Author Topic: kradja oznaka sa auta  (Read 1367 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #40 on: May 21, 2007, 03:26:07 PM »
[!--quoteo(post=26230:date=May 20 2007, 05:20 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ May 20 2007, 05:20 PM) [snapback]26230[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ovo u BR ne prestaje tokom citave godine al u manjim kolicinama, a sad sam se ubacio u ekipu koja zna momke koji to rade u toku sezone sa stranih kola (SRB, HR, SLO, i ostale zemlje iz okruzenja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] )(tako ako kome zatreba kakva oznaka dok traje ljeto i dok su guzve u sutomore neka naruci i ja cu narucit u vase ime)[/quote]da mogu banovao bih te sa foruma  dozivotno i zabranio ti pristup bilo kakvim (buducim) "zvanicnim" okupljanjima.Prijavi se policiji chovjeche..kako te nije sramota. Pih!
« Last Edit: May 21, 2007, 03:27:31 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #41 on: May 22, 2007, 02:50:48 PM »
NE skidam ja!Znam momke koji su mi pokazali likove koji to rade i ti likovi su mi ponudili svoje usluge... Cekaj sta sam tu ja kriv???

motorsport

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #42 on: May 22, 2007, 05:08:57 PM »
da, al nema smisla nuditi takve usluge na forumu.... jer u ovom topicu upravo osudjujemo tu kradju oznaka i djelova sa auta....

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #43 on: May 22, 2007, 05:58:45 PM »
[!--quoteo(post=26367:date=May 22 2007, 07:08 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ May 22 2007, 07:08 PM) [snapback]26367[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]da, al nema smisla nuditi takve usluge na forumu.... jer u ovom topicu upravo osudjujemo tu kradju oznaka i djelova sa auta....[/quote]upravo to.Ti se odje predstavljas kao posrednik ljudi koji na bezobrazan i podmukao nacin KRADU oznake i djelove sa auta...Kradja je kradja, pa ukrao zvake ili opljackao banku.Zamisli da ja sad naruchim kapice ventila npr ili znak GTI za nekoga, a ti ljudi ga skinu sa auta nekog tvog druga/rodjaka...nije mi to normalno nikako.Kako bi se ti o$etio da se probudish ujutro i nadjes auto bez lajsni, antene, rotkapa itd.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #44 on: May 23, 2007, 02:27:35 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Kako bi se ti o$etio da se probudish ujutro i nadjes auto bez lajsni, antene, rotkapa itd.[/quote] Vec sam se iznervirao...Ljudi to je PROKLETO!!!Nebi ziv stavio na svoje auto nesto ukradeno!!!
« Last Edit: May 23, 2007, 11:24:28 AM by motorsport »

mustang_GT

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #45 on: May 23, 2007, 10:04:09 AM »
ma to je shou sinoc imadoh priliku da u blok vidim dvojicu kako se muvaju  oko nekog auta nesto su uglavnom digli i ja rekoh alo momci kad oni pocheshe da bjezhe. ma iz noci u noc ima ih sve vise. eto siguran sam da su sinoc bar ta dvojica operisali.   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #46 on: May 24, 2007, 04:01:34 PM »
kod vas je extra chu oznake s auta!? pihhhhzamislite oluke i slivnike sa CRKVE da kradu, zamislite shahte i rasvjetu sa ulica da kradu,

PS: Qrtza ti ovo ne valja

GTI mk3

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #47 on: May 27, 2007, 02:29:43 PM »
Ma milan se uvatio u dobro drustvo samo sto su tim momcima kraljevi digli lajsne sa kola i poklopce sa felmi i ovi su ih uhvatili pa im od tada zavrsavaju sve sta ovi kazu (reketas je postao:P )!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #48 on: May 27, 2007, 02:50:38 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--](reketas je postao [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] )![/quote]Reketas koji jos nista stavio nije i nece ukradeno na svoja kola cak sam ocu nabavio novo GOLF a onaj bacio! I naziv reketas me vrijedja![!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]da, al nema smisla nuditi takve usluge na forumu.... jer u ovom topicu upravo osudjujemo tu kradju oznaka i djelova sa auta....[/quote]Slazem se ja sam cak i zapoceo ovu temu al evo sad sam saznao ko to radi pa im zadajemo muke [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: May 27, 2007, 02:54:17 PM by 2fast4you »

Offline Nemanja

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #49 on: May 29, 2007, 04:42:15 PM »
Meni nije niko ukrao znak ali mi se neki seljak potpisao na branik od mazde vjrovatno necim metalnim. DODJE MI DA SE UBIJEM

Offline Domo_TS

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #50 on: May 29, 2007, 09:11:23 PM »
...da se ubijesh shto se neko potpisao na branik od mazde tvoga ujaka???!!!???!!!

Offline Filip

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #51 on: May 29, 2007, 10:34:52 PM »
[!--quoteo(post=26858:date=May 29 2007, 11:11 PM:name=borus_mudus)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(borus_mudus @ May 29 2007, 11:11 PM) [snapback]26858[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]...da se ubijesh shto se neko potpisao na branik od mazde tvoga ujaka???!!!???!!![/quote]xaxaxa nije valjda na ujkovo???

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #52 on: May 30, 2007, 11:53:47 AM »
Hahaha ja bi ujaka ubio [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Ako se ne moze prikriti poliranjem onda ga predji sprejom i onako je iscukana [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

motorsport

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #53 on: January 16, 2008, 02:41:44 AM »
neka sto kradu oznake sa auta, no meni auto u pg ne moze prenocit jednu noc a da ne ostane bez sve 4 kapice na ventile, i to nisu one niklovane no crne obicne... strasno... treba spavat jednu noc u auto i nasklepat tu djecurliju sto dizu to.... mamu im... 

Offline brzi_pas

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #54 on: January 16, 2008, 03:43:47 AM »
hehehehehenemam ni ja kapice, jednu noc bilo auto par sati u Zagoric i odoshe kapice... isto one najobicnije!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #55 on: January 16, 2008, 11:52:20 AM »
i kapice kradu??  :) :) to cisto da stetuju sigurno ih posle 5 metara bace :)

Offline X3M

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #56 on: January 16, 2008, 12:20:00 PM »
meni kapice jos nisu dirali (valjda), al sam jedno jutro primijetio da je neko, vjerovatno noc prije, pokusao da mi skine prednji spojler  ::)

Offline SFU

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #57 on: January 16, 2008, 12:25:38 PM »
ne nego je neko krenuo da ti ostavi spojler a da ti ukrade auto ???

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Filip

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #58 on: January 16, 2008, 12:36:23 PM »
a to su lopuze obicne... Veli mi jedan "drug"- "ako ti shto treba za kola od tih "sitnijih"-spoljasnjih djelova samo mi javi. od 10 do 20e i tvoj je!"  QQ  :( a takvih cigana svudje kroz grad!

Offline Laki

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #59 on: January 16, 2008, 12:38:24 PM »
Meni jos kapice nisu dirali.Mada dobro je ako samo kapice diraju,samo da gumu ne izduvaju.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI