Author Topic: golf 2 gti 16v by shajo  (Read 1197 times)

Offline shajo

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« on: August 12, 2006, 01:44:47 PM »
evo mog golficahttp://img150.imageshack.us/my.php?image=golficcu8.jpg                    
ohajtenzgut nei shpikinguz

motorsport

• Guest
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #1 on: August 12, 2006, 03:18:37 PM »
daj jos malo slika... i podataka... god? koliko je preso? i tako to... :wink:                    

Offline SFU

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #2 on: August 12, 2006, 03:43:32 PM »
auuuu koje je godishte \\'85 hahahahaha(shalim se) ako je 16v onda su to naj jache dvojke bile (sem G60)! 139ks! Daj josh slika i slikaj motor!                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Laki

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #3 on: August 12, 2006, 04:07:39 PM »
Odlican je.Okaci jos koju sliku.                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline shajo

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #4 on: August 13, 2006, 04:22:39 PM »
ocu no je kisha hahahahah85 je godishtemotor 1.8 specijal  ubachen 16v plavo dohc   90 godklima grijanje siceva shiber sve na dugme centralna                    

Offline Filip_pg

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #5 on: August 13, 2006, 04:44:15 PM »
extra auto,svaka cast,samo ga cuvaj,pa jednoga dana 1.8T,pa da ga budzis na 350-400ks...                    

Offline shajo

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #6 on: August 13, 2006, 04:56:18 PM »
svashta se moze desitivec su se neki gradski trkachi raspitivali za motor...shto znachi...                    

Offline Filip_pg

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #7 on: August 13, 2006, 04:58:37 PM »
sibni ti tu 1.8t i onda samo cepaj na preradu mape i vecu turbinu (jacu),da ti duva na veci pritisak...                    

Offline shajo

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #8 on: August 13, 2006, 05:14:29 PM »
da se malo stane na noge sto se para tice pa ce se po neshto chinjetsvaki predlog je znachajan                    

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #9 on: August 13, 2006, 06:35:09 PM »
Shajo golf je ocuvan na oko a sto se tice ovoga plavo DOHC i meni je bilo plavo, mislim da je na svaki motor plavo. Samo sto sam ja to skinuo i prefarbao vatrostalom farbom u crvenu boju. (mnogo ljepse izgleda) A ako ces da ga pojacavas i da ubacas jacu masinu samo naprijed ja sam bio uzeo G60 masinu i nisam stigao da je ubacim prodadoh golfa. Burazer mi vozi golf 3 VR6 pa je veliki trosak dva velika potrosaca o jednom trosku :D                    

Offline Filip_pg

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #10 on: August 13, 2006, 06:37:19 PM »
nista licno,ali VR6 je extra motor,ali je sasija trop,tako da su sve u svemu jako brza i nepovjerljiva kola...jbg,taj motor je za jace skoljke...tako da je bolje da se drzis samo T motora...                    

Offline SFU

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #11 on: August 14, 2006, 06:30:42 AM »
qqchu turbo golf (jel mislish 1.8 t kao g60 ili 1.8t kao 20v t ne razumijem) :shock:                    

Offline shajo

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #12 on: August 14, 2006, 12:59:24 PM »
kod golfova 2  postoje 16v    sivo dohc   on je najlabiji pa plavo dohc on je jachi i crveno dohc on je najjachi shto se tiche fabrichkih motoracrveno dohc se pravilo do 65 god i ima blizu 150 konja na 1.8 ccma g60 je motor od korada   i ima 1.8 turbo i on je od koradapostoje nekih 1000 motora za golf 2  special serija 2000ccm 155 ksi ima 1.8 specijal koji su vrlo rijetki od 140 konja                    

Offline shajo

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #13 on: August 14, 2006, 12:59:46 PM »
greshka do 86 godishta                    

nookie

• Guest
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #14 on: August 14, 2006, 03:03:32 PM »
Ihh kakve si mu felme nabacio i naljepnicu za gorivo. Sminkeraja  :D . Odlican je. Izgledadosta dobro ocuvan, ali izgled moze da zavara.                    

