Author Topic: ..:::F1 2010:::..  (Read 3089 times)

Offline TROPHY

• View Profile
..:::F1 2010:::..
« Reply #80 on: May 07, 2010, 06:49:03 PM »
Ja samo ne znam kad se ime 'VW' spomenulo u DTM kad je Audi u pitanju, ili WTCC kad je Seat u pitanju...  suck_krSad ja treba da pochnem da pricham kako je npr. GT-R najbolji sportski auto na svijet, na rachun toga shto je reno u partnerstvu sa nisanom...  :suicide2:Btw...Drugi slobodni trening:Novi poklopac motora na bolidu Mercedes GPMercedes GP je otkrio potpuno nov poklopac motora koji bi trebalo da smanji otpor vazduha. Najnoviji dodatak bi trebao da drasticno promeni unos vazduha za “W01” auto ovog vikenda. Najznacajnija razlika je u tome da dovod vazduha, koji se viÅ¡e ne nalazi iza glave vozaca, sada bude viÅ¡lje sa ve?im otvorom.Uloga ovog sistema, piÅ¡e F1Srbija je da smanji kovitlac vazduha kako bi se omogucio manji otpor vazduha. Mercedes GP koji se sa 49 poena nalazi iza lidera Å¡ampionata - Meklarena i nada da ce ova radikalna promena pomoci timu da se priblizi vode?ima u Å¡ampionatu.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #81 on: May 07, 2010, 08:20:51 PM »
kad je trka shutra ?

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #82 on: May 07, 2010, 09:41:01 PM »
Ja samo ne znam kad se ime 'VW' spomenulo u DTM kad je Audi u pitanju, ili WTCC kad je Seat u pitanju...  suck_krSad ja treba da pochnem da pricham kako je npr. GT-R najbolji sportski auto na svijet, na rachun toga shto je reno u partnerstvu sa nisanom...  :suicide2:
Zajebajes li se to throw

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #83 on: May 08, 2010, 10:20:05 AM »
Zajebavam!  ::msn-wink::3. slobodni trening

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #84 on: May 09, 2010, 06:46:59 PM »
Rezultati trke:Vozachi:Konstruktori:

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #85 on: May 15, 2010, 09:31:46 AM »
Trka za VN MonakaDanas kvalifikacije u 14:00hSjutra trka u 14:00hBice ludo! Moguca i kisha... :)Edit:Prejako je bilo!
« Last Edit: May 15, 2010, 02:16:05 PM by TROPHY-Renault »

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #86 on: May 16, 2010, 02:51:52 PM »
Extra trka! 3,4 puta izlazio safety car, bilo preticanja i tako...  happy

metabond

• Guest
« Reply #87 on: May 16, 2010, 07:08:13 PM »
Ispravi doslo je do promjene zbog Sumija.

Offline SFU

• View Profile
« Reply #88 on: May 16, 2010, 09:55:08 PM »
staro pravilo, nema preticanja dok ne prodju startnu liniju (ni zaostale vozache), e sad to shto su i komentatori i sami djed to zaboravili... mada extra ga je preteko

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #89 on: May 16, 2010, 10:35:10 PM »
komentator je rekao da je to novo pravilo od ove godine i da moze da se pretekne.... inache stvarno predobro preticanje.. ;)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #90 on: May 17, 2010, 07:13:59 AM »
Nije bilo dobro preticanje koliko je bila velika greska Nanda jer ga je izbacila spora krivina ...

Offline SFU

• View Profile
« Reply #91 on: May 17, 2010, 12:48:58 PM »
mislish?

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #92 on: May 17, 2010, 02:21:58 PM »
Pa Nandu su javili da je kraj i da nema preticanja jer sc ulazi u pit a zadnji je krug . Covjek nije zatvorio prolaz i zavrckao je bolid , namjerno ili slucajno saznacemo uskoro ... u svakom slucaju se shumiju vratilo za ono parkiranje od prije par godina ...

