Author Topic: Presretachi?  (Read 12320 times)

Offline X3M

• View Profile
Presretachi?
« Reply #40 on: January 18, 2007, 11:42:03 PM »
a sto je tooooooo breate minli?!sto su se pomamilia daju li snimke da ponesemo kuci da se pofalimo mami i tati?ja bi trazio da mi narezu to kad vec placam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: January 18, 2007, 11:43:56 PM by X3M »

TDI

• Guest
Presretachi?
« Reply #41 on: January 19, 2007, 11:00:14 AM »
[!--quoteo(post=16759:date=Jan 19 2007, 12:41 AM:name=X3M)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(X3M @ Jan 19 2007, 12:41 AM) [snapback]16759[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a sto je tooooooo breate minli?!sto su se pomamilia daju li snimke da ponesemo kuci da se pofalimo mami i tati?ja bi trazio da mi narezu to kad vec placam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]Nikakav problem nije da ti narezu (ili kako HR kazu isprze), ali ne znam koliko ce ti biti to zanimljivo pitanje, pored milion drugih pitanja da ti ne oduzmu vozacku ili neisprze novcanik  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Poceo je naveliko novi zakon i sada im je sansa da pljackaju narod, jer se jos nismo navikli. Od svakog po malo cupkaju i vjeruj mi pokupi se za jednu smjenu... Da Nenezic nije zamolio MUP prije 2 godine da ne koriste radare u toku sezone, sada bi pola policije imalo vile  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Presretachi?
« Reply #42 on: January 19, 2007, 02:52:04 PM »
ahahahah...e kuku sto se cini...a druze,ako ti se gledaju ti presretaci...samo ti zapucaj onom pravinom iz sozine pud PG-a...pa ces vidjet kad se najednom pojavi pretobom i pozuje strelicu                                                                       [!--coloro:#CC0000--][span style=\\"color:#CC0000\\"][!--/coloro--]  ------->                                                                        stop policija[!--colorc--][/span][!--/colorc--]ahahahah...imao sam prilike  da vidim par puta to...
« Last Edit: January 19, 2007, 02:53:53 PM by Filip_pg »

Offline Domo_TS

• View Profile
Presretachi?
« Reply #43 on: January 19, 2007, 03:00:22 PM »
[!--quoteo(post=16798:date=Jan 19 2007, 03:51 PM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Jan 19 2007, 03:51 PM) [snapback]16798[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ahahahah...e kuku sto se cini...a druze,ako ti se gledaju ti presretaci...samo ti zapucaj onom pravinom iz sozine pud PG-a...pa ces vidjet kad se najednom pojavi pretobom i pozuje strelicu                                                                       [!--coloro:#CC0000--][span style=\\"color:#CC0000\\"][!--/coloro--]  ------->                                                                        stop policija[!--colorc--][/span][!--/colorc--]ahahahah...imao sam prilike  da vidim par puta to...[/quote]pi a bas je lijepa ona pravina  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":sad:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #44 on: January 20, 2007, 10:58:13 PM »
Ma ja se ne brinem da ce me zaustavit jos uvijek me ne mogu zaustavit jer vozim udja kola a njih vozim polako [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Presretachi?
« Reply #45 on: January 20, 2007, 11:06:24 PM »
mozes ti polako vozit pa ce te isto zaustavit ako te npr. uvate da pricas na mob. u toku voznje....

Offline shajo

• View Profile
Presretachi?
« Reply #46 on: January 23, 2007, 07:11:39 PM »
hahahhana mene su se definitivno namerachili.ali shto cemo chak me i do kuce prate.hahahahsamo laganica voznja od tunela ka zeti i od podgorice ka smokovcu tuda shpartaju
ohajtenzgut nei shpikinguz

TDI

• Guest
Presretachi?
« Reply #47 on: January 23, 2007, 07:26:16 PM »
Danas je bilo na TV u vezi tih pasata. *ater im kako su im pasati opremnljeni. Mogu slobodno u Holivud da snimaju F&F 3, jer im je kamera extra, mogu da te zoom na malo vecu daljinu. Fataju table kao od sale i brzinu. Najvise mi se svidjela ona signalizacija na zadnje staklo  --->>>>> [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Presretachi?
« Reply #48 on: January 24, 2007, 09:42:34 AM »
opasni su nema sto...ali ja isto mislim da ce to bit dok se neko dobro ne nasklapinja para i onda vidimo se...prodace se nekome civilu,svi rascerupani itd...ali def ce bit za male pare pa to i nije tako lose...

