Author Topic: Crna Hronika  (Read 9374 times)

Offline Filip

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #40 on: January 13, 2008, 02:24:30 PM »
Ovo su strasne stvari... Ali ipak mora se ponekad iamti granica! Mora se malo vise paziti!
« Last Edit: January 14, 2008, 04:50:01 PM by Filip »

Offline shajo

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #41 on: January 14, 2008, 04:45:51 PM »
ovo je krivica samo nas vozacha.kakav god da je put, ako ti letish ne pitash se sa sobom ni sa autom vishe.
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #42 on: January 19, 2008, 12:21:59 PM »
cuh jutros da su nocas u Podgorici poginula jos dvojica mladica u BMW-u 3 karavan...ljudi sto se ovo cini,ko rat da je...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #43 on: January 19, 2008, 01:56:41 PM »
Sinoc je grad bio pun milicije,mene su zaustavili 4 puta (u zagoric,u centar,na stari kod spone i na zabelo kod pumpe) a dok sam vatao krugove pred spavanje imao sam sto vidjet! neko je udario u drvo u njegosevu ulicu,isto tako i na kraj ulice,a kod rokspeda je vw3 udario u avudi 80 ali kako to ne znam jer nisam htjeo ni da gledam ...

Majka mi je rekla da moze ...

duka

• Guest
Crna Hronika
« Reply #44 on: January 19, 2008, 02:50:46 PM »
vidjeh sad u novine ovog bmw-a karavan, pola njega, nema u stijenu su udarili dvojica poginuli dvojica povrijedjeni, a kod rokspeda tesko povrijedjen djecak od 10 god. i jedan policajac iz Mojkovca poginuo kod Kolasina :(
« Last Edit: January 19, 2008, 02:55:46 PM by duka »

Offline brzi_pas

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #45 on: January 19, 2008, 04:42:43 PM »
Ovi momci u BMW-a su mi iz komsiluka... strashno po 18-19godina....
Nobody move, nobody get hurt!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #46 on: January 20, 2008, 12:30:04 PM »
strasno...uzas!!!

Offline stefan123

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #47 on: January 20, 2008, 12:36:11 PM »
Kod Roksped-a je coek s djetetom (koje je sjedjelo naprijed) skrecao prema Koniku a iz pravca Starog Aerodroma je naleceo G3 u udario ga u bok..Dijete je zadobilo povrede opasne po zivot i prebaceno je u KBC na intezivnu....Dok sam zivjeo onamo kod Katolicke i isao svaki dan onuda..samo ono prije no sto skrenes, prekrstis se i kreni posto ne znas okle ce ti se neko stvorit a svi hvala bogu voze po propisima..Vec 12 mladih ljudi pogibe u 2008-moj..Svi bez izuzetka pod dejstvom alkohola ili narkotika... ::thumbdown::
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline brzi_pas

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #48 on: January 20, 2008, 12:52:16 PM »
Ovi momci u BMW-a su mi iz komsiluka... strashno po 18-19godina....
Mimci iz mog komshiluka...
« Last Edit: January 30, 2008, 10:03:54 PM by brzi_pas »

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #49 on: January 30, 2008, 06:30:30 PM »
ne znam jeste li culi...danas u HN poginuo vozac kamiona...kazu da je sletio sa magistrale,probio bankinu,preko trotoara,probio zastitnu ogradu i sletio desetak metara direktno na groblje na toploj...vozac je valjda na licu mjesta mrtav dok su mnoge grobnice ostecene...uzas sto se cini...

Offline bmw_fan

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #50 on: January 30, 2008, 09:59:48 PM »
boze mili...a tek sto je pocela 2008 godina...greote

motorsport

• Guest
Crna Hronika
« Reply #51 on: January 31, 2008, 01:00:09 PM »
ja sam juce bio na licu mjesta.... nije ni jedna grobnica ostecena, odma kruze pogresne price.... a vozaca "kazu" da je srce ocistilo te da je to uzrok slijetanja sa puta.... mada sreca u nesreci je to sto jos mrtvih nije bilo, jer se to desilo ujutro iza 7 sati u vrijeme kad djeca upravo tuda idu u obliznju skolu.... Kamion je nekakva hladnjaca, vidio sam kad ga je izvlacila dizalica od brodogradilista, a vozac je iz PG...

Offline Domo_TS

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #52 on: January 31, 2008, 10:11:33 PM »
taj kamion je vozio komsija moga druga i tachno je to da ga je srce okinulo u toku voznje.

Offline brzi_pas

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #53 on: January 31, 2008, 10:38:26 PM »
Jeste srce ga je ubilo dok je vozio... inace moj komshija...

motorsport

• Guest
Crna Hronika
« Reply #54 on: January 31, 2008, 10:48:22 PM »
U SAOBRACAJNOJ NESRECI NA PUTU HERCEG NOVI-IGALO STRADAO SLOBODAN STIJOVIC (41)Sa magistrale u groblje Okolnosti pod kojima je poginuo Podgoricanin Slobodan Stijovic (1967), vozac kamiona firme DOO Mont Valeri, su još nerazjašnjene. Kamion-hladnjaca, pri brzini ne vecoj od 50 kilometara na sat, je prešao na lijevu stranu, probio metalnu ogradu, sletio na groblje a njegovo dalje prevrtanje zaustavila su stabla cempresa Herceg-Novi, 30. januara - Jutros oko 7,45 casova u naselju Topla ( Herceg-Novi) kamion-hladnjaca podgoricke registracije 124-798 je, iz za sada nepoznatih razloga, sletio sa magistrale na groblje. Kamionom je upravljao vozac Slobodan Stijovic (ro?en 1967. godine) koji je poginuo na licu mjesta. Kako je saopštila istražni sudija Zorica Dabetic, ne zna se šta je razlog ove saobracajne nesrece. Kamion je prešao na lijevu stranu, probio metalnu ogradu, srušio se na groblje a njegovo dalje prevrtanje zaustavila su stabla cempresa. Kad je policija stigla, vozac je vec bio mrtav. Kamion se nije kretao brže od 50 kilometara na sat, a nijesu nadjeni ni tragovi kocenja. Zbog toga je sudija Dabetic naložila obdukciju poginulog Stijovica i kompletan pregled tehnicke ispravnosti vozila. Za podizanje kamiona koji je potom odšlepan u Autosaobracaj na tehnicki pregled angažovana je specijalna dizalica iz Jadranskog brodogradilišta.Na mjestu dogadjaja danas smo zatekli više gradjana iz okolnih zgrada. Neki od njih smatraju da je vozacu pozlilo i da je izgubio kontrolu nad vozilom. Po putnom nalogu koji je nadjen kod pokojnog Stijovica vidi se da je radio za podgoricku firmu DOO Mont Valeri. Prevozio je voce i povrce i nakon istovara narucenih kolicina u supermarket Novito na Jokmegdanu vozio je prema supermarketu Novito na Toploj. www.pobjeda.cg.yu
« Last Edit: January 31, 2008, 10:56:59 PM by motorsport »

