Author Topic: medjunarodna auto oznaka CRNE GORE  (Read 6865 times)

motorsport

• Guest
medjunarodna auto oznaka CRNE GORE
« Reply #140 on: April 29, 2008, 05:54:04 PM »
evo otprilike u photoshop nacrtah kakve ce bit tablice, sad vidjeh na dnevnik, znaci zanemarite font, sustina je da ce biti plavo polje sa MNE i grb da ce bit ovakav okrugli...  ps. iskreno ocekivao sam da ce bit ljepse malo...

Offline Laki

• View Profile
« Reply #141 on: April 29, 2008, 06:26:03 PM »
Meni ne izgledaju lose.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #142 on: April 29, 2008, 06:41:15 PM »
A vidji ga nacrto je isto ka na dnevnik al umjesto KO stavio HN...brani svoj grad. happy2Salim se, mogle su se malo ljepse napraviti al eto ni ovo nece biti toliko lose...

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #143 on: April 29, 2008, 06:43:41 PM »
ruzne su do zla boga...a inace,neko voli da mi stoji inicijali i 3 brojs pored marinovicu,eto zasto mozes da biras,mene konkretno VM357  ::msn-wink::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #144 on: April 29, 2008, 07:16:26 PM »
Nece se birat no ce ic po redu....tako mi rece otac..on je u mup...reko mu da sredi da bude "PG - AR 156"  ::thumbsupup::
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline vuki

• View Profile
« Reply #145 on: April 29, 2008, 07:21:10 PM »
a p*cko  hysterical... salim se, vrh kombinacija!!! ja bi EG 028eto ja sam cuo da se uz doplatu moze birat, danas na vijesti

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #146 on: April 29, 2008, 08:37:44 PM »
A jes izgleda su ipak odlucili da uzmu malo para...valjda 10€.... ::thumbdown::Jos kad uzmem 145 uzmem tablice AR 145  rofl rofl Kao da su pravili ove tablice za Alfe...

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #147 on: April 30, 2008, 01:09:28 AM »
joj grdne li su, no ajde bolje su nego sto sam ocekivao (mislio sam da ce bit neka crvena komunisticka boja u nekom polu albanskom stilu) joj ko im je dizajner majko mila...kako niko nema ukusa..katastrofaps. evo sad vidjeh ponovo i u opste mi se ne svidjaju pogotovo ovaj grb crnogorski koji izgleda kao naljepnica za uskrsnja jaja....joj  crying :suicide2: ::bye2::
« Last Edit: April 30, 2008, 01:14:56 AM by bmw_fan »

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #148 on: April 30, 2008, 07:48:39 AM »
E ovo ti je dobra: " ka naljepnica za uskrsnja jaja"  rofl rofl rofl rofl!Cuti jadan ovo je odlicno kakve sad imamo!!! Mada to moze biti mnogo ali mnogo bolje! Mada je pozitivna strana sto ce se moci birati brojevi i slova (jos samo kad bih mogo uklopit oznaku: PG 19 TDI), al ono ima samo 2 slova a tri broja pa sam osta kratkih rukava!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #149 on: April 30, 2008, 07:59:33 AM »
mozes TD 119 pa ti ova jedinica prva dodje nesto kao I na TDI... happy2 I da zna li se kako ce izgledati tablice na motorima

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #150 on: April 30, 2008, 08:26:09 AM »
Joj to legendo, extra,tenks!!!! E ima sa da skupljam dodatnih 10Evra da to napravim!!!!!! roll2Za motore su ti male kockaste  ::msn-wink::Evo ti par slicica:Ovo ti je bilo na montenu jos prije po godine tako da nisu valjda nista mijenjali po pitanju motocikala!!!!

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #151 on: April 30, 2008, 09:07:30 AM »
A jeli moguce da ce ovoliko ruzne da budu...nebi je stavio nema te sanse...

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #152 on: April 30, 2008, 09:42:57 AM »
kakve imas koristi to sto mozes stavljat slova kad su i dalje ruzne, furaju se na neki americki stil samo da bi pare narodu uzeli, aj bar da to valja necemu no ajde..... ::taz:: :suicide2:

Offline No_LiMiT

• View Profile
« Reply #153 on: April 30, 2008, 10:13:34 AM »
Meni ove tablice izgledaju hmmm normalno.Tablice ko tablice :)Mada americke mi se najvise svidjaju >.>

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #154 on: April 30, 2008, 10:53:19 AM »
Ko te pita bi li to stavio, kad moras - moras jbg!!!! Po meni su najljepce English tablice (u jelow/crnoj kombinejsn), i isto su mi fine Njemacke sa onim lijepim slovima!!! Ima jedan Clio I, sto je parkiran ispred MUP-a kod Ekonomskog faxa i ima uradjene tablice ali sa Njemackim fontom i ovom plavom trakicom i grbom, prelijepo, kako ne pitase coeka okle mu pa da urade iste takve!! No kad avetinje uzmu pos'a u svoje ruke niko se ne pita!!! Ja bi to pisa da ih ipak ucinim kolko tolko zanimljivijim, jer su ovako bruka al opet kazem ljepse su no ove sto sad imamo tako da mi mnogo ne smetaju!!!!!

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #155 on: April 30, 2008, 12:45:09 PM »
Gledao sam na jednu plavkastu Alfu 156 neke kao plasticne tablice....nisu lose, manje su (ove sad cu mi pre"visoke" a pre"kratke") - ne znam zezaju li uvazeni saobracajci za to ?Ako ne uspijem AR 156 onda mogu TS 144  respect  roflAmericke su mi najgore...pi....totalno seljacke...jos ovi nasi amerikanci...Pa dodju sa Džetom nabudzenom i ne tablice "MUJAGA"  jao jao

motorsport

• Guest
« Reply #156 on: April 30, 2008, 01:33:21 PM »
ljudi jeste li primjetili da su zadrzali isti font kao i ranije a ruzan je do zla boga.... auuuu..... meni je onaj font na njemacke tablice najljepsi.... eee ne mogu da vjerujem sta rade... to bice da ne bi sad mjenjali mashine koje ih izradjuju...

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #157 on: April 30, 2008, 01:34:30 PM »
Da ih pitas rekli bi : "A sta je to font ?"

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #158 on: April 30, 2008, 02:23:58 PM »
grdne li su sve im 'ebema ja sve mislio da ide 3broja2slova kad ono obrnutoqjac!
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
« Reply #159 on: April 30, 2008, 06:57:47 PM »
tuningmanijak, da nemas slucajno slikano sa tv-a za auto tablice??