TDI

• Guest
Presretachi?
« Reply #49 on: January 24, 2007, 10:01:49 AM »
Imas pravo. Ili ce ga uzeti neki komandir za licnu upotrebu. Kao i svaki nas posao. Mozda se desi i neko privatno da radi heheehehDobre su mashine, zao bi mi bilo da ne odrzavaju ta auta.

Offline Laki

• View Profile
Presretachi?
« Reply #50 on: February 02, 2007, 08:27:25 PM »
Danas vidjeh ovaj pasat u Bar.Vidjeh mu jedan veliki monitor na kontrolnoj tabli.Nisam ga mogao slikat jer su pored bili policajci koji ga voze.Nisu poglede skidali sa pasata. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Presretachi?
« Reply #51 on: February 10, 2007, 09:12:06 PM »
eeeeh sto rade ovi kroz PG sve je smjesno.... krenuh juce put grada, i vamo kod vezirovog mosta ulece passat u makazice da bi zaustavio nekog lika sto je prosao kroz crveno, a i on je iza njega prosao kroz crveno.... show....znate li im tablice, ja ne znam no jednu PG-108-617 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]
« Last Edit: February 10, 2007, 09:12:35 PM by motorsport »

Offline Laki

• View Profile
Presretachi?
« Reply #52 on: February 10, 2007, 10:35:03 PM »
Ovaj pasat sto sam ja gledao u Bar,imao je te tablice.Inace tablice ne treba nista gledat,oni toga imaju dosta.Svaki dan mogu drugu stavljat.
« Last Edit: February 10, 2007, 10:46:24 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

TDI

• Guest
Presretachi?
« Reply #53 on: February 11, 2007, 06:59:47 PM »
Danas mi prica drug.Negdje na sredini dva tunela (Sozina) ispred njega je bio pasat i neki dzip. Ovi sa pasatom su mu se zabili u zadni branik i vozili sve brze i brze da ga probaju hoce li prekoraciti brzinu sa dzipom (nisu zeljeli da ga preteknu). Ovaj nesrecnik je nasjeo na njihovu foru i po onoj provali oblaka dao gashcinu... E kada je postigao "zeljenu" brzinu (preko 140km/h jer je ovaj moj drug vozio 120-130km/h iza njih) krenula je mala potjera. Stigli su ga odmah i momentalno zaustavljanje i prijava... Zalosno je cime se bave, jer to nije profesionalno... Zato se cuvajte takvih forica...

Offline SFU

• View Profile
Presretachi?
« Reply #54 on: February 11, 2007, 10:25:36 PM »
kako bi im nabio iz 4. u 2. morali bi me sashit (taman da kupim kristalne shtopove)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
Presretachi?
« Reply #55 on: February 11, 2007, 10:29:00 PM »
tototoooo.... to im treba uradit svega mi.... oni su krivi 100%...

TDI

• Guest
Presretachi?
« Reply #56 on: February 11, 2007, 10:33:09 PM »
Imate pravo, jer su ipak nefer postupili... Ako ce na te fore da nas hvataju imamo i mi keca u rukavu hehehemalo bolna, ali...

Offline SFU

• View Profile
Presretachi?
« Reply #57 on: February 11, 2007, 10:43:24 PM »
al kad to uradide s zadnjom vuchom to vam je ko da ste povukli ruchnu pri 110 (il kolko vec reche) TO VOLIM TO VOLIM

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline X3M

• View Profile
Presretachi?
« Reply #58 on: February 11, 2007, 11:28:44 PM »
jos ko ima kuku... a zakukali bi kunem ti se [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]

Offline ristek

• View Profile
Presretachi?
« Reply #59 on: February 12, 2007, 01:36:40 AM »
pazi da bi ti platili stetu.....
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me