[!--quoteo(post=9018:date=Sep 30 2006, 07:32 PM:name=Tico)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Tico @ Sep 30 2006, 07:32 PM) [snapback]9018[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja ako stignem trebalo biide se na spira jel[/quote]ja se naguzih danas da stavima akumulator na punjac, punio malo, upalio krajzlera i onako "skoro bez kocnica" poshao do majstora, ali guzva krcato, ne zna ni oce li u ponedeljak moc.Pi.A veli ne zna jel auto povuka vazduh u kocnice ili je neki cilindar !? znate li sto moze bit? Znaci pedala kocnice jednostavno propada i jedva koci ali tek kad patosiram! ?A plin mi se posra u auto, a sto je najgore- plin je ugradjen prije nepune godinu dana a uglavnom sam na benzin vozio.Nikud auto da krene, nekad nece ni gas da primi kako valja.Pi.Off-topic je, ali dolazi se do zakljucka da cu sjutra morat sa pezoom da dodjem.Al dobro, dako ga makar izbacam pod rucnu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]