Author Topic: Cijene i kvalitet Goriva u CRNOJ GORI  (Read 8950 times)

Offline Voland

• View Profile
Cijene i kvalitet Goriva u CRNOJ GORI
« Reply #320 on: January 19, 2011, 11:52:32 PM »
Ko nama brani da se organizujemo? Vala ako ne skupimo 50 ljudi....Em sto volim da zajebavam narod, em sto nisam odavno bune diza  ::bleh::
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline Bole

• View Profile
« Reply #321 on: January 19, 2011, 11:59:34 PM »
sa 15eura bmb 98 predjem 100km u gradu strogo stedljive voznje... sramota! prosto neizdrzivo :suicide2:

Offline zbeka

• View Profile
« Reply #322 on: January 20, 2011, 12:47:52 AM »
ja evo zadnjih 15 dana ne vozim auto i odusta sam od bilo kakvih radova, jer sto cu ulagat u auto koje ce mi bit ka burago da ga ne mogu upalit, tako da ako hocete mozemo se organizovat pa napravit neki transparent ili nesto cisto da se pokrene ta prica, jer ovako samo mozemo zvizdat i tupkat u pod

Offline fika88

• View Profile
« Reply #323 on: January 20, 2011, 12:50:16 AM »
makar da je kvalitetno gorivo, no je smece. jednom u dva-tri mjeseca moram da sipam aditive, pogotovo ako se zeznem pa ga sipam nedje dje je lose tipa kod stadiona

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #324 on: January 20, 2011, 12:59:10 AM »
potpis za ovo kod stadiona..
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #325 on: January 20, 2011, 01:41:11 AM »
zashto blokirati pumpe kad ode nisu te koje odredjuju cijenu goriva.... opet ne mozesh ni drzavu da krivish.. bar ne dok se malo ova vlada ne formira i dovati posla.... opet ima toliko komplikovanih stvari koje drzava mora prije da rijeshi.... mislim da niko nebi ni prilijetio sitnu pobunu u vezi goriva... koliko bi nas se skupilo? 50? i shto... svako ode na po jednu pumpu i kaze ''ja protestujem''...Ja slabo vidim izlaz iz te situacije.... opet narod nece da se pobuni... Mislim, zashto bi se bunio shto se 10 centi povecalo gorivo a vozi auto od 50k... pogledajte samo kroz podgoricu koliko ima auta novih, starih 1-2 godine.... znam da ni kroz hrvatsku ni kroz druge zemlje sa mnogo boljim zivotnim standardom se ne voze takva auta....Meni je iskreno krivo, boli me svaki cent koji mi drzava krade... boli me i za struju i vodu i gorivo..... krpi se, krpi se sad, krpice se i za godinu... ali nece moci stalno... osjeca se u vazduhu velika napetost i moze se omirisati revolucija tj. temeljna promjena vlasti a mozda i oblika vlasti... Sve postaje gore i gore a takav sistem je neodrziv....

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #326 on: January 20, 2011, 01:49:58 AM »
Ma samo vi potpisujte...sve je to isto smece od goriva, kod stadiona ili kod Haase isti je q, kako ve zapane, to vam je to...Ne vjerujem da cu stajat s transparentima zaista (bez ako necete kakvi radikalniji pokret tipa da popalimo pumpe :P) ali bi se mogla pokrenut neka pricha s recimo Vijestima (poshto su oni dezhurni pljuvachi vlasti)...Nego, again...chemu to sve...Kradu na sve strane, sve vishe i vishe i sve se manje stide da jasno prikazhu to...gorivo je sitnica...
osjeca se u vazduhu velika napetost i moze se omirisati revolucija tj. temeljna promjena vlasti a mozda i oblika vlasti... Sve postaje gore i gore a takav sistem je neodrziv....
cheekkiss rofl
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Voland

