[!--quoteo(post=24367:date=Apr 29 2007, 02:47 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Apr 29 2007, 02:47 AM) [snapback]24367[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]eto....Ja mislim da sam jedini co'ek kojega su ovi sa passatom pushtili bez posledica....Nocas sam napravio mLooooogo prekrshaja a oni su ishli cijelo vrijeme iza mene (ja mislio da neko oce da se "proba") cak sam preticao na podvoznjak pri 150 i oni zamnom....Kad poceshe da pricaju na razglas i da sviraju zamnom shvatih.....ali kasno, mnoooogo kasno....stadoshe pored mene, spushtishe prozor i legendarni pogled put mene... tishina jedno minut i konstatacija njegova "sve je jasno kao dan momak!"Ja reko jes ne moze jasnije bit.... "pa dje zurish???" Moj odgovor je bio Ae! Ne pitaj..... Ovaj me pogleda i rece, "aj, aj pa cesh drugi put bez vozacke vozit... i polako sad momak, nije valjda tolika frka..."Ostadoh u mjesto jedno minut, i sve mi kroz glavu... Jeli moguce da su ovi nekoga pushtili?

I to ne nekoga no mene!!!! Jednog od najomrazenijih ljudi njima policajcima???!!!Ovom prilikom ih puno pozdravljam! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]zahvaljujem se saobracajnoj republichkoj policiji u ime moje porodice i sjevernog dijela maslina.GAGI HVALA GAGI DIVAN SI CHOVJEK JOSH BOLJI POZORNIK ZIVIOOOOOOO