e ljudi kako vam se svidja sadasnje stanje a?Bmb 95 kosta 1.26Bmb 98 kosta 1.30Ekodizel kosta 1.17Drzava godisnje od goriva uzima preko 10 miliona eura, a kako? Kad sipate gorivo,od litra bezolovnog 95 u drzavni budzet ide 0.65 centiod litra eurodizela u drzavni budzet ide 0.55 centiSad me interesuje oce li se poveceat ostale cijene proizvoda u CG? Kao: leb, mlijeko i slicno. Neka nam Tico prvi javi... vidjecemo..uporedjuju nase cijene sa regionom, Bosna i Srbija su jefrinije, al nas uporedjuju sa Hrvatskom i Slovenijom. U Hrvatskoj je najskuplje gorivo, ali realno njihov standard je mnogo bolji.. Nego evo kako kolege iz Rumunije bojkotuju cijene goriva.. Navodno kod njih su najvece guzzve na pumpama pred vikend, pa su se mladi vozaci dosjetili da svakog petka idu na pumpu i sipaju gorivo u manjim kolicinama i plate sa sitnisem sto oduzima vrijeme radnicima dok izbroje pare i time prave guzve ivelike redove na pumpama. Okupi se po nekoliko "protestanata"... Vlasnici istih pumpi su se zalili jer im to smanjuje prodaju goriva i naravno pravi gubitke, pa ukoliko vide da ce naici takva bojkotna grupa, odlucili su da zatvore pumpe dok oni ne odustanu od svoje ideje i odu negdje drugo da sipaju gorivo.Kod nas je u 2010 godini gorivo poskupilo cak 12.5 odsto!Ja sam racunao, minimum mjesecno u budzet Crne Gore samo od goriva otac i ja damo minimum 41 euro!