duka

• Guest
Crna Hronika
« Reply #55 on: February 04, 2008, 07:59:39 AM »
Džipom usmrtio pjeÅ¡aka, pa pobjegao  Podgorica - Spasoje D. GluÅ¡?evi? (33) iz Mladenovca, nastanjen u Podgorici, poginuo je u saobra?ajnoj nesre?i koja se ju?e oko 14,45 ?asova dogodila na magistralnom putu Podgorica - Golubovci, u naselju Zelenika. Njega je prema nezvani?nim informacijama, udario džip "micubiÅ¡i" crne boje, kojim je upravljao bivÅ¡i fudbaler Budu?nosti i Mogrena Jovan D. Klikovac (31) iz Zete, a koji se vozilom kretao iz pravca Golubovaca prema Podgorici. Od siline udara, pjeÅ¡ak je odba?en oko 50-tak metara od prvog kontakta sa džipom. Beživotno tijelo nesre?nog mladi?a je zatim odba?eno tik uz desnu kolovoznu traku, na zemljanom proÅ¡irenju, sa desne strane puta gledano iz pravca Golubovaca. Na cesti je ostala jedna cipela, te kesa, kao i mnogo sitnih predmeta koji su policajci prilikom uvi?aja fotografisali. Nakon udesa, Klikovac je džipom pobjegao sa lica mjesta i odjurio velikom brzinom, ne zaustavljaju?i se da pruži pomo? mladi?u. Bježe?i pod punim gasom od mjesta gdje je pokosio mladi?a, nakon 500 metara, džip je naglo skrenuo u svoju lijevu stranu, makadamskim putem pobjegao prema naselju Zelenika, gdje mu se, na-kratko gubi svaki trag. Nedugo zatim, policija Podru?ne jedinice Podgorica ipak je uspjela da uhapsi Klikovca u njegovoj ku?i. Prilikom skretanja, džip "micubiÅ¡i" je udario u "audi A4" NK 506-81, kojim je upravljao NikÅ¡i?anin Nikola M. Žiži? (21). U ovom udesu lakÅ¡e je povrije?ena Gordana AndrijaÅ¡evi?, vlasnica preduze?a "Holand auto" iz NikÅ¡i?a, koja je sjedjela na mjestu suvoza?a. Kako saznajemo, ona je zadobila lakÅ¡e povrede ?ela i odmah je preba?ena u Klini?ki centar, gdje joj je ukazana ljekarska pomo?. Prednja desna strana "audija", branik i oba fara su znatno oÅ¡te?ena, ali je od siline udara otpala i plastika sa džipa. Kako se moglo ?uti na mjestu sudara džipa "micubiÅ¡i" i "audija A4", neko od mjeÅ¡tana naselja Zelenika, uspio je da upamti registarske tablice džipa, Å¡to je policiji dodatno olakÅ¡alo da prona?e u?esnika ju?eraÅ¡nje teÅ¡ke saobra?ajne nesre?e. Nikola Žiži? je kazao novinaru "Vijesti" da je vozio oko 40 kilometara na sat, kada je na njegov "audi" naletio džip. - Kako da vidim i upamtim tablice džipa, kada je vozio oko 100 na sat i odjednom naglo skrenuo i iÅ¡ao pravo u mene. Sre?a Å¡to sam se ja "audijem" kretao brzinom od 40 kilometara na sat. Vidio sam da se "micubiÅ¡i" velikom brzinom kretao svojom kolovoznom trakom i da je naglo skrenuo. Udario me silovito. Uspio sam da uko?im, a voza? džipa se nakon kontakta nije zaustavljao, ve? je pod punim gasom pobjegao - kazao je Žiži? prili?no smireno. Jakna koja mu se nalazila iza zadnjeg sjediÅ¡ta, odletjela je na prednje voza?evo sjediÅ¡te, dok su u unutraÅ¡njosti auta razletjeli CD-i i razna dokumenta. Uvi?aj je obavio Žarko Savkovi?, dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Podgorici i saobra?ajna policija Podru?ne jedinice Podgorica. Sudija je sino? kazao "Vijestima" da je Klikovac zadržan u policiji, te da ?e biti ispitan kada protiv njega bude podnijeta krivi?na prijava. On je dodao da joÅ¡ nije ura?en nalaz krvi i urina, koji ?e dati odgovor da li je Klikovac vozio pod dejstvom alkohola ili je bio trezven. Za vrijeme uvi?aja, put je bio blokiran u dužini od oko 500 metara, pa su voza?i preusmjeravani na zemljani dio puta.--------------------------------------------------------------------------------UHAPÅ EN I DRUGI BJEGUNACOsmogodiÅ¡nji dje?ak Aleksej Rai?evi? povrije?en je sino? oko 18 ?asova, dok je sa stricem prelazio ulicu u podgori?kom naselju ToloÅ¡i."Vijesti" nezvani?no saznaju da se udes dogodio u Ulici BoÅ¡ka Buhe, te da je voza? automobila "opel korsa" Podgori?anin Veljko Rudanovi? (20), nakon Å¡to je udario dje?aka, uspio da pobjegne.