Author Topic: Crna Hronika  (Read 6040 times)

Offline ObeliX

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #160 on: January 20, 2009, 12:12:32 AM »
ev valjda,taksista pokupio zenu i co`eka,ovaj kukavac poginuo,a zena u kriticnom stanju...na IN rekose da ih je taksista udario u auto,a na RTCG da su prelazili ulicu...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #161 on: January 20, 2009, 08:20:05 AM »
Evo bijase sad na IN, coek 77 god nazalost poginuo, zena povrijedjena. Vozilo Megane prestige taxi-ja. Ona mracna ulica od vezirovog lijevo put ekonomskog faxa.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Rakso GSi

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #162 on: May 25, 2009, 11:44:03 PM »
ljudi kakav je sudar bio nocas oko 22-23h na petrovackoj magistrali odma posle kombinata.ceoni sudar opel kadetta i passata II karavana...nemam pojma jel bilo povredjenih...ko bude imao vise info.nek dopise...
get in sit down shut up hold on

Offline ObeliX

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #163 on: May 26, 2009, 12:52:11 AM »
ja sam vidio 2 hitne,zeCku i jos neku,i odmna` sam zna` da je tamo nesto bilo..

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #164 on: May 26, 2009, 02:21:51 AM »
preticanje neko palo a
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Filip_pg

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #165 on: June 16, 2009, 01:46:32 PM »
a ja mozda kasnim,al...zna li ko sto bi sa onim momkom te je bio udes kod 5 solitera...ja sam stoja sa nekim prijateljim kad je bio udes,i izvadismo taksistu i ovoja sto je bio putnik,a ovaj momak iz G2 one bijele,je leza pod svoje auto!?uglavnom,nismo smjeli da ih ticemo,dok nije dosla hitna,ali poslije nisam cuo nista o tome,ovaj momak je bio u komu valjda...sto bi poslije?

Offline Rakso GSi

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #166 on: June 21, 2009, 04:23:21 PM »
vracam se danas sa sjevera kad odma posle manastira marace(ka pg-u)kolona i sat vremena zastoj...kad sam prolazio mjesto udesa bankina je bila skroz odvaljena a na kraju ceste je bila bijela korsa(pick up) ne znam jel jos koje auto ucestvovalo tj.jel slecelo u kanjon tako da ako ko zazna sta o tome nek napise

Offline BLUE_STILL

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #167 on: June 22, 2009, 04:38:13 PM »
vracam se danas sa sjevera kad odma posle manastira marace(ka pg-u)kolona i sat vremena zastoj...kad sam prolazio mjesto udesa bankina je bila skroz odvaljena a na kraju ceste je bila bijela korsa(pick up) ne znam jel jos koje auto ucestvovalo tj.jel slecelo u kanjon tako da ako ko zazna sta o tome nek napise
Rece mi zet da je neki moj rodjak sletio u Moracu !!! Od kola nema nista a momak uspio da se izvuce, popenje do ceste i bas kod mog zeta saceka hitnu srecom i cudom samo sa slomljenom rukom. To je bilo nedje oko jedan ili dva popodne. A cuo sam da su i popodne u kanjonu bila dva udesa. Ja danas stigao sa sjevera  i jedino poslije kanjona bilo neko nevrijeme i srecom bez udesa.
BLUE_STILL
MONTENEGRO

Offline Rakso GSi

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #168 on: June 22, 2009, 08:40:48 PM »
ja sam u 13h krenuo iz pv i dolje sam bio nedje oko 16h i zastoj sat vremena i razvaljena korsa...dobro je da nije bilo stradalih...al "vozaca" i "trkaca" ima da bog sacuva, samo nek su zdra'o, a nidje kulture
« Last Edit: August 05, 2009, 06:58:16 PM by Rakso GSi »