• View Profile
« Reply #327 on: January 20, 2011, 01:52:25 AM »
Kod stadiona ziva istina.A sad Domo, Jugopetrol odredjuje cijene goriva, a drzava akcize, apa kad to kombinujes dobijes cijenu prodajnu. Vlada je odavno bila formirana, samo su mjesta izmjenjali, gorivo je jedan od, ako ne i najbitniji resurs drzave, bez njega bi sve stalo, jos je bitnije stanje naroda, a vjeruj mi u HR su mnogo bolja kola.. Generalno gledano.Da se okupi nas 50, pa na Jugopetrolovu pumpu stanemo na sve TOCILICE i fino od kuce ponesemo jedno 10-15 eura u kovanicama, al nista preko jednog eura, i fino natocis 0.80, 0.90, 1.10, 1.20 itd, ni ne brojis, samo das malo sice, neka oni broje, to im je posao, pa onda odes do prodavnice, reces za sekund ces, pa se zadrzis jednoi 10 min, p aonda na kraj reda i opet ista prica dok se sice ima (ali mjesto prodavnice malo maste, ne moze vazda isto), i ne bi bilo dusa, jer bi bili sve nasi, pa bi imali jedno vece okupljanje, malo li je 50... Toliko bi ih smorili da bi se pricalo o tome, uradimo 2 puta i da ako se prikljuci ko usput, pa bi nas bilo sve vise i vise..... Ja bih!

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #328 on: January 20, 2011, 01:54:53 AM »
Ti si druzhe lud potpuno.....hahhahhahahahha kakva ideja

Offline Voland

• View Profile
« Reply #329 on: January 20, 2011, 01:56:44 AM »
Rumuni to rade, meni je to vrh, hapsit ne mogu, jedino pumpu zatvorit, ali ima jos pumpi  happy2

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #330 on: January 20, 2011, 01:59:03 AM »
zar se ne moze smislit neshto orginalnije... mislim ono... rumuni... za se ko su rumuni.... necemo valjda njih da kopiramo....

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #331 on: January 20, 2011, 01:59:59 AM »
hihih sad ce nam struju roknut pa ce se zaboravit na gorivo.....a onda ce amfilohije opet izbachit neku kletvu da se skrene pazhnja malo s struje  ::bash::

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #332 on: January 20, 2011, 02:06:13 AM »
mislim da je sve ovo prazna prica od koje nece nista bit..bar ne jos..

Offline Voland

• View Profile
« Reply #333 on: January 20, 2011, 02:13:08 AM »
Ovo je najbolje, mislim ideja, ovo je samo na drugi nacin, i oni su sipali sicu, ali nacin guzenja je drugaciji, a drugacije ne moze nikako.... Bez da te hapse, a odje bi odziv bio veci, jer se mozemo mi skupit, a svako moze jos minimum 5 drugova dovest van foruma.Evo nesto za aktiviranje, da se radi nesto, dzaba organizacije trka kad se nema goriva sipat....Ja velim da se mi okupimo, a ne narod... Cisto da se suje, pa ko oce da se prikljuci moze.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #334 on: January 20, 2011, 02:14:37 AM »
mashooooo jesi gledao film profesionalac?

Offline Voland

• View Profile
« Reply #335 on: January 20, 2011, 02:32:47 AM »
Leon profesionalac?Ako je taj jesam, ali bas davno

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #336 on: January 20, 2011, 02:36:45 AM »
domaci film...nebitno.. u glavnom scena...teja kralj dize bunu protiv milosevica ...on i ovi sto ga kao podrzavaju okupe se u jednu salu ka za fizicko :D i gore stoje policajci i inspektori u civilU...KOLKO JE DOLE NASIH??? pa VISE OD POLA!pricacu ti kad su srednje skole strajkovale protiv onoga odvajanja kosova sto je bilo i kako... ako ne kontas reci :)

Offline Voland

• View Profile
« Reply #337 on: January 20, 2011, 02:54:10 AM »
Ada kontam... Jebeno je to, al ovo nase ne bi bilo takvo, vec ljudi, dosli da napune gorivo a centa nemaju :D mada bi postalo takvo kroz jedno 10 min od kad pumpa ukapira.... Ali vidis mene opet boli uvo :D sta nam mogu, ne protestujemo, samo sipamo gorivo...

Offline fika88

• View Profile
« Reply #338 on: January 20, 2011, 03:29:13 AM »
Mislim da je problem sa pumpom kod stadiona to sto je stara, pa onda ima i dosta taloga na dnu. 4-5 puta sam sipao i isto toliko puta jedva palio auto ujutro. Cak je i jedna zena startovala moju majku sa pitanjem tipa da ima Cordobu istu i ima li ona problema sa paljenjem svako malo...kad joj majka rece da jedino ne treba da sipa kod stadiona ona njoj da samo tamo i sipa..........E kad bi Ina otvorila samo jednu pumpu u Pg, ostale bi mogle da se zatvore, a onda bi se zapitali ostali mozda. No i dalje ima likova koje boli uvo dje ce sipati gorivo

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #339 on: January 20, 2011, 11:17:08 AM »
Ma kakva INA......OMV samo.