Author Topic: Home Reunion Vol.2  (Read 1108 times)

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #100 on: September 28, 2006, 08:24:10 PM »
ma i da crke odma boli te...ma i onako bi se popilo to 70ehahahaha

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #101 on: September 28, 2006, 09:34:44 PM »
Ma cuti slushaj ovo:Zovem ja majstora za menjac i objesnim mu o cemu se radi i on kaze:AAAA Lanca, aj dobro sve da ti zavrshim za 150e!Ja kazem OK(mrsh u PM)Zovem ga posle i kazem isti problem, on kaze koje auto, ja kazem Golf 3.On: pa znas kako, tu ima posle, ajde sve da ti zavrsim 70e!!!!!!!!I na kraju na otpad kaze peder menjac 200e(Ivanovic otpad), ja kazem OK (zna se [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  )I zovnem na oglase lika i kaze menjac repariran(ali 1.8 ne znam pasuje li) za 70e!!!!Eto!To su nashi "majstori"
Nobody move, nobody get hurt!

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #102 on: September 28, 2006, 10:33:15 PM »
ma to treba sve zajmit u P(ro)M(onte)! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #103 on: September 29, 2006, 07:33:18 AM »
ma samo lagano...tako je za sve...a taj od 1.8,trebalo bi da pasuje,ne vjerujem da je ista drugaciji...naprotiv...

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.2
« Reply #104 on: September 29, 2006, 10:51:24 AM »
OFF!!! vracajte se lagano na temu... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #105 on: September 29, 2006, 11:04:36 AM »
aooo...sto radi ovaj coek...samo pise OFF...pusti ne oli...aaaa... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #106 on: September 29, 2006, 11:25:11 AM »
uf kad metnem ovaj menjach ako je taj shto ja mislim ima da te peglam mijohahahahahahahahaha aj lav ju men
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #107 on: September 29, 2006, 11:35:22 AM »
shajo je zablistaoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #108 on: September 29, 2006, 06:55:20 PM »
aj lav ju tu men!A to da cesh me opeglat........ [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Inace menjac se radi tek iduci vikend kod "Fandja" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #109 on: September 29, 2006, 07:52:41 PM »
taj 1.8 je kraci prenos sa 130tak KS za 9.4s do 100km/h!rachunaj sa tvojim 2.0 bice oko9.0s tako da shajo morace se radit i na tvome mjenjachu!A mene limari peglaju a nece "is"a ni da pogledaju! Sve sam ih posla u 3pm (3h po podne)!A ako budem dolazio ocu li dolazit sa "is"om (nisam kvachilo josh radio) ili nekom drugom mashinom ("tetkom")?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #110 on: September 30, 2006, 02:32:46 AM »
Ma radicu ovaj moj menjac, ipak je fabrika fabrika, a i nije taj 1.8, nego sa dedre(stariji model) ali cika Fandjo ima vremena tek iduci vikend, a postoji mala mogucnost da i ja dodjem sa necim drugim (AR 75) ako je budem "trgovao" pa da malo driftujem onuda [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Inace necete mi vjerovat koliko mi je krivo sto nisam pun para, xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne ozbiljno, ovo kazem jer sam vidio u oglase da tip prodaje Alfu juniorku 1.3 '70i neko god, ali 3500e!!!!! Nema se!OFF!!!!!!!!!! jebi ga morao sam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]   mada nije totalni!
« Last Edit: September 30, 2006, 02:34:41 AM by brzi_pas »

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #111 on: September 30, 2006, 10:12:42 AM »
sjutra 17h?d'odite li?

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #112 on: September 30, 2006, 05:32:29 PM »
ja ako stignem trebalo biide se na spira jel
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #113 on: September 30, 2006, 05:42:57 PM »
[!--quoteo(post=9018:date=Sep 30 2006, 07:32 PM:name=Tico)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Tico @ Sep 30 2006, 07:32 PM) [snapback]9018[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja ako stignem trebalo biide se na spira jel[/quote]ja se naguzih danas  da stavima akumulator na punjac, punio malo, upalio krajzlera i onako "skoro bez kocnica" poshao do majstora, ali guzva krcato, ne zna ni oce li u ponedeljak moc.Pi.A veli ne zna jel auto povuka vazduh u kocnice ili je neki cilindar !? znate li sto moze bit? Znaci pedala kocnice jednostavno propada i jedva koci ali tek kad patosiram! ?A plin mi se posra u auto, a sto je najgore- plin je ugradjen prije nepune godinu dana a uglavnom sam na benzin vozio.Nikud auto da krene, nekad nece ni gas da primi kako valja.Pi.Off-topic je, ali dolazi se do zakljucka da cu sjutra morat sa pezoom da dodjem.Al dobro, dako ga makar izbacam pod rucnu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: September 30, 2006, 05:47:10 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #114 on: September 30, 2006, 06:00:51 PM »
Ma samo ti dodji [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]A za amera ti ne znam sto je, ali me interesuje kod koga si ugradjivao plin, cisto da znamo dje da ne vodimo auto  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #115 on: September 30, 2006, 06:17:27 PM »
a ide li se na spiraaaaaaaaaaa
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #116 on: September 30, 2006, 06:46:18 PM »
[!--quoteo(post=9021:date=Sep 30 2006, 08:00 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Sep 30 2006, 08:00 PM) [snapback]9021[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ma samo ti dodji [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]A za amera ti ne znam sto je, ali me interesuje kod koga si ugradjivao plin, cisto da znamo dje da ne vodimo auto  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]kod onih blizu Elevatora.Pi oca im u oca jebem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #117 on: September 30, 2006, 08:55:36 PM »
momci sjutra dolazimo sa bmw fanom nas 3...i rekao je da mu neko objasni gdje da dodje sjutra i gdje da ga neko saceka pa da zajedno odemo na spirabroj mu je 067 45 45 39 pa mu posaljite sms mislim da je tako naj bolje e nema interneta
« Last Edit: September 30, 2006, 08:57:19 PM by borus_mudus »

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #118 on: October 01, 2006, 01:30:36 AM »
pa ko sve dolazishajo i mijagi su nezaobilazni i filjip

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.2
« Reply #119 on: October 01, 2006, 06:46:37 AM »
dolazi fox,borus mudus i jos 2 druga