[!--quoteo(post=16759:date=Jan 19 2007, 12:41 AM:name=X3M)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(X3M @ Jan 19 2007, 12:41 AM) [snapback]16759[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a sto je tooooooo breate minli?!sto su se pomamilia daju li snimke da ponesemo kuci da se pofalimo mami i tati?ja bi trazio da mi narezu to kad vec placam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]Nikakav problem nije da ti narezu (ili kako HR kazu isprze), ali ne znam koliko ce ti biti to zanimljivo pitanje, pored milion drugih pitanja da ti ne oduzmu vozacku ili neisprze novcanik [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Poceo je naveliko novi zakon i sada im je sansa da pljackaju narod, jer se jos nismo navikli. Od svakog po malo cupkaju i vjeruj mi pokupi se za jednu smjenu... Da Nenezic nije zamolio MUP prije 2 godine da ne koriste radare u toku sezone, sada bi pola policije imalo vile [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]