Offline Bole

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #169 on: August 04, 2009, 08:55:03 PM »
Mladi?i poginuli probaju?i „pežo”U STRAVI?NOM SUDARU NA VRANJSKIM NJIVAMA NASTRADALI PODGORI?ANI IVAN JOVANOVI? (25) I MILOVAN ASANOVI? (23) Podgorica - Ivan Jovanovi? (25) iz Zagori?a i Milovan Asanovi? (23) iz Donjih Kokota poginuli su u stravi?nom udesu koji se ju?e u 17.40 ?asova dogodio na starom putu od Podgorice ka Spužu u mjestu Vranjske Njive.Nesre?ni mladi?i nalazili su se u “pežou 106” i kretali su se putem od grada ka Spužu, a potom na skretištu ka brdu direktno su se sudarili sa “polom” koji je vozio Danilovgra?anin Željko Šaranovi? (35). Od siline udara, Jovanovi? koji je vozio “pežo” i Asanovi? koji je sjedio na mjestu suvoza?a ostali su mrtvi u limu smrskanog automobila.U Šaranovi?evom “polu” bila je njegova supruga Ivana koja je pred poro?ajem i dijete, koji su nakon udesa upu?eni u Klini?ki centar u Podgorici. Šaranovi?i su prošli sa manjim ozljedama, ali je zbog teškog šoka Ivana sino? zadržana u KC-u, kako bi ljekari pratili njeno zdravstveno stanje.Tragedija se dogodila na pravini neravnog i rupama ošte?enog starog puta, a policijske ekipe i istražni sudija više od dva i po sata pokušavali su da na osnovu tragova otkriju kako je došlo do nesre?e.Po svemu sude?i, velika brzina koja nije bila prilago?ena stanju puta dovela je do toga da mladi?i u “pežou” nijesu uspjeli da na vrijeme smanje brzinu, skrenu lijevo na sporedni put i tako izbjegnu sudar sa Šaranovi?evim automobilom, koji je nailazio iz pravca Spuža. Na mjestu nesre?e mogao se vidjeti trag ko?enja “pežoa” dug gotovo 50 metara. Prednji dio Šaranovi?evog “pola” zario se u suvoza?eva vrata bijelog “pežoa” u kojem su Asanovi? i Jovanovi? ostali mrtvi, dok su porodicu iz Danilovgrada, najvjerovatnije, spasili zaštitni jastuci, koji su se otvorili u njihovom automobilu.Vijest o tragediji brzo se pronijela, tako da su nakon dvadesetak minuta na mjesto nesre?e stigla Jovanovi?eva bra?a, otac, rodbina i prijatelji...Leleci Ivanovog oca i brata prolamali su ravnicu u Vranjskim Njivama, koji su vrište?i od bola i tuge molili policajce da do?u do smrskanih kola.“Ivane, sine”, prolamao se lelek Jovanovi?evog oca, koji je gledao kako vatrogasci i ekipa policije izvla?i beživotno Ivanovo tijelo, kao i drugog mladi?a, koji je bio sa njim u “pežou”.Sat vremena poslije tragedije, tijela dvojice mladi?a su izvu?ena iz automobila, a potom odvezena na Odjeljenje patologije, gdje je sino? trebalo da bude ura?ena obdukcija.Prijatelji dvojice nesre?nih mladi?a ispri?ali su za vrijeme uvi?aja, da su njih dvojica prije nekoliko dana trampili automobile, tako da je Jovanovi? uzeo Asanovi?ev sportski poja?an “pežo 106” i u zamjenu mu da svoj “golf 3”.Nakon što su zamijenili automobile, Jovanovi? je kod majstora u auto-radionici u Vranjskim Njivama ostavio “pežo” da se popravi, a ju?e prije tragedije njih dvojica su krenula da ga preuzmu.Asanovi?, koji je radio kao voza? u “Bar-kodu” nakon posla otišao je svojim kolima do Jovanovi?eve ku?e u Zagori?u, a potom su otišli do majstora da preuzmu “pežo”. - Uzeli su “pežo” da ga probaju nakon popravke, a pri povratku u radionicu dogodila se tragedija - ispri?ale su Asanovi?eve kolege iz “Bar-koda”.Oni su rekli da je tokom dana Milovan na posao došao “golfom” koji je uzeo od Jovanovi?a i da su ga zagledali da vide kakav je.- Ne mogu da vjerujem da se ovakva tragedija dogodila, pa sa njim sam bio na poslu skoro do ?etiri sata. A sada ga više nema - kazao je Milovanov drug.Ivan Jovanovi? radio je u firmi svog ujaka i živio je sa bratom Igorom i roditeljima u Zagori?u, dok je Milovan ostavio roditelje i dvije sestre.preuzeto iz Vijesti
sad nesto citam ovo i suza mi krenu ljudi... 2 il tri dana mozda i 5 prije ovoga sam bio s Ivanom ispred restorana kod boska na cjevnu ,i pricali smo da uzmem taj golf tri od njega a to jeustvari onaj crni GTI s kojim s mo ja i drug (nazdravlje nama) bili na kmbinat u oktobru 2008... i pokojni Ivan je trazio od mene da zamlim druga mog da proda plavi 106 GTI PG table koji je tad vozio i da se cujemo i vidimo pa da i ja i on pravimo kombinaciju... Momak je jako bio kulturan i dobar moglo se s njim dogovorit i pricat fino mada ga ja nisam znao eto to koliko sam ga poznavao. a upoznao sam ga mozda jedno mjesec ili mjesec i po  dana prije tog naseg susreta i to na jednom parkingu kad ides od grada ka zagoricu s desne strane prije vezirovog mosta kada smo bili da gledamo i kupio je moj drug sivu trojku GTI... uh kako mene potresu ovakve stvari crying

