Author Topic: Crna Hronika  (Read 9365 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #60 on: February 04, 2008, 06:24:57 PM »
ovome se klikovcu treba POSRAT u zivotlinchovat ga javnodoc mu na kucu ili dje je vec i zapalit ga a prvo dobro muchitjeba mu pas mater
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #61 on: February 04, 2008, 10:59:45 PM »
katastrofa sto se cini...uzas jao

cookie

• Guest
Crna Hronika
« Reply #62 on: February 05, 2008, 08:49:54 AM »
nevjerovatno, od cega i koliko covjek treba da bude "uradjen" da napravi ovako nesto? i jos da sjedne 5-godisnje , svoje dijete u takvom stanju u auto?

duka

• Guest
Crna Hronika
« Reply #63 on: February 05, 2008, 07:44:02 PM »
U TESKOJ SAOBRACAJNOJ NESRECI U MJESTU KOSIC KOD DANILOVGRADA ZIVOT IZGUBILA DJEVOJKA  Poginula Suzana Rovcanin  Mojkovcanka Suzana R. Rovcanin (21), nastanjena u Danilovgradu, poginula je u teskoj saobracajnom nesreci, koja se u nedjelju, oko ponoci, dogodila na starom putu Podgorica-Danilovgrad, u mjestu Kosic. Teze tjelesne povrede u udesu zadobio je Danilovgraðanin Nikola S. Pavicevic (24).Do nesrece je doslo kada je automobil "golf", registarskih oznaka PG 51-24, kojim je upravljao Pavicevic, krecuci se iz pravca Podgorice ka Danilovgradu, iz zasad nautvrðenih razloga, presao na lijevu kolovoznu traku, zatim sletio sa puta u kanal dubok dva metra. Nakon slijetanja automobil je nekoliko metara nastavio putanju i udario u drvo pored puta.Suzana Rovcanin, koja je bila suvozac u automobilu, od zadobijenih povreda zivot je izgubila na mjestu nesrece.Od siline udara vozilo je u potpunosti unisteno, a tijelo nastradale djevojke i povrijeðenog mladica, koji je bio bez svijesti, izvadili su danilovgradski vatrogasci i policija uz pomoc hidraulicnih aparata.Nakon udesa povrijeðeni Nikola Pavicevic hospitalizaovan je u Klinickom centru Crne Gore, gdje je smjesten na Odjeljenju intenzivne njege. Kako kazu ljekari, Pavicevic je zadobio povrede kicmenog stuba i glave, ali se nalazi van zivotne opasnosti.Uviðaj na licu mjesta obavio je Zeljko Vukovic, dezurni istrazni sudija Osnovnog suda u Danilovgradu, u prisustvu Romine Vlahovic, zamjenika osnovnog drzavnog tuzioca, i ekipa Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad. Istrazni sudija Vukovic naredio je da se izvrsi obdukcija nastradale djevojke, da se obavi vjestaèenje vozila, kao i da se uzmu nalazi krvi povrijeðenog Pavicevica, kako bi se utvrdilo da li je automobilom upravljao pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata.U trenutku nesrece, kako je saopstio dezurni istraznin sudija, nije bilo ocevidaca, te da je kolovoz bio klizav kao i da je gusta magla otezavala saobracaj na tom dijelu puta. www.dan.cg.yu
« Last Edit: February 05, 2008, 09:34:35 PM by motorsport »

Offline stefan123

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #64 on: February 05, 2008, 07:58:52 PM »
Cuh za ovo jutros...da pogadjam..Bio je u pijanom stanju ? Ne znam sta reci vise...iz dana u dan isto  crying ::thumbdown::
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline ObeliX

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #65 on: March 05, 2008, 08:20:58 PM »
05 Mar 2008. 09:01  Mladi? poginuo u golfu Podgori?anin Dalibor Miranovi? (19) poginuo je u no?i izme?u ponedjeljka i utorka, oko 3.15 ?asova, u teÅ¡koj saobra?ajnoj nesre?i, koja se dogodila na magistralnom putu Podgorica-Petrovac, u blizini KAP-a. Å tampa piÅ¡e da je nesre?ni mladi? upravljao "golfom 2" (PG-127-025), kada je, iz za sada neutvr?enih razloga, izgubio kontrolu.’’Miranovi? se kretao iz pravca Zete ka Podgorici, kada je naglo skrenuo ulijevo, preÅ¡ao na suprotnu kolovoznu traku, a zatim se zario u stablo ?empresa pokraj puta’’, re?eno je u policiji.Odmah nakon nesre?e, mladi? je izvu?en iz slupanog "golfa" i davao je znake života. Uprzo potom, preminuo je u putu do podgori?kog Klini?kog centra. Uvi?aj nesre?e preksino? kasno obavio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda Miladin Pejovi?, zamjenik osnovnog državnog tužioca, kao i ekipa za uvi?aje saobra?ajne policije.Sudija Pejovi? je u istrazi o uzroku nesre?e naložio obdukciju Miranovi?evog beživotnog tijela i tehni?ki pregled njegovog automobila.dokle?!  ::angryarms:: crying

