Author Topic: Presretachi?  (Read 12333 times)

2.8 Quattro

• Guest
Presretachi?
« Reply #20 on: September 09, 2006, 09:29:43 AM »
 Evo kako,  Po obodu tablice na plastici se ugrade IR-Diode, a uredjaj se instalira unutar automobila blizu vozaca negdje u dohvat ruke. Ali najbitnije je da se zastiti i prednja tablica, valjda ste culi za radare sa kamoreom. Pozdrav!

Offline Laki

• View Profile
Presretachi?
« Reply #21 on: September 09, 2006, 09:48:59 AM »
Ako ovo budu citali momci u plavom bicemo provaljeni.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

2.8 Quattro

• Guest
Presretachi?
« Reply #22 on: September 09, 2006, 10:02:47 AM »
 Ma kakvi oni ne znaju ni sto je IR-Dioda. Ja imam strica u policiji pa nema pojma sto je tastatura  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Presretachi?
« Reply #23 on: September 09, 2006, 12:52:19 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ako ovo budu citali momci u plavom bicemo provaljeni.[/quote]ne znam dal' znate... al forum je zashticen.. znaci mogu ga citati samo registrovani clanovi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Presretachi?
« Reply #24 on: January 16, 2007, 11:47:24 PM »
ljudi cuvajte se ovih PASSAT-a... dva druga su mi ostala bez dozvole .... evo procitah malo prije na CDM forum da su poceli i kroz PG da rade...  evo citiram sta je napisano by: DIDI[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]poceli su korz pg da rade ovi pasati  danas zaustavise curu kod pobjede ona im nesto objasnjava, ovaj je dovede do kola i pusti snimak ona da umre od smijeha tablica je 108-617  sivi pasat [/quote]

TDI

• Guest
Presretachi?
« Reply #25 on: January 17, 2007, 12:14:38 AM »
[!--quoteo(post=16430:date=Jan 17 2007, 12:47 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Jan 17 2007, 12:47 AM) [snapback]16430[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ljudi cuvajte se ovih PASSAT-a... dva druga su mi ostala bez dozvole .... evo procitah malo prije na CDM forum da su poceli i kroz PG da rade...  evo citiram sta je napisano by: DIDI[/quote]Ti pasati su od prije 4 mjeseca u igri. Sive boje, kao civilno auto samo sto unutra ima sve sto i policijsko auto. Obicne table. Blizu moje kuce u Zeti (kod zeljeznicke Moraca) je bilo jedno takvo vozilo jos u Sept. Nisam mogao da vjerujem, sta sve rade da pare pokupe. Ludnica.Zato od tada ne jurcam i uvjek palim svijetla i stavljam pojas. Ipak necu da im budem "kasica-prasica"  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Presretachi?
« Reply #26 on: January 17, 2007, 12:19:29 AM »
heheeee... pa znamo to brate, vidis da je tema postavljena jos pocetkom septembra [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
Presretachi?
« Reply #27 on: January 17, 2007, 12:56:32 AM »
skoro su moga druga u hrvacku zaustavili zuti pasat ovaj najnoviji.a ovo sto prica 2.8 Quattro je izvodljivo.evo vam primjer za te diode:uzmite daljinski od televizora ili dvd-a ili nekog aparata sa ic diodom,uzmite telefon i snimajte diodu,kad pritisnete neko dugme na daljinski dioda svijetli na ekranu telefona.
« Last Edit: January 17, 2007, 12:57:49 AM by borus_mudus »

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #28 on: January 17, 2007, 11:27:19 AM »
,,Dok se vlasi ne dosjete...''Da li znate da mozte nagrabusiti ako imate radar detektor, a u nekim drzavama cifra za tu stvarcicu je ihaj haj.tako da i ovo privremenog karakteratrajno rjesenje je: NE DIVLJATI PO PUTUsamo sto je problem sto su ti (bar za jednog znam) vozaci pasata divljaci.Ne kazne vozace koji su zasluzili vec one koje namame u neku njihovu nazovi zamku.na taj nacin se ne suzbija ovo divljanje po drumovima ali to je vec neko drugo pitanje.

