Author Topic: Home Reunion Vol.2  (Read 1346 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« on: September 17, 2006, 08:35:26 PM »
opet ista prica,isto sve,samo bi mogli pocet sa predlozima sto,dje,kako,kad,ko!eto vam dovoljno pitanja,pa pocnite sa predlozima...vec se nekoliko njih izjasnilo da bi za to valjao sipcanik,ali ove nedjelje cijele je kisa,a tamo ima strazara itd,ajmo predloge,rjesenja,ideje...na vrijeme,da ne bude na brzinu!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #1 on: September 17, 2006, 08:37:56 PM »
spiro je nasigurniji i nije prometan ka aluminiski
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #2 on: September 17, 2006, 08:42:03 PM »
I ja mislim da je Spiro co'ek od rijeci!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Vazda slobodan da nas primi u goste! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Geronimo

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #3 on: September 17, 2006, 08:42:32 PM »
ja sam vec predlozio Sipcanik i kad bude suncano...problem su jebeni strazari koji nas nece pustit nego ce nas izmrsikat ka budale [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]al zato treba poc dan-dva prije,popricat sa nekim od njih,donijet im koju steku cigara i pivo il neko drugo pice i picimo samo na glavni pravac..dobro bi bilo ako neko ima vojnu knjizicu,ona bi odradila posao..

acs

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #4 on: September 17, 2006, 08:45:02 PM »
na sipcanik ako uopste bude bilo vojske bice je malo a u onu kucicu je covjek koji radi u agro-plantaze i pazi to a ne pistu.a mozemo i uc na onaj drugi ulaz izmedju kuca onih pa cak i od golubovaca. vrijedi probat a ako ne spiro onda... sve u svemu vidjecemo. znaci ova nedelja nishta tek ona tamo . poz [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #5 on: September 17, 2006, 09:35:26 PM »
i ja sam za to da se proba na sipcanik, a spiro nam nece nidje utec [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]a sto se vremena tice kisa je do srijede a posle sunce

Geronimo

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #6 on: September 17, 2006, 09:57:19 PM »
znaci da bi moglo za nedjelju dana al se trebamo dogovorit i sa motorsporom...

nookie

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #7 on: September 18, 2006, 09:15:00 AM »
Pa oce li poc ko samo da se raspita na taj sipcanik.

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #8 on: September 18, 2006, 09:57:19 AM »
nema trika da se moze uci.ima mnogo vishe ljudi nego shto mislite,a uostalom traktori samo shpartaju poprechke preko pisteaj nou iskusio sam
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #9 on: September 18, 2006, 10:18:51 AM »
ja glasam za shpirada ovu djaola kako se zove anketua)kombinatb)sipchanikc)shpiro

nookie

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #10 on: September 18, 2006, 10:30:10 AM »
Pa dobro pocicemo na shpira ali samo da se razpitamo za shipcanik... sto mislis? Mozda mogne neka kombina?

Geronimo

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #11 on: September 18, 2006, 10:48:05 AM »
ja cu poc sjutra da vidim oce li se moc uc....

nookie

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #12 on: September 18, 2006, 10:50:48 AM »
Nemoj dok se shajo ne oglasi vidis da on "nou" iskusio je. Ozbiljno!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #13 on: September 18, 2006, 05:25:28 PM »
hahahahahahha nookie   nisam zna da smo koleze sa faxae mali li je ovi svijet turbo dizelhahahahahahha

Geronimo

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #14 on: September 18, 2006, 05:30:04 PM »
[!--quoteo(post=8161:date=Sep 18 2006, 07:25 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Sep 18 2006, 07:25 PM) [snapback]8161[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]hahahahahahha nookie   nisam zna da smo koleze sa faxae mali li je ovi svijet turbo dizelhahahahahahha[/quote]shajo,meni se cini da sam te vidjeo pored ekonomskog da si prosao prije 2 sata

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #15 on: September 18, 2006, 05:49:39 PM »
jesam treba da na pravni mecem neke projektore ujutro pa bio da vidim kako i shtpa kolima ili pjehee i vidio sam lika koji vozi mustangaja ne znam kako se zove pa se razdra alo mustang hahahahahi on se okrenuhahahhahahashto e okupljanja tice ja bih ovo svake nedjelje da se radi jedino ako vecina nije za to.pa vi vidjite shto misliteja sam odje kumio i molio da se jedna anketa napravi i balio jedno 2 sata al me niko ne ferma 2 posto ODJE

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #16 on: September 18, 2006, 07:29:36 PM »
[!--quoteo(post=8166:date=Sep 18 2006, 07:49 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Sep 18 2006, 07:49 PM) [snapback]8166[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jesam treba da na pravni mecem neke projektore ujutro pa bio da vidim kako i shtpa kolima ili pjehee i vidio sam lika koji vozi mustangaja ne znam kako se zove pa se razdra alo mustang hahahahahi on se okrenuhahahhahahashto e okupljanja tice ja bih ovo svake nedjelje da se radi jedino ako vecina nije za to.pa vi vidjite shto misliteja sam odje kumio i molio da se jedna anketa napravi i balio jedno 2 sata al me niko ne ferma 2 posto ODJE[/quote]mustang je moj i acs-ov kolegaAli on to josh ne zna [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] zato PSSSST [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] xaxax
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #17 on: September 18, 2006, 07:34:40 PM »
pa sto odlucismo..onda je definitvno sledeca nedjelja,samo...jos da dogovorimo dje...

Geronimo

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #18 on: September 18, 2006, 08:08:43 PM »
[!--quoteo(post=8166:date=Sep 18 2006, 07:49 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Sep 18 2006, 07:49 PM) [snapback]8166[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jesam treba da na pravni mecem neke projektore ujutro pa bio da vidim kako i shtpa kolima ili pjehee i vidio sam lika koji vozi mustangaja ne znam kako se zove pa se razdra alo mustang hahahahahi on se okrenuhahahhahahashto e okupljanja tice ja bih ovo svake nedjelje da se radi jedino ako vecina nije za to.pa vi vidjite shto misliteja sam odje kumio i molio da se jedna anketa napravi i balio jedno 2 sata al me niko ne ferma 2 posto ODJE[/quote]pa bili smo zajedno danas u venom ja,motorsport(moj kolega [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ) i tip sa mustangom...

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #19 on: September 18, 2006, 08:18:07 PM »
nisam ja vidio djao popijo