[!--quoteo(post=16434:date=Jan 17 2007, 01:19 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Jan 17 2007, 01:19 AM) [snapback]16434[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]heheeee... pa znamo to brate, vidis da je tema postavljena jos pocetkom septembra [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]Kasnije sam to primijetio, nisam obracao panju kada je postavljena tema [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] Danas sam ih sreo opet, ali kako je kisa po malo padala nije im se jurcalo previse. Ali sam ipak malo happy, jedan od tih pasata vozi mi jedan kucni prijatelj (inace je komandir), tako da mi mogu po nekada progledati kroz prste [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Sto se tice radar detektora, imam ga. Ali me je toliko nervirao da sam ga makao, samo pisti. Hvata sve moguce signale. Kada sam se vozio kroz centar, nije mi trebala muzika. Samo BIP BIP!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /] Kazne su velike, ali ne znam kako je kod nas to regulisano (oduzimanje i koja tj kolika prijava)