Author Topic: medjunarodna auto oznaka CRNE GORE  (Read 6853 times)

Offline vuki

• View Profile
medjunarodna auto oznaka CRNE GORE
« Reply #100 on: January 11, 2008, 08:31:41 PM »
ja sam tablice vec stavio  :P

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #101 on: January 12, 2008, 09:20:18 AM »
Jesu ti to uz tablice dadnuli i endzels ajz,e jbg sto nema takvih farova za zastavu da i ja zamijenim tablica ;D

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #102 on: January 12, 2008, 09:29:58 AM »
Iskreno, ovaj tekst iz pobjede mi zvuci kao, ono, novinar nesto nacuo pa ajde da napise...Ako bude u Aprilu, znaci da se u Februaru mora sklopiti ugovor sa proizvodjacem  ;) Mozda prije raspisivanja novog tendera znaju ko ce biti prozvodjac (ne bi me cudio  ::) )Ako nadjem ,,Sluzbeni List'' provjericu jos jedanput, ali mislim da je plavo polje u pitanju.

Offline Filip

• View Profile
« Reply #103 on: January 13, 2008, 04:41:04 PM »
lijepo ce to izgledati. Josh ako mozes sam kombinaciju brojeva i slova da stavis, to je josh simpaticnije.

motorsport

• Guest
« Reply #104 on: January 16, 2008, 02:26:41 PM »
meni je registracija sredinom februara... e sad posto eto navodno tablice pocinju u aprilu, ocu li ja moc ako sad registrujem auto da cim pocnu nove tablice doplatim koliko treba vec za to i da dizem stare, a da mi registracija ostane istog datuma... ili moram cekat do sledece registracije???u svakom slucaju, kad ih budem mjenjao jednu cu ostavit za uspomenu kuci... hehehehe

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #105 on: January 16, 2008, 05:59:31 PM »
pa najbolje sacekaj dok pocnu nove tablice, pa ih onda uzmi, a do tad vozi compacta
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

motorsport

• Guest
« Reply #106 on: January 16, 2008, 10:13:29 PM »
a necu to da radim jer mi je u aprilu reg. compact-a i onda bi mi mnogo bilo da su mi dvije registracije u aprilu....

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #107 on: January 17, 2008, 07:22:49 AM »
 a dobro, to je onda nesto drugo  ::bleh:: jaokako su dobri ovi novi smajlovi  ::taz::
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

duka

• Guest
« Reply #108 on: February 07, 2008, 07:09:52 AM »
Ponovljen tender za izradu tablicaPodgorica - Ukoliko nakon ponovljenog tendera objavljenog ju?e, Ministarstvo unutrašnjih poslova izabere firmu za izradu novih registarskih tablica, one ?e po?eti da se izdaju od maja. MUP je ponovio poziv zainteresovanim ponu?a?ima da se prijave na tender za izradu novih registarskih tablica, a sve ?e biti obavljeno u skra?enom postupku."Vijestima" je u MUP-u saopšteno da je tenderski postupak ponovljen, jer su se na prethodnom, krajem prošle godine, prijavile ?etiri kompanije, koje nijesu zadovoljile propisane kriterijume.- Prijavljeni ponu?a?i nijesu zadovoljili tehni?ke standarde za izradu registarskih tablica. Ponovili smo poziv, a tendersku dokumentaciju zainteresovane kompanije mogu slati najkasnije do 20. februara ove godine - re?eno je ju?e u Upravi MUP-a za javne nabavke.Pravilnikom MUP-a ranije je predvi?eno da se nove registarske tablice po?nu koristiti dva mjeseca od trenutka kada se zaklju?i Ugovor o njihovoj izradi.Na prošli poziv za izradu registarskih tablica tendersku dokumentaciu podnijela je firma iz Kotora i tri iz Podgorice. Novina je što ?e sve crnogorske opštine imati svoje registarske oznake.Pored Bara, Budve, Berana, Bijelog Polja, Kotora, Nikši?a, Pljevalja, Podgorice, Ulcinja, Herceg Novog i Cetinja, prvi put registarske oznake dobi?e Andrijevica (AN), Danilovgrad (DG), Žabljak (ŽB), Mojkovac (MK), Plav (PL), Rožaje (RO), Tivat (TV), Šavnik (ŠN) i Plužine (PŽ). Registarske tablice za sva motorna vozila bi?e pravougaonog oblika, za motocikle - kvadratnog, dok ?e elipsaste biti za vozila diplomatskih, konzularnih i predstavništava stranih organizacija.Na tablicama ?e biti utisnut me?unarodni kod Crne Gore (MNE), grb, oznaka grada i li?ni brojevi automobila. Na tablicama ?e biti pet oznaka - dva slova i tri broja i one ?e se izdavati kod prve registracije, ili prilikom produženja.www.vijesti.cg.yu

motorsport

• Guest
« Reply #109 on: March 03, 2008, 08:55:24 PM »
opet nesto odugovlace sa ovim tablicama....  fyou1

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #110 on: March 17, 2008, 10:40:26 PM »
a ja se ponada da cu ih stavit na audia da mi je naprijed ono..kako valja..
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #111 on: March 28, 2008, 09:51:35 PM »
a kazu da ce za mjesec poceti nove...ko ce im vjerovati vise...a dje ima lijepih MNE da se uzme???

motorsport

• Guest
« Reply #112 on: March 28, 2008, 09:54:33 PM »
jel ti ruzna ona sa "www.montenegro-racing.com" ono kao sto djuro ima na A6???

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #113 on: March 28, 2008, 10:31:01 PM »
vrh je ona... samo koje je boje?

motorsport

• Guest
« Reply #114 on: March 28, 2008, 10:37:22 PM »
srebrna i crvena, oli srebrnu?

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #115 on: March 28, 2008, 10:42:55 PM »
ocu,ostavi je...jedva cekam ::thumbsupup::

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #116 on: April 01, 2008, 01:32:55 PM »
Imas li sliku da vidimo kako izgleda ta MNE sa www.montenegro.....

motorsport

• Guest
« Reply #117 on: April 02, 2008, 11:53:22 PM »
slikat cemo... al malo je zaebana, jer postoji mogucnost da se kompresorom skinu slova jer su sitna...

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #118 on: April 15, 2008, 07:09:40 PM »
Ima li kakvih novijih informacija,tj zna li se kad ce izac te nove tablice,istekla mi reg. na zastavu prije 15 dana pa da znam da cekam ili da na ove registrujem...

motorsport

• Guest
« Reply #119 on: April 15, 2008, 07:51:12 PM »
registruj slobodno.... ::big_boss::