Offline Bole

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #170 on: August 19, 2009, 03:38:22 PM »
STARICA PREMINULA OD UDARA MOTORA U teškom saobra?ajnom udesu no?as u 20.05 život je izgubila Jelka Nedi? (70) iz Bara. Na nju je, dok je prelazila neosvijetljeni Bulevar 24. novembra, motorom naletio Ardijan Bajrovi? (26), tako?e iz Bara. Od siline sudara nesre?na starica je letjela dvadesetak metara, sve do parkiranih automobila sa strane bulevara, u koje je udarila. Voza? motora zadobio je lom ruke. preuzeto sa: www.barinfo.cg.yusamo da napomeneam da lazu jer to mi je drug znate ga i vi s kombinata... cus lecela 20 metara a ne no kilometar
« Last Edit: August 19, 2009, 04:07:55 PM by boskovic85000 »

Offline Bole

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #171 on: September 01, 2009, 06:14:20 PM »
Maloprije u centru grada u Baru stravican udesSve sto znam momak je poginuo :(

duka

• Guest
Crna Hronika
« Reply #172 on: September 02, 2009, 06:25:06 AM »
Maloprije u centru grada u Baru stravican udesSve sto znam momak je poginuo :(
Bar, 1.septembra - U centru grada, u Ulici Jovana Tomaševi?a, danas u 17,15 dogodila se teška saobra?ajna nesre?a u kojoj je život izgubio Božidar Živkovi? (23) iz Bara.Živkovi? je vozilom "golf" reg.oznaka PG CH 828 iz pravca od raskrš?a Tehnoprometa prema Poslovnom centru Voli prešao sa desne na lijevu stranu ulice, na pješa?ki dio trotoara. Usljed gubitka kontrole, njegovo vozilo je snažno udarilo u parkirane automobile: jugo BD AG 699, golf BR AD 418, kordoba BR AN-075, kombi BR AP 652, mazdu BG - 178-626 i nakon udara u stablo iza kombija zaustavilo se. Kako o?evidci tvrde u momentu strahovitog udara u obližnji kombi ulazio je otac sa trogodišnjom djevoj?icom koja je tom prilikom zadobila snažan udarac i zbog naglog krvarenja preba?ena je u barsku bolnicu.Voza?, Božidar Živkovi? je sa izuzetno teškim povredama i u besvjesnom stanju tako?e preba?en u ovu zdravstvenu ustanovu. Nažalost, ljekari su nešto kasnije potvrdili da je mladi? usljed zadobijenih povreda preminuo.Uvi?aj je obavila dežurni sudija Osnovnog suda u Baru Aleksandra Lekovi? u saradnji sa pripadnicima MUP-a.Pobjeda 02.09.2009