Offline Laki

• View Profile
Presretachi?
« Reply #29 on: January 17, 2007, 11:51:57 AM »
Ovaj pasat sa tablicama 108-617 cesto gledam u Bar.
« Last Edit: January 17, 2007, 11:52:15 AM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

TDI

• Guest
Presretachi?
« Reply #30 on: January 17, 2007, 04:12:09 PM »
[!--quoteo(post=16434:date=Jan 17 2007, 01:19 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Jan 17 2007, 01:19 AM) [snapback]16434[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]heheeee... pa znamo to brate, vidis da je tema postavljena jos pocetkom septembra [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]Kasnije sam to primijetio, nisam obracao panju kada je postavljena tema  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] Danas sam ih sreo opet, ali kako je kisa po malo padala nije im se jurcalo previse. Ali sam ipak malo happy, jedan od tih pasata vozi mi jedan kucni prijatelj (inace je komandir), tako da mi mogu po nekada progledati kroz prste  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Sto se tice radar detektora, imam ga. Ali me je toliko nervirao da sam ga makao, samo pisti. Hvata sve moguce signale. Kada sam se vozio kroz centar, nije mi trebala muzika. Samo BIP BIP!!!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /] Kazne su velike, ali ne znam kako je kod nas to regulisano (oduzimanje i koja tj kolika prijava)

Offline shajo

• View Profile
Presretachi?
« Reply #31 on: January 17, 2007, 06:44:58 PM »
ti pasati su vlasnishtvo republichke policije od prije nekoliko dana smjeshteni u kampu zlatica EX hotel zlatica dje je sjedishte specijalne antiteroristichke.onda im je muka da idu po gradi pa se samo parkiraju ispred kapma i fataju.o jadu nas zabavishe
ohajtenzgut nei shpikinguz

gaga

• Guest
Presretachi?
« Reply #32 on: January 18, 2007, 07:51:02 AM »
ako se vozi preko 30 vise od ogranicenja-ode vozacka, samo da znate!!!to vam je po gradu 80-90, pa vi vidite [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Presretachi?
« Reply #33 on: January 18, 2007, 02:34:58 PM »
eo saznah da jednog pasata vozi vjerenik jedne mi sestre... VEZA VEZA VEZICAAAA
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #34 on: January 18, 2007, 07:57:40 PM »
Oce li ko postavit sike tih presretacacha. Svima neka rodbina i prijatelji, postavite slike! JA IH JOS NE VIDJEH!

TDI

• Guest
Presretachi?
« Reply #35 on: January 18, 2007, 08:38:30 PM »
[!--quoteo(post=16697:date=Jan 18 2007, 08:57 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Jan 18 2007, 08:57 PM) [snapback]16697[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Oce li ko postavit sike tih presretacacha. Svima neka rodbina i prijatelji, postavite slike! JA IH JOS NE VIDJEH![/quote]Koga slike? Rodbine i prijatelja? hehehheehheheep.s. Danas su jednog jadnika ocerupali, jer je pretekao kolonu na punoj i to kod nadvoznjaka na Zabjelo. Mislim da je bio VW 3-ka. Zao mi je bilo.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] Cak je i njih prestigao  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":razz:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #36 on: January 18, 2007, 08:43:51 PM »
A izgleda da ih ja necu gledat dok mi ne zasviraju iza mene [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

duka

• Guest
Presretachi?
« Reply #37 on: January 18, 2007, 08:57:54 PM »
[!--quoteo(post=16697:date=Jan 18 2007, 08:57 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Jan 18 2007, 08:57 PM) [snapback]16697[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Oce li ko postavit sike tih presretacacha. Svima neka rodbina i prijatelji, postavite slike! JA IH JOS NE VIDJEH![/quote]

TDI

• Guest
Presretachi?
« Reply #38 on: January 18, 2007, 09:06:43 PM »
[!--quoteo(post=16728:date=Jan 18 2007, 09:43 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Jan 18 2007, 09:43 PM) [snapback]16728[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]A izgleda da ih ja necu gledat dok mi ne zasviraju iza mene [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]PI PI PI Ne DAJ BOZE da ti se to desi heheheheheAko te uhvate, podijeli utiske sa nama.p.s. samo polako vozi...

motorsport

• Guest
Presretachi?
« Reply #39 on: January 18, 2007, 11:25:50 PM »
evo veceras mi je jos jedan drug ostao bez dozvole na 3 mjeseca....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]