Offline shajo

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #15 on: August 14, 2006, 04:58:48 PM »
to je isti dan kad sam ga uzeo a vozio sam onoga fiata una malo sportskiji stajling sa zatvorenim gepekom petokrakama 14\\'\\' i sl.a ta naljepnica i sve to ostalo ide sad kad se ofarba.felme su mu (na slici) 16 \\'\\'   ali sam ih makao i stavio 15.zamijenio haubumotorpumpuzadnji mostma nema shta nisam zamijenioostalo mi je amortizeri i spiralezato ako shto ima od toga neka se javi                    

Offline Filip_pg

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #16 on: August 18, 2006, 09:57:58 AM »
evo ja sam bio vrijedan par dana (dok me nije bilo na forumu),pa sam u ono malo slobodnog vremena presavio tabak i razmisljao sto bi se sve moglo radit sa tvojim golfom...nesto mi je jako interesantan auto,pa reko ajde...e ovako,ja sam razmotrio 2 verzije tuninga,jedna je skuplja a druga jeftinija...pa ovako da pocnemo od jeftine...da,zaboravio sam da kazem da je uslov 1.8T motor i ako je moguce syncro model (4x4),ali ako vec to syncro ne moze,nema veze...1.jeftino...s obzirom da je u pitanju turbo motor jasno je da ce doci do promjene turbine,ali idemo redom..   prvo,skines svoju fabricku turbinu i zamijenis je garrett T3/T4,koja radi na pritisak od 1.6 Bar,intercooler od (dragog nam) G60,brizgaljke od audija S4 sa 440ccm...sve to za sobom povlaci poliranje usisa i prosirivanje i poliranje izduva,a izduvni sistem komplet od inoxa sto bi mu znacilo jako puno...i naravno da mu sve to regulise Autronic kompjuter sa ower boost controler-om i jos mnogobrojnim dodatcima za regulaciju rada tubrine,kolicine goriva itd...2.skuplja varijanta znaci podloga je ista,1.8T...turbina garrett GT35BB sa duplim kuglicnim lezajevima koja radi na 2.6Bar sto je dovoljno za agregate od 2l na 7k rpm,smjestena tacno iznad glave motora,veci intercooler nego na G60,po izboru (ja predlazem Greedy),i to hladjen pomocu CO2,jer sto je hladniji vazduh,on je gusci i time je explozivnost povecana.Promjena pumpe goriva,umjesto koje se stavlja nova protocnosti 260l/h,brizgaljke od 66ccm,poliranje radilice,prepravka glave motora,da ne radi na standardnih 9.5:1,vec 8.5:1 (smanjen pritisak),to zahtijeva promjenu klipova i klipnjaca,pa za klipove ti ja predlazem JE pistons,a klipnjace Aero,koje su prilagodjene tom pritisku...takodje se glava moze obrusiti i time se malo smanjiti zapremina agregata,ali se poecava znatno broj obrtaja na kojima radi agregat...ako je u pitanju 4x4 prenos,mozes tacno da uknapujes prenos sa audija TT quatro,sa kardanom i zadnjim blokirajucim diferencijalom,kuplung od audija s2 i kombinacijom VR6,kvacilo da bude bez federa,tako da ce auto malo teze kretati fino i lagano,ali ce i na 6k rpm kretati bez problema za lamelu,koja je,usput,zajedno sa koprom od audija s2...e sad da bi se sa takvim matorom srzao na asfalt,umjesto selen bloka na vilice stavis uniball i drzi kao zalijepljen...da,i za skuplju varijantu se koristi isti racunar,samo sa povecanim brojem komandi,kao i sa regulacijom nitra,ako se ikad nadje u tvom autu...eto,ja mislim da je to dobra ideja za tuning auta,u prvom slucaju bi imao oko 350ks,a u drugom oko 500ks...hvala...
« Last Edit: August 18, 2006, 09:59:24 AM by Filip_pg »

Offline SFU

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #17 on: August 18, 2006, 10:09:58 AM »
QQovo je GOLF IIka GOLF IIka GOLF IIka GOLF IIka GOLF IIka GOLF IIka GOLF IIka GOLF IIka shta to prichash!? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_surprised.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-o\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_surprised.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #18 on: August 18, 2006, 10:11:01 AM »
pa sto ako je Golf II,mislis da ovo ne moze?

Offline SFU

• View Profile
golf 2 gti 16v by shajo
« Reply #19 on: August 18, 2006, 10:15:18 AM »
ovo auto koshta max 2000e jesi li normalan!?! ne vozi choek vr6 '97 nego IIku '85nego mu nadji nedje spotske polovne opruge i dobre amortizere a ne NOS i turbo i laptop! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /]