Author Topic: kradja oznaka sa auta  (Read 1372 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kradja oznaka sa auta
« on: September 14, 2006, 09:17:53 PM »
U bar je nastalo neko skidanje oznaka sa maske dakle mojem drugu su skinuli oznaku GTI (prvu noc) pa posle par dana i GTI 16V, raspitali smo se i nije samo nama nestajalo nego sirom makedonsog naselja i kod zgrade skerovica, da bi kasnije skinuli mom ocu sa zadnje strane golf, skidano je i quatro i vr6 pa sa cetvorki pozadi sva slova [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]. Pitanje glasi dje ima tih zezalica za masku, ovo ostalo se moze nac, ja sam ocu skinuo za golfa sa jedne dvojke odma tu noc [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #1 on: September 14, 2006, 09:52:23 PM »
evo vraticu, shta kukate odma!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #2 on: September 14, 2006, 09:55:36 PM »
eeeh da mi je ufatit te, glavu bi im sa ramena odvalio.... ma to su klinci neki, skupe se tako pa sve zive znakove poskidaju, neka to, nego i farbu ostete... to je bilo popularno u Herceg Novi prije par godina, svakome je falio  znak sa auta... meni su prosle godine sa BMW-a obadva znaka skinuli...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #3 on: September 14, 2006, 10:11:43 PM »
gazda povataste li ih
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

motorsport

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #4 on: September 14, 2006, 10:15:20 PM »
ne brate, al da smo ih pofatali.... ijaoooo mogu samo da zamislim sta bi im uradili...

ghia

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #5 on: September 15, 2006, 10:38:57 AM »
ja sam kao mali gomilu znakova skinuo a ni jedno auto nisam ogrebao [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] najponosniji sam na mercedesov znak sa kamiona... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #6 on: March 01, 2007, 10:05:39 PM »
Opet je pocelo ali sad su aktivne oznake sa novih kola, zale mi se ljudi da im skidaju znakove i slova sa golfova 5 pasata audija....PS cuvajte kola i gledajte da ih ne parkirate iza robne kuce tu je udarno mjesto......

Offline Domo_TS

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #7 on: March 01, 2007, 10:43:35 PM »
i meni su skinuli onaj znak W12

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #8 on: March 01, 2007, 10:45:53 PM »
Hahaha dobra fora [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #9 on: March 01, 2007, 10:49:13 PM »
kod nas u dg je fora ovima ludacima da skidaju onu plastiku pored zmigavca naprijed na golfa trojku i to svima sa desne strane. i meni su je skidali

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #10 on: March 01, 2007, 11:18:40 PM »
Koju plastiku mislis onaj katadiopter?

skoko

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #11 on: March 02, 2007, 02:07:57 PM »
poskidajte te znakove ka ja i necete imati problemaa i ljepse je [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #12 on: March 02, 2007, 03:13:00 PM »
[!--quoteo(post=19447:date=Mar 2 2007, 12:18 AM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Mar 2 2007, 12:18 AM) [snapback]19447[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Koju plastiku mislis onaj katadiopter?[/quote]katadiopter? je li to ono ka mrezica sto se makne da bi se doshlo do kuke?skidaju onu plastiku koja stoji umjesto maglenki,izgleda ka staklo.

Offline bo8an

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #13 on: March 02, 2007, 06:12:39 PM »
u Berane su neko vrijeme krali Tablice sa Kola  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #14 on: March 02, 2007, 06:35:19 PM »
ovde su jedno vrijeme sjekli gume dok ih ja nisam snimio i dao pandurima [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]narkomani neki,jes da meni nisu sjekli gume,posto jednog znam,ali komsijama,a i onako me to nervira,i ja fino stavim auto-motion detect kameru na prozor na jedno vece i to je to [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: March 02, 2007, 06:37:00 PM by smfilip »

eno

• Guest
kradja oznaka sa auta
« Reply #15 on: March 02, 2007, 08:18:34 PM »
Prije neke dvije godine,taj problem je bio aktuelan u mojoj ulici.I tako ja jedno ve?e odlu?im da stavim kameru na balkon i da snimam par no?i,pa ako neko krene da mi dira moju(tatinu) zastavu 101,da vidim kome to treba u životu,da snimim,pa da mu zbog toga bubrege odvalim.I stavim ti tako ja kameru prvu no?-ništa.Drugu no? pro?oše neki momci,klinci neki.Zaustaviše se pored zastave i ni manje ni više slomiše joj retrovizor.Ja sve snimio.Nightvision je bio uklju?en,tako da sam ta?no znao o kome se radi.Za dva dana ja sa?ekam momka po danu da po?e u školu,jer ide pored moje zgrade svaki dan,i nalemam ga kao stoku.Našamaram ga,i nagovorim ga da ako mi ne donese 10 € za retrovizor,da ?u mu nos slomit'.I on mi donese 15 €.I nisam imao više tih problema.Majku im jebem u pi?ku!

Offline Domo_TS

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #16 on: March 03, 2007, 10:56:05 AM »
[!--quoteo(post=19496:date=Mar 2 2007, 09:18 PM:name=eno)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(eno @ Mar 2 2007, 09:18 PM) [snapback]19496[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]...i nalemam ga kao stoku.Našamaram ga,i nagovorim ga da ako mi ne donese 10 € za retrovizor,da ?u mu nos slomit'.I on mi donese 15 €.I nisam imao više tih problema...[/quote]ahahahahhahahahahah a meni neshto prichas

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #17 on: March 03, 2007, 02:10:59 PM »
Ma treba sve to mlatit i da vidis kako nece vise....

Offline SFU

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #18 on: March 03, 2007, 05:57:57 PM »
mi u nk to sve na diplomatski i demokratski nachin rijeshimo! Dialogom!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline X3M

• View Profile
kradja oznaka sa auta
« Reply #19 on: May 18, 2007, 03:20:22 PM »
neko mi je danas poskidao pola znakova sa kola [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /] prvo sam primijetio da su mi skinuli ona 2 znaka sa strane "gti edition"onda sam dosao kuci i posle nekog vremena pade mi na pamet da izadjem da vidim da mi nisu jos nesto skinuli i vidim da mi nema ni onoga "gti" sa maske! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /] popizdio sam!