Author Topic: Cijene i kvalitet Goriva u CRNOJ GORI  (Read 14921 times)

Offline Milan.S.90

• View Profile
Cijene i kvalitet Goriva u CRNOJ GORI
« Reply #340 on: January 20, 2011, 11:47:11 AM »
Ma kakva INA......OMV samo.
ne znam jel ironija ili ne ali kod nas svi beze od OMV

Offline Bole

• View Profile
« Reply #341 on: January 20, 2011, 12:27:32 PM »
@Voland je brat... Na mene ne racunajte,nikad nisam isa po takvija skupova u zivotu pa vala necu ni sad,kola vozim svakodnevno,pa dokle izdrzim,a kad nebudem moga pocecu opela da vozim ka i vazda u kriznim periodima.Protiv vlasti nemozete ucinjet nista,jes iskreno da se ne lazemo ja sam vazda bio u taj DPS i to,al slusaj nemozete nista,ka ni oni iz KAP-a,ka ni zeljezarci,ka ni ovi iz Primorke,rudari,itd da ne nabrajam,svakom obecaju pa ispale,da valja ne valja,al ja necu protiv toga,meni je jos uvjek ok,radimo svi u kucu u drzavnim firmama i institucijama itd... Zato ja znam ko nece protestvovat sigurno,a da mi se svidja ne svidja...E i da "pumpadzije" mogu da vas poseru na pumpe ladno,jer na svakom aparatu pise "ne mjeriti kolicine manje od 5 litara"

Offline Voland

• View Profile
« Reply #342 on: January 20, 2011, 12:46:55 PM »
A Bole, cisto da se zajebavano, ima da ispizde, a to da mjere samo preko 5 eura... Svakakvog li sam se jada nagleda po pumpama.......
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline zbeka

• View Profile
« Reply #343 on: January 20, 2011, 01:18:12 PM »
bitno je da tema nekao zazivi i naravno na sto bolji nacin...po meni je ovo sa tv vijesti dobra ideja

Offline Bole

• View Profile
« Reply #344 on: January 20, 2011, 03:18:07 PM »
@Voland ja samo iskreno kazem ono sto mislim,znas ja sam jednom zbog opklade isa sa novcanicom od 50eura da sipam 2eura  ::msn-wink:: ... A to sto rece @Tico, "Profesionalac" i to je jedno od objasnjenja... "Koliko ima nasih dolje?" really!Svidja mi se ideja sa Vijestima
« Last Edit: January 20, 2011, 03:22:43 PM by boskovic85000 »

Offline fika88

• View Profile
« Reply #345 on: January 20, 2011, 03:36:50 PM »
zar se ne moze smislit neshto orginalnije... mislim ono... rumuni... za se ko su rumuni.... necemo valjda njih da kopiramo....
tacno tako! Marko ( Voland) voli da nervira ljude tako da mu se ne cudim  ::bleh::
« Last Edit: January 20, 2011, 03:39:32 PM by fika88 »

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #346 on: January 20, 2011, 05:06:44 PM »
aj da i ja nesto priupitam... ovde kod nas na pumpama ima "EURO SUPER 98" koji kosta 1.30... e sad,je li to ekvivalent bezolovnom 98 ili sta,smijem li ja to sipati u megana,cisto da vidim kako radi na 98,do sad je stalno isao bezolovni 95

Offline Filip

• View Profile
« Reply #347 on: January 20, 2011, 05:15:49 PM »
ubijedjen sma da je razlika kod nas 0.00000000055555548 % :) al eto ja stalno sipam 98

Offline fika88

• View Profile
« Reply #348 on: January 20, 2011, 05:55:31 PM »
koliko je moje iskustvo sa benzinom od 98 oktana, on se sipa u ove jace motore. meni od njega auto bolje ide naravno, ali mi dize potrosnju na 13 litara sa trenutnih 10.5 - 11 sa ovim od 95 okt.

