Author Topic: Presretachi?  (Read 6901 times)

Offline SFU

• View Profile
Presretachi?
« Reply #80 on: February 14, 2007, 09:56:02 AM »
jes stavish chitav shpil....

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline shajo

• View Profile
Presretachi?
« Reply #81 on: February 14, 2007, 01:17:03 PM »
a ne treba trile da ochi vade no da prikrije samo tablicu ali to je pffffne znammozda da se probako zna
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #82 on: February 14, 2007, 10:04:04 PM »
Ipak bi ja stavio jedno 4-6 komada da budemo sigurni!

Offline brzi_pas

• View Profile
Presretachi?
« Reply #83 on: April 29, 2007, 02:47:36 AM »
eto....Ja mislim da sam jedini co'ek kojega su ovi sa passatom pushtili bez posledica....Nocas sam napravio mLooooogo prekrshaja a oni su ishli cijelo vrijeme iza mene (ja mislio da neko oce da se "proba") cak sam preticao na podvoznjak pri 150 i oni zamnom....Kad poceshe da pricaju na razglas i da sviraju zamnom shvatih.....ali kasno, mnoooogo kasno....stadoshe pored mene, spushtishe prozor i legendarni pogled put mene... tishina jedno minut i konstatacija njegova "sve je jasno kao dan momak!"Ja reko jes ne moze jasnije bit....  "pa dje zurish???" Moj odgovor je bio Ae! Ne pitaj.....  Ovaj me pogleda i rece, "aj, aj pa cesh drugi put bez vozacke vozit... i polako sad momak, nije valjda tolika frka..."Ostadoh u mjesto jedno minut, i sve mi kroz glavu... Jeli moguce da su ovi nekoga pushtili???? I to ne nekoga no mene!!!! Jednog od najomrazenijih ljudi njima policajcima???!!!Ovom prilikom ih puno pozdravljam!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: April 29, 2007, 02:48:30 AM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Laki

• View Profile
Presretachi?
« Reply #84 on: April 29, 2007, 08:12:43 AM »
Bas si imao srece.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #85 on: April 29, 2007, 03:55:43 PM »
Vidis nisu svi policajci losi kao sto se prica [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Presretachi?
« Reply #86 on: April 30, 2007, 12:20:48 PM »
[!--quoteo(post=24367:date=Apr 29 2007, 02:47 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Apr 29 2007, 02:47 AM) [snapback]24367[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]eto....Ja mislim da sam jedini co'ek kojega su ovi sa passatom pushtili bez posledica....Nocas sam napravio mLooooogo prekrshaja a oni su ishli cijelo vrijeme iza mene (ja mislio da neko oce da se "proba") cak sam preticao na podvoznjak pri 150 i oni zamnom....Kad poceshe da pricaju na razglas i da sviraju zamnom shvatih.....ali kasno, mnoooogo kasno....stadoshe pored mene, spushtishe prozor i legendarni pogled put mene... tishina jedno minut i konstatacija njegova "sve je jasno kao dan momak!"Ja reko jes ne moze jasnije bit....  "pa dje zurish???" Moj odgovor je bio Ae! Ne pitaj.....  Ovaj me pogleda i rece, "aj, aj pa cesh drugi put bez vozacke vozit... i polako sad momak, nije valjda tolika frka..."Ostadoh u mjesto jedno minut, i sve mi kroz glavu... Jeli moguce da su ovi nekoga pushtili???? I to ne nekoga no mene!!!! Jednog od najomrazenijih ljudi njima policajcima???!!!Ovom prilikom ih puno pozdravljam!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]zahvaljujem se saobracajnoj republichkoj policiji u ime moje porodice i sjevernog dijela maslina.GAGI HVALA GAGI DIVAN SI CHOVJEK JOSH BOLJI POZORNIK ZIVIOOOOOOO
ohajtenzgut nei shpikinguz

gaga

• Guest
Presretachi?
« Reply #87 on: May 03, 2007, 07:07:39 AM »
mora da si mu se svidioje li ti rekao kako imas divne okice [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] a ti zastreperio trepavicama

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Presretachi?
« Reply #88 on: May 03, 2007, 05:34:08 PM »
Uf,imao si srece...i mene su pustili jednom ali JEDVA!Uze mi radar dozvolu na barutanu i ja krenuo onako razocaran put PG(dobio neki papir sa kojim mogu voziti 24h od oduzimanja)i uzeo telefon da zovem moje da se spasi sto se spasiti moze...i tako pricam ja kad pasat pored mene.Pale,gase,sviraju...reko sto je sad kad ovaj rece jos 30e sto sam pricao na tel. te s njim tu pregovaraj nesto,dao mu ja papir taj da su mi uzeli dozvolu km prije i jedva nekako sazali se i pusti me...katastrofa su rigorozni!

vtec

• Guest
Presretachi?
« Reply #89 on: May 10, 2007, 10:27:07 PM »
ista stvar samnom.idem ti ja kroa donju goricu mozda 60-70 i preticem lagano pasata i jos jedan auto ispred njega na koji se vec nameracio kad ja vidim  meni pasat u branik,ja se primio po gasu kad oni zamnom i dalje i pocese da blicaju ja ih pustih ispred mene kad mu pise nazad STOP POLICIJA [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /] kad smo stali pustili su mi komplet snimak sto sam cinjeo i kojom brzinom sam vozio i od vozacka 2 mjeseca [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/ohmy.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":ohmy:\\" border=\\"0\\" alt=\\"ohmy.gif\\" /]

Offline NSX

• View Profile
Presretachi?
« Reply #90 on: May 12, 2007, 09:29:11 PM »
Ako nisi znao ne moras im stat na blicanje dok sVirenu ne upale ako je imaju uopste [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Presretachi?
« Reply #91 on: May 14, 2007, 08:58:03 PM »
Jel istina da u Budvu ima presretac,neki Toledo...?

Offline brzi_pas

• View Profile
Presretachi?
« Reply #92 on: May 14, 2007, 10:09:38 PM »
[!--quoteo(post=25640:date=May 12 2007, 11:29 PM:name=NSX)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(NSX @ May 12 2007, 11:29 PM) [snapback]25640[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]sVirenu ne upale ako je imaju uopste [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]imaju i razglas i sVirenu i svijetle u sve16!kazem ja "opremljeni" su oni.... (zmija-opticka kamera, pasat-presretach, pauk koji nosi kola.... ko zna cega josh imaju)
Nobody move, nobody get hurt!

coma

• Guest
Presretachi?
« Reply #93 on: May 17, 2007, 04:01:09 PM »
poz svimaimam informaciju od prijatelja iz Srbije, da kad je isao u CG, da su ga nasi policajci presreli sa SUV vozilom - VW Touareg-om, pratili ga a onda mu blicali i pretekli ga sa ukljucenim svjetlecim bilbordom `stop policija`(bio je hipnotisan i opcinjen fascinantnim lajt sou-om, mislio je da je u nekoj trecoj drzavi!#?) i pokazali mu dugometrazni snimak sa ucinjenim prekrsajima i prekoracenjima a zatim predlozili obilazak do nove zgrade suda u obliznjoj opstini..itd. jedva su ga pustili-dao im je 20eu..nisam znao da imaju i Touarega pored tih Passata... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Presretachi?
« Reply #94 on: May 17, 2007, 04:06:39 PM »
mozda je to neki zaduzen za sjever CG?mada dobro je da znamoa koje je boje bio!?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

coma

• Guest
Presretachi?
« Reply #95 on: May 17, 2007, 04:17:29 PM »
ne pitah za boju, niz Moracu je to bilo..vjerovatno da je sivi..ne znam

motorsport

• Guest
Presretachi?
« Reply #96 on: May 17, 2007, 11:45:04 PM »
mogu li ti sta presretachi ako nemas zadnju tablicu (npr. da ti tablica stoji na gepek policu) , tj. ako na snimak nemaju dokaz o kojem registarskom broju se radi???

Offline NSX

• View Profile
Presretachi?
« Reply #97 on: May 18, 2007, 06:02:47 AM »
Dobra stvar bar kroz grad je sto im kamere ne snimaju sa strane pa samo pored njih vozite i ne mogu ve snimit [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

ghia

• Guest
Presretachi?
« Reply #98 on: May 23, 2007, 06:41:47 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Jel istina da u Budvu ima presretac,neki Toledo...?[/quote]kolko sam cuo taj toledo je za policiju sto prevozi pare sa benz pumpi....ujak mi vozi tog toleda

motorsport

• Guest
Presretachi?
« Reply #99 on: May 23, 2007, 11:26:22 AM »
ima li presretacha na relaciji PG-NK...??? cini mi se da sam sreo jednog passata prije par dana kad sam isao Pod Ostrog....