Author Topic: kradja oznaka sa auta  (Read 1403 times)

Offline NSX

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #20 on: May 18, 2007, 04:33:10 PM »
Zato vozis fino Pininfarinu i niko ti ne skida [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #21 on: May 18, 2007, 04:48:06 PM »
PIH PIH  PIH jbm ti narod glupiuf kakvih pacijenata ima...
slam.poke.drop.tuck.dope

Dasa

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #22 on: May 18, 2007, 05:46:37 PM »
Nisi jedini, kod nas su nekom trebali Rover znakovi, i da ne poverujes da u gradu mozes na svakom 10 Roveru da nadjes znak! Znaci sramoto i tuga oskrnaviti auto, za neke sitne parice!

mustang_GT

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #23 on: May 18, 2007, 07:40:44 PM »
pih kaki su to ljudi. ja da ga uvatim da mi neko skida ubio bih ga kunem ti sex3m nemoj se sad nervirat. nabavit ces druge.

Offline SFU

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #24 on: May 18, 2007, 07:57:46 PM »
meni je potrebna ona oznaka "is"placam poshteno

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #25 on: May 18, 2007, 10:46:24 PM »
kroz podgoricu se masovno kradu "kapice sa ventila" nebitno jesu li niklovane ili obicne crne.... to je haos, jednu noc ne mogu ostat na autu.... jednu noc cu spavat u auto da vidim ko ih skida...

Braveheart

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #26 on: May 18, 2007, 11:03:05 PM »
neka no sto ima debila , znam ja pojedine , idu ulicom i lome retrovizore na auta , ili skacu po haubi...stvarno kakve stoke ima to je strasno , mnoge stvari bih pretrpio al da mi to neko uradi na auto , na svasta bih bio spreman... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #27 on: May 18, 2007, 11:11:28 PM »
vise me nerviraju rupe koje ostaju nego to sto nema znaka, a najjaca fora je sto mi je taj neko sa lijeve strane stavio neki crni poklopac umjesto onoga "gti edition" pa mi je krivo sto to isto nije uradio i sa druge strane [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #28 on: May 19, 2007, 10:18:39 AM »
a stoka nasha. bogame cesh ono "gti edition" teshko dje nac.znam jedne momke shto im je bolest da maknu antenu sa auta,ono odsharafe je fino i sve se svadjam sa njima zbog toga.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #29 on: May 19, 2007, 05:40:51 PM »
sad parkirah clio na parking gimnazije (bila zurka maturanata) a pored mene se parkira drug mi sa onim meganom RS f1...i ja krenuo kuci i vidim lika "metalca" dugokosog mrznog mrtav pjan pisha mu uz auto..te ga "pocjerah"PIH!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Domo_TS

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #30 on: May 19, 2007, 06:01:31 PM »
hahahahhahahahahae neka si

Offline Laki

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #31 on: May 19, 2007, 06:06:03 PM »
Odvalio bih ga od zivota kada bih ga zatekao "na poslu".
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #32 on: May 19, 2007, 06:26:08 PM »
[!--quoteo(post=26138:date=May 19 2007, 07:40 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ May 19 2007, 07:40 PM) [snapback]26138[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]te ga "pocjerah"[/quote]uchinje mi se da si napisao "te ga posjekoh" (sabljom)pa reko neka si

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #33 on: May 20, 2007, 03:20:43 PM »
Ovo u BR ne prestaje tokom citave godine al u manjim kolicinama, a sad sam se ubacio u ekipu koja zna momke koji to rade u toku sezone sa stranih kola (SRB, HR, SLO, i ostale zemlje iz okruzenja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] )(tako ako kome zatreba kakva oznaka dok traje ljeto i dok su guzve u sutomore neka naruci i ja cu narucit u vase ime)

coma

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #34 on: May 20, 2007, 06:41:41 PM »
[!--quoteo(post=19488:date=Mar 2 2007, 08:12 PM:name=Beranski-Audi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Beranski-Audi @ Mar 2 2007, 08:12 PM) [snapback]19488[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]u Berane su neko vrijeme krali Tablice sa Kola  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /][/quote]te tablice vozaju srpski mafijasi, napakuju na slican auto - stranac i vozaju se ili koriste za razne kriminalne aktivnosti - preporuka: cim vam nestanu tablice sa kola, prijavite to u Sup! [!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ovo u BR ne prestaje tokom citave godine al u manjim kolicinama, a sad sam se ubacio u ekipu koja zna momke koji to rade u toku sezone sa stranih kola (SRB, HR, SLO, i ostale zemlje iz okruzenja  )(tako ako kome zatreba kakva oznaka dok traje ljeto i dok su guzve u sutomore neka naruci i ja cu narucit u vase ime)[/quote]..a vi se zalite sto vama nestaju..inace kakav pozitivan odjek ce to da ostavi na turizam u CG, uskoro ce gosti trotinetima ili dvokolicima dolazit da bi nam manje ostavili..ili sto je gore nece ni dolazit ili jos gore umjesto imucnijih gostiju sa svojim prelijepim istjuniranim makinama, dolazice samo debeli i ruzni paradajz turisti sa svojim jos ruznijim zenama i vanovima..

motorsport

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #35 on: May 20, 2007, 06:55:11 PM »
ostadoh i ja sinoc bez lajsne na prednjem braniku sa vozaceve strane..... strasno sta se radi kroz PG, nemam rijeci....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #36 on: May 20, 2007, 08:53:06 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]..a vi se zalite sto vama nestaju..inace kakav pozitivan odjek ce to da ostavi na turizam u CG, uskoro ce gosti trotinetima ili dvokolicima dolazit da bi nam manje ostavili..ili sto je gore nece ni dolazit ili jos gore umjesto imucnijih gostiju sa svojim prelijepim istjuniranim makinama, dolazice samo debeli i ruzni paradajz turisti sa svojim jos ruznijim zenama i vanovima[/quote]Turista da bi mu auto bilo bezbjedno treba da nadje kucu sa parkingom od minimum 80 eura a ne neku dje su apartmani po 50 eura noc, a to da su kola bezbjedna vecinom jesu nestaju samo stvari koje se naruce (bar su mi tako rekli) [!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]umjesto imucnijih gostiju sa svojim prelijepim istjuniranim makinama[/quote]Istjunirana kola su svetinja u mom drustvu (ne narucuju se preko nas) i ta se kola ne diraju pa makar imala unikatnu oznaku kakvu niko nema

Offline Laki

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #37 on: May 20, 2007, 09:44:57 PM »
[!--quoteo(post=26230:date=May 20 2007, 04:20 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ May 20 2007, 04:20 PM) [snapback]26230[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ovo u BR ne prestaje tokom citave godine al u manjim kolicinama, a sad sam se ubacio u ekipu koja zna momke koji to rade u toku sezone sa stranih kola (SRB, HR, SLO, i ostale zemlje iz okruzenja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] )(tako ako kome zatreba kakva oznaka dok traje ljeto i dok su guzve u sutomore neka naruci i ja cu narucit u vase ime)[/quote]Dobro da znam kome prvo da kucam na vrata u slucaju da mi nesto nedaj boze nestane sa kola. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #38 on: May 20, 2007, 10:10:26 PM »
NE prdi! (Denise opomeni nas molim te [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] )Znas dobro da svi od njih imaju oci i da razlikuju tablice jedino se mogu zbunit oko BA i BR hahaha

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #39 on: May 20, 2007, 11:17:20 PM »
E ...ebi mi majku te necu spavati u autu!!!