Offline Rakso GSi

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #173 on: September 04, 2009, 10:06:57 PM »
sve mladi momci jbt... sta se radi ovo je nemoguce  ::drive2:: ::drive2:: ::drive2::

Offline Domo_TS

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #174 on: December 30, 2009, 12:27:46 AM »
nocas ja prolazim tushkim putem kad na raskrsnicu ispred mexa, koja je poznata po tome shto ima velikih izbochina i klizava je, sudarila se dva golfa 3... bash su nagrdjena auta a vjeovatno i putnici jer dosla su dva vozila hitne pomoci... evo dvije slike mada se slabo shto na njih moze vidjeti a pretpostavljam da je slikao i trophi jer mu je to pred zgradu bilo...http://img10.imageshack.us/i/img0012ey.jpg/http://img706.imageshack.us/i/img0013fz.jpg/

Offline TROPHY

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #175 on: December 30, 2009, 11:36:00 AM »
Imam samo ovu sa balkona... :pToliko su bila nagrdjena da su vatrogasci morali uz pomoc agregata i makaza da rezhu lim kako bi izvukli suvozacha iz jedne od trojki (nznm tachno koje)... Dok se kasnije 'shlep' muchio skoro chitav sat da ih utovari...Ostalo vam je Milosh rekao...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #176 on: December 30, 2009, 12:12:55 PM »
kolko vidju sa ove torfijeve slicice ova prva trojka je fino obiljezena, a i sofersajbna ima dvije fine "paucine" od glava putnika! Ljudi VEZITE SE ne sprdajte se sa zivotom! Nijesu ga izmisli da se mota oko sica ili da ucutka senzore koji vas opominju da se vezete!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Domo_TS

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #177 on: December 30, 2009, 02:55:03 PM »
ova crvena je gora 3 puta no se ne vidi, pola je nema.... Troje lakše povrije?enoPodgorica - Tri osobe lakše su povrije?ene u saobra?ajnom udesu, koji se dogodio sino? oko 20.30 sati, na raskrsnici na Tuškom putu, kod marketa „Meks“. Do udesa je došlo kada su se, iz još neutvr?enih razloga, sudarila dva „golfa tri“ koji su, kako se ?ulo na mjestu doga?aja, išli iz suprotnih smjerova. Automobili su se sudarili na samoj raskrsnici koja je „pokrivena“ semaforima. Iako su „golfovi“ znatno ošte?eni, dva voza?a i saputnik u jednom od vozila prošli su bez težih posljedica.
« Last Edit: December 30, 2009, 03:42:11 PM by borus_mudus »

Offline Nemanja

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #178 on: January 16, 2010, 02:51:18 PM »
Momci ima li ko kakav detaljni izvjestaj o sinoc ili danas poginulim Lukom Radunovic....vozio je motor izgleda,onaj Suzuki V-storm,sa njega je pao....ako ima nek postaviR.I.P.

Offline Bole

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #179 on: January 16, 2010, 03:17:51 PM »
Momci ima li ko kakav detaljni izvjestaj o sinoc ili danas poginulim Lukom Radunovic....vozio je motor izgleda,onaj Suzuki V-storm,sa njega je pao....ako ima nek postaviR.I.P.
R.I.P.