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #66 on: March 05, 2008, 09:02:33 PM »
zanavijek
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline oneya

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #67 on: May 19, 2008, 12:37:01 PM »

Offline Domo_TS

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #68 on: July 17, 2008, 10:41:05 AM »
sinoc oko 1 sat bio je udes kod restorana sutjeska na magistrali pg-nk. poginula su tri momka a jednome se bore za zivot. vozio je jedan krcunovic koji je na mjesto ostao mrtav kao i dragan damljanovic koji je radio kod mija djurkovica tapaciranje auta i svi koji smo tamo tapacirali znamo da je bio majstor u svom poslu. bio je i mnogo dobar momak i moj dobar drug. jedan kekovic je isto ostao na mjestu mrtav dok se njegovom bratu od srtica bore za zivot. ne znam koje su auto vozili a ljudi koji su ga vidjeli na shlepu nisu mogli da ga prepoznaju. R.I.P.

Offline devil_may_cry

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #69 on: July 17, 2008, 10:47:56 AM »
sto se cini....rip
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Domo_TS

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #70 on: July 17, 2008, 01:08:58 PM »
sad sam sazna da su vozili golf 3. ovaj krcunovic polozio vozachki pa se malo provozali... da proslave  :'( :'( :'(

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #71 on: July 17, 2008, 05:03:18 PM »
Golf II, Vidjeh na tv vijesti ... kazaljka slomljena i zaglavljena pa sad je li na 80 ili na 200 to ne znam,znam samo da je voditelj rekao da su isli max brzinom i da je auto smrskano .

Majka mi je rekla da moze ...

Offline stefan123

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #72 on: July 17, 2008, 05:48:05 PM »
ebem ti golfa.......mozgovi....polozio je pa da to umjece ogromno prikaze...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #73 on: July 17, 2008, 07:46:25 PM »
E fino su ga proslavili!Tu se stefko slazemo u vezi golfa! Kanticom zele dokazati da su neko i nesto! A tek polozio! Kuda ide ova omladina? Zalosno al istinito! Zna li se sto u vezi udesa, kako se desilo i sto je bilo? Je li to onaj stari put PG-DG?
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Domo_TS

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #74 on: July 18, 2008, 02:08:48 PM »
ne nego onaj novi, magistrala. u mjesto plana gdje su meni napisali prijavu zbog preticanja na punu... shto se desilo... pa desilo se to da choek bez vozachkog iskustva sa ragom vata top speed. nema dalje polemike.danas u dg dan zalosti.prema nezvanichnim podacim saznao sam da ni ovaj chetvrti nije prezivio...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #75 on: July 18, 2008, 02:34:48 PM »
vidjeh danas u vijesti..dvojkasi gti-jevci ne mogu da ukapiraju da im je auto staro 20 god..
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #76 on: July 18, 2008, 04:09:41 PM »
Zao mi je momke stvarno! Mogu mislit samo kako je tim roditeljima nista drugo ne pada mi na pamet.Ja sam vidjeo da je golf 2ka plave boje, po nekim detaljima sto sam vidjeo na kratko nije GTI nego 1.3 ili max 1.6 stariji model (sa leptir staklima i uskom lajsnom i zaobljenim celicnim felmama koje su isle na starije modele) osim ako nije sto mijenjano.Opet ponavljam zao mi je zbog ta tri prebrzo okoncana zivota ali sami su izazivali sudbinu stara kola, neiskustvo, brza voznja... Nije sva krivica neiskusnog vozaca kriv je i GOLF ali nema svako kola 2007 godiste.

Offline Domo_TS

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #77 on: July 18, 2008, 04:19:25 PM »
golf je bio 1.6 d. hladnjak je doshao na mjesto volana. ovome chetvrtome momku su amputirali obje noge i sav je izlomljen.. mada chuo sam i da je i preminuo, mada nije provjerena informacija... :(

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #78 on: July 18, 2008, 04:24:45 PM »
Ja rekoh da je bio neki stariji obican golf!Realno gledano sta ce mu zivot kad ce ostat invalid!Greota!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #79 on: July 18, 2008, 10:43:54 PM »
200 nisu mogli ic ali jesu 140/150 sigurno.Auto je urnisano, kao i mjesto udesa.Katastrofa! I stalno narod gine tim putem, i starim i novim.Sprdnja !iako je off, za ta stara kola - velika je shansa da su vec ucestvovala u udesu pa su zbrda zdola navarena i spajana spajalica a posle toga... trt.Gledao sam novija auta posle udesa, kao ih naprave ali jednom kad se izlome one "crumple points" koje su namijenjene da se slome i saviju i spasu putnicku prostor, nema tu leba vishe.Posle toga se auto lomi na pola pri obicnom udesu.Dok god se ne uvede TEHNICKI pregled....tako ce da biva!
slam.poke.drop.tuck.dope