi[/quote]uopste nije u tome fora.... zna se sta je BMW, ja da sam ostao na calibri isto bi glasao za BMW iako dajem svaki RESPECT alfi, chak mi je milija i od mercedesa iako je mercedes jedan od jacih brendova...[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Od iza je pogotovo "lijep"...[/quote]nova BMW trojka COUPE ti nije lijepa od pozadi???? prvi si od koga to cujem, al dobro ukusi su razliciti...

Offline stefan123

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #24 on: August 15, 2007, 04:13:03 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]uopste nije u tome fora.... zna se sta je BMW, ja da sam ostao na calibri isto bi glasao za BMW iako dajem svaki RESPECT alfi, chak mi je milija i od mercedesa iako je mercedes jedan od jacih brendova...[/quote]Znas se sta je BMW.. STA ???  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  Isto tako ja kazem Zna se sta je Alfa...znalo se i prije nego je BMW poceo da pravi kola.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Kao sto je Slavko rekao..NISU konkurencija i nemaju po cemu da se porede..Jednostavno to su dva svijeta !!![!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]nova BMW trojka COUPE ti nije lijepa od pozadi???? prvi si od koga to cujem, al dobro ukusi su razliciti...[/quote]Nikako mi nije lijepa od nazad..Nazad je kao stariji japanci tipa civic samo malo uobljeni citaj moderniji...Naprijed nije los..linija, srednje... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: August 15, 2007, 04:13:19 PM by stefan123 »

Offline brzi_pas

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #25 on: August 15, 2007, 05:02:30 PM »
I ja mislim da je malo "glupo" porediti ova dva brenda, mislim ako ne sta drugo zabavno ja, ali ajde... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]BMW mi se uvjek svidjao, od E30 "kockice", pa sve do "nove" sedmice koja mi je jedno od ruznijih auta, dok mi je model prije nje jedan od najljepshih...BMW ima svoje kupce (mnogo ih je vishe nego Alfinih), onda izuzetno bitno za nerazvijene zemlje, NJEMAC je, ima "M" odeljenje, koji su sa E36 M3 napravili auto koje se po performansama nosi sa 911icom, i uveli je u "masovnu" proizvodnju.... znaci o BMWu samo RESPECT!Alfa..... pa Alfa je Alfa, i vishe mi se svidja njena "filozofija" kompletnog brenda i imidza, i ako puno vishe naginjem ka RWD-u, i "brzim" modelima, kojima trenutno (bar josh koji mjesec) Alfa ne moze odgovoriti...Znaci i pored ovih "nedostataka" Alfe, meni je "milija" tako da....O dobrim stranama Alfe necu sad troshiti vrijeme, ipak ko zna bar neshto o Alfi, zna da ona ima mnogo drugih kvaliteta...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #26 on: August 15, 2007, 08:27:25 PM »
2001 M5 redizajnirana..uf....
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #27 on: August 19, 2007, 01:04:29 PM »
ja sam se dvoumio (: jesam obraza mi (: al eto odlucih nekako (: hahah M5 my love ((: (e60)

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #28 on: August 20, 2007, 06:18:00 PM »
Mislim da odje sve zavisi od pojedinca i ukusa...ne mogu shvatiti kako je neko odje rekao na pocetku da alfa ima ljepsi osjecaj u voznji...pa to zavisi od covjeka do covjeka kako kome nesto lezi i odgovara.Meni nema tog auta da mi pruza vece zadovoljstvo u voznji od bmw-a i uz svo duzno postovanje prema alfi glas dajem BMW-u!Nemam nista protiv alfe,provozao sam je par puta i svidja mi se ali...

motorsport

• Guest
Bmw Vs. Alfa
« Reply #29 on: August 26, 2007, 10:49:06 PM »
evo jedan citat sa "BMW Club Serbia" forum-a[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Kad smo kod alfi kupio bratov drug 156 2.5 V6 192ps 2000g 173km automatik,nisam je vozio ali me provozao i uopste nisam bio impresioniran osim zvuka i obrtaja blokira na 7300rpm.Posle jedno mesec dana smo se vozili u 325i presao otprilike 300hkm i razlika je neverovatna koliko je BMW brzi i kad bi se trkali 325i bi ga oduvao.[/quote]www.bmwclubserbia.com

Offline stefan123

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #30 on: August 27, 2007, 12:09:07 AM »
Denise sprdas li se ti ? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] Pa sto se ne potrkaju ? Kakve su ovo glupe price....e i ja cuo sjeo jedan u BMW-a M3 kaze sranje, sjeo u 156 GTA kaze vrh brate oduvao bih ga..cekaj malo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wacko.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wacko:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wacko.gif\\" /]

Offline oneya

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #31 on: August 27, 2007, 09:59:12 AM »
ne mogu se ova dva auta poredit.. :pff:

Offline Laki

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #32 on: August 27, 2007, 06:39:28 PM »
[!--quoteo(post=30501:date=Aug 26 2007, 10:49 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Aug 26 2007, 10:49 PM) [snapback]30501[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]evo jedan citat sa "BMW Club Serbia" forum-aKad smo kod alfi kupio bratov drug 156 2.5 V6 192ps 2000g 173km automatik,nisam je vozio ali me provozao i uopste nisam bio impresioniran osim zvuka i obrtaja blokira na 7300rpm.Posle jedno mesec dana smo se vozili u 325i presao otprilike 300hkm i razlika je neverovatna koliko je BMW brzi i kad bi se trkali 325i bi ga oduvao.www.bmwclubserbia.com[/quote]Svaki ciga svoga konja hvali. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [!--quoteo(post=30503:date=Aug 27 2007, 09:59 AM:name=oneya)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(oneya @ Aug 27 2007, 09:59 AM) [snapback]30503[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ne mogu se ova dva auta poredit.. :pff:[/quote]Kome ode glas?? Nije valjda BMW-u? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":sad:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline brzi_pas

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #33 on: August 27, 2007, 07:14:47 PM »
[!--quoteo(post=30501:date=Aug 27 2007, 12:49 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Aug 27 2007, 12:49 AM) [snapback]30501[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]evo jedan citat sa "BMW Club Serbia" forum-aKad smo kod alfi kupio bratov drug 156 2.5 V6 192ps 2000g 173km automatik,nisam je vozio ali me provozao i uopste nisam bio impresioniran osim zvuka i obrtaja blokira na 7300rpm.Posle jedno mesec dana smo se vozili u 325i presao otprilike 300hkm i razlika je neverovatna koliko je BMW brzi i kad bi se trkali 325i bi ga oduvao.www.bmwclubserbia.com[/quote]Malo "glupava" prica, ali ajde da ja malo "spustim loptu"Automatik je automatik, i ne moze da se mjeri nikako sa manualnim, primjer a to je moj drug koji je vozio 325i coupe automatik, posle pola godine je stavio manuelni menjac, auto je bilo mnooogo brze, i troshilo je minimum 1.5l manje  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Znaci sama ta cinjenica nije za poredjenje, a sto se tice 156 V6 i 325i sa po 192ks, Alfa je opet "noviji" model, savremeniji ... i pored FWD je brza od E36 325i, to je cinjenica, i ako sam vozio 325 i mogu rec' samo Vrh, Vrhova!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: August 27, 2007, 07:15:32 PM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline stefan123

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #34 on: August 27, 2007, 08:31:50 PM »
Koji automatic ??? Imas Selespeed koji je isao u 2.0TS i u par komada 1.8TS i koji je vrhunski mjenjac....jedan od prvih "tiptronika", inace prenesen iz Ferrari-ja F1...Q-System je isao u 2.5 V6..On moze da radi kao normalni automatic i kao manuelni H....imao je modove ice, sport i city. (economic naravno nidje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] )156-ca nije imala klasicni automatic  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] POzz.
« Last Edit: August 27, 2007, 08:32:48 PM by stefan123 »

Offline oneya

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #35 on: August 27, 2007, 08:40:52 PM »
[!--quoteo(post=30511:date=Aug 27 2007, 10:39 PM:name=RS-6)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RS-6 @ Aug 27 2007, 10:39 PM) [snapback]30511[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Svaki ciga svoga konja hvali. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Kome ode glas?? Nije valjda BMW-u? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":sad:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /][/quote]respect za alfu, al mi je bmw u srcu!! :](da je alfa vs. neko drugo auto, zna se kome bi ishao glas. zato kazem, glup poll) [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #36 on: August 28, 2007, 12:56:07 AM »
"Svabe su hladni i ne idu, japanci su hladni i idu, a talijani idu i to s dusom."  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: August 28, 2007, 12:56:26 AM by stefan123 »

motorsport

• Guest
Bmw Vs. Alfa
« Reply #37 on: August 28, 2007, 01:02:25 AM »
hahahaaaa, obratite paznju na rezultat glasanja do sad.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #38 on: August 28, 2007, 01:27:51 AM »
Kakve veze ima glasanje..to je glupost..BMW-a u CG (a i u svijetu) ima "malo" vise nego Alfi...a "svaki ciga svoga konja hvali"... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Alfa nije "masovno auto"...nju ne kupuje svako [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  Ljubav Alfista prema svojoj Alfi (rijetko se naziva kolima, autom..uvijek je u zenskom rodu..Alfa  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ) je jednostavno drugacija...nikome jasna..Covjek kupi auto, ulozi na popravke 2-2.5K da ga dovede u vrh stanje i ne zali ni centa. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  Prema njoj se ponasas kao prema zivom bicu a ona uzvraca...To se jednostavno nemoze objasniti nekome ko nije Alfista... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Hahahah kakva prica..  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wacko.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wacko:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wacko.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Bmw Vs. Alfa
« Reply #39 on: August 28, 2007, 02:26:41 AM »
jel ovo ispade da bmw-a svako vozi???a bice da je tako,jeftin on,jeftino odrzavanje pa ga ljudi kupuju a vole alfu!!!
« Last Edit: August 28, 2007, 11:06:16 AM by motorsport »