- Prvi je ulicu preÅ¡ao dje?akov stric, a potom i on. Sve se dogodilo u djeli?u sekunde. Kada se okrenuo za sobom, stric je ne?aka ugledao da leži na asfaltu. Ni jedan ni drugi nijesu uspjeli da uo?e o kojoj je marki automobila rije?, kao ni registarske oznake - kazao je sagovornik iz policije.Dje?ak je potom hitno prevezen u podgori?ki Klini?ki centar, gdje su mu konstatovane lakÅ¡e tjelesne povrede. Sino? oko 20.30 ?asova policajci su operativnim putem doÅ¡li do saznanja da je Rudanovi? odbjegli voza?, nakon ?ega su i njega i auto pronaÅ¡li u naselju Vrani?i.Zbog bjekstva sa mjesta nezgode, Rudanovi?u je odre?en policijski pritvor, nakon ?ega ?e, najvjerovatnije danas, biti priveden kod istražnog sudije Osnovnog suda.--------------------------------------------------------------------------------TAKSIJEM DOÅ AO KU?I I LEGAO DA SPAVAPreliminarna istraga o teÅ¡kom udesu pokazala je da je uhapÅ¡eni Klikovac vozio pod jakim dejstvom alkohola, re?eno je "Vijestima" u podgori?koj policiji.On je sino? u pratnji policije sproveden u podgori?ki Klini?ki centar, gdje su mu uzeti uzorci krvi i urina na analizu.- Nakon zvani?nih razultata analize, Klikovac ?e, vjerovatno, uz krivi?nu prijavu biti sproveden kod istražnog sudije ViÅ¡eg suda u Podgorici - tvrdi sagovornik iz policije, dodaju?i da uhapÅ¡eni Klikovac sino? nije sasluÅ¡avan zbog teÅ¡kog pijanstva.Prema nezvani?nim informacijama, Klikovac je u trenutku nesre?e u svom "micubiÅ¡iju" vozio svoje petogodiÅ¡nje dijete, nakon ?ega je munjevito pobjegao ka Zabjelu.- U blizini kineske ambasade pozvao je taksi "Siti", koji ga je odvezao do ku?e u Zeti, nakon ?ega je legao da spava. Za to vrijeme policija je, pomo?u podataka, koje je pribilježio voza? automobila, koji je udario prilikom bjekstva, brzo utvrdila njegov identitet i potražila ga na ku?nu adresu - saznaju "Vijesti".Klikovac policajcima nije mogao da objasni gdje je parkirao svoj automobil. Njegova supruga se prisjetila da je doÅ¡ao taksijem "Siti".- Nakon provjere preko centrale te firme, taksista je objasnio u kojem dijelu grada je sa?ekao muÅ¡teriju, ne slute?i da je rije? o bjeguncu. Pretragom terena, policijska patrola pronaÅ¡la je parkirani džip u Ulici Petra Matovi?a. Prilikom uvi?aja, na automobilu su uo?ena oÅ¡te?enja od udara, prona?ena je i dlaka od kose, vjerovatno, stradalog GluÅ¡?evi?a, koja ?e biti upu?ena na vjeÅ¡ta?enje. Tom prilikom, istražitelji su primijetili da su na automobilu, najvjerovatnije, usljed bjekstva, probuÅ¡ene sve ?etiri gume - kazao je izvor iz policije.Pored Klikovca, policajci su uhapsili i jednog njegovog prijatelja. - Taj ?ovjek je tokom privo?enja osumnji?enog pružao otpor i vrije?ao policajce. On ?e danas biti priveden kod sudije za prekrÅ¡aje, zbog "omalovažavanja službenog lica u vrÅ¡enju službenih radnji". www.vijesti.cg.yu
« Last Edit: February 04, 2008, 08:01:52 AM by duka »

Offline stefan123

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #56 on: February 04, 2008, 10:57:51 AM »
...s kakvim narodom mi zivimo...katastrofa...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #57 on: February 04, 2008, 01:01:09 PM »
ako ih mozemo nazvat NAROD!!!!! ::thumbdown::

Offline ObeliX

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #58 on: February 04, 2008, 01:07:21 PM »
Ona dva momka sto poginuse u onaj BWM karavan,sam zna` i masu i ih je za`....a ovaj Jovica Klikovac mi je rodjak...ali je stvarno za svaku osudu ovaj njegov postupak...

Offline vuki

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #59 on: February 04, 2008, 03:03:29 PM »
ljudi, ovo je uzas sta se desava  :-[ :osvaki dan cujes ili procitas poginuo ovaj pogunuo onaj, i nikako ovaj narod da se smiri malo, nego svakim danom sve gori  ::bash::