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #349 on: January 20, 2011, 05:58:23 PM »
ok,hvala na odgovorima,nisam samo siguran da li ovo sto oni ovde prodaju odgovara stvarno bezolovnom od 98 oktana,jer ovi na pumpi mi kazu da je to u stvari super,samo sa manje olova...blablabla

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #350 on: January 20, 2011, 07:10:31 PM »
taj eurosuper je prelazno rjeÅ¡enje za motore koji su iÅ¡li na stari super. Nije isto Å¡to i Bezolovni kolko sam upu?en. MoÅ¡ probat jednom dva put al sigurno iz nekog razloga nije pogodan za megana  ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline fika88

• View Profile
« Reply #351 on: January 20, 2011, 10:33:33 PM »
Ti na pumpama znaju jos manje nego mi. Prije god ipo su na Euro petrol dovozili isto neki 98 dok im nisu zabranili.Desilo mi se da se punio kanister 95 i da mi je rekao za 98, kad sam ga pitao smeta li sta za motor pogledao me jekao da sam ga pitao smijem li naftu sipat u rezerv. I stalno kruzi prica da manje trosi na 98, a to jeste mozda istinaali na jace motore, na moj trosi 2 l vise.

Offline Bole

• View Profile
« Reply #352 on: January 21, 2011, 12:34:04 AM »
meni trosi bar litar vise al ide osjetno bolje i vrti trecom vise nego ranije tj lakse

Offline fika88

• View Profile
« Reply #353 on: January 21, 2011, 01:55:43 AM »
To sigurno! Kad ja osjetim na 1.4 motor, ti tek na tvojega

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #354 on: January 21, 2011, 02:21:18 AM »
ljudi motor je projektovan za NEKO gorivo..i to treba sipat..i kraj
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline fika88

• View Profile
« Reply #355 on: January 21, 2011, 02:23:19 AM »
Tacno. To ti pise na poklopcu ili dje vec i najbolje je to i sipat

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #356 on: January 21, 2011, 02:42:17 PM »
nema tu najbolje je sipat to..nego to mora da se sipa...ne sagorijeva svako gorivo isto...druga je temp sagorijevanja...detonacija...ugao paljenja....sve sve sve...to vazi za starija auta pa se mora stelovat razvodnik po njemu..a na novija koja imaju ecu u koji se mape ubacaju drugacije je...ubaci se mapa za recimo 100 oktana ...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #357 on: January 21, 2011, 05:03:35 PM »
eurosuper je super vishe no bezolovni...u najboljem sluchaju stalnim koristenjem istog ce vam se zapushit kat...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline fika88

• View Profile
« Reply #358 on: January 21, 2011, 05:13:02 PM »
nema tu najbolje je sipat to..nego to mora da se sipa...ne sagorijeva svako gorivo isto...druga je temp sagorijevanja...detonacija...ugao paljenja....sve sve sve...to vazi za starija auta pa se mora stelovat razvodnik po njemu..a na novija koja imaju ecu u koji se mape ubacaju drugacije je...ubaci se mapa za recimo 100 oktana ...
To sto ti brate pricas vazi za neke srecne zemlje, a ja cisto sumnjam da u ovo od ''95'' ima toliko oktana, plus sto jos vise sumpora ima nego sto bi trebalo
eurosuper je super vishe no bezolovni...u najboljem sluchaju stalnim koristenjem istog ce vam se zapushit kat...
a euro super bi trebalo da bude isto sto i onaj unleaded ili ti sve bezolovni, ne bi smio da ima olova u sebi
« Last Edit: January 21, 2011, 11:23:56 PM by fika88 »

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #359 on: January 21, 2011, 06:42:15 PM »
S obzirom da mi je katalizator 98% zacepljen, ja mogu i dizel onda jel?  ::bleh::Bacio sam se na potragu nekog finog bicikla dako to zavrsi posao posto bas ne mogu ispratit' ovaj rast cijena niiiikako nikakooooo!
Nema prostora ovdje kapi!