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #93 on: May 17, 2010, 02:23:56 PM »
Tako mu i treba!  ::msn-wink::

Offline SFU

• View Profile
« Reply #94 on: May 17, 2010, 04:52:17 PM »
ista goovna

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #95 on: May 18, 2010, 05:04:38 PM »
Izbor guma sužen na Pirelli i MichelinStefano Domenicali potvrdio je da su timovi sve bliži odluci o budu?em dobavlja?u guma.Dok svi timovi užurbano rade na odluci o narednom dobavlja?u guma za slede?u sezonu, održan je sastanak u Monaku i prema re?ima šefa Ferrarija Stefana Domenicalia, polako su se odvojile dve ponude."Za sada nije doneta nikakva odluka. Mislim da u narednih dve nedelje bi trebalo da nadjemo rešenje. Postoje samo dve opcije, Pirelli i Michelin, jer za sada ne vidim drugu mogu?nost."I ako je pre trke u Monaku za glavnog favorita važio Pirelli, Michelin je promenio svoju ponudu u tehni?kom i komercijalnom smislu, što je privuklo druge timove da se predomisle oko odluke o naredom snadbeva?u guma.Michelin i Pirelli bi u narednih nekoliko dana trebali da predstave specifikacije guma, što bi trebalo da bude zadnji korak u donošenju odluke.I šef Renaultovog tima, Eric Boullier, kaže da ova odluka mora biti donesena uskoro: " Ovaj problem mora da se reši veoma uskoro ina?e ništa ne?e biti spremno za narednu godinu. Sve mora biti završeno do VN Turske."Renault veruje da Kubica ostaje i u 2011Renault veruje da ?e Poljak ostati u timu i naredne godine. Posle impresivnog starta sezone, gde je Poljak uspeo da zabeleži dva podijuma, Kubica je važio za jednog od favorita za pobedu na VN Monaka, što je stavilo Renault u poziciju kao najprijatnije iznenadjenje prvog dela sezone.Iako se Ferrari stavlja kao potencijalna opcija za mladog Poljaka, izvori bliski njemu, navode da bi Robert mogao ostati tu gde jeste. Dalje odluke bi mogle biti donošene posle VN Britanije, kada se budu ispunile pojedine obaveze iz njegovog ugovora.Eric Boullier, šef Renaultovog tima, veruje da ?e nadalje Kubica ostati sa njima: "On veoma dobro radi sa timom i mnogo doprinosi timskom duhu. Mislim da nova unapredjanja koja budu postavljena na bolid su veoma ambiciozna i za sada sve izgleda veoma pozitivno. Mi Roberta moramo stalno obaveštavati o napretku bolida, što mislim da ?e biti dovoljno da ga ure?imo i zadržimo."Boullier veruje da klju? njihovog uspeha je dobra hemija izmedju tima i voza?a: "To je glavna stvar u trkanju. U prošlosti, Alonso je bio odli?an sa timom i to mi sada pokušavamo da vratimo. Klju? uspeha je da se tim i voza? dobro slažu."
« Last Edit: May 20, 2010, 05:56:37 PM by TROPHY-Renault »

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #96 on: May 20, 2010, 05:58:34 PM »

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #97 on: May 25, 2010, 12:08:17 PM »
Hamilton: Red Bull sa F-ductom još jaciLewis Hamilton zabrinut zbog Red Bullove odluke da ugrade F-duct sistem.Hamilton je u ponedeljak priznao da je zabrinut odlukom Red Bull-a da ugrade F-duct sisteme u svoje bolide za Veliku nagradu Turske, koja se vozi krajem ove nedelje.Pionir ovog sistema bio je tim McLarena, ali su to ubrzo ispratili timovi Ferrarija i Mercedes GP-a.Sistem pove?ava brzinu na pravcima, što ?e dodatno da donese uspeh ve? dominantnim bolidima Red Bull-a."Uz ovaj sistem, najbolji tim postaje još ja?i", rekao je Hamilton za Sport Bild."RB6 ve? ima mnogo dobrih, detaljnih rešenja. Ve? sam rekao svom timu inženjera da moramo da ih kopiramo", završio je Britanac.Vettel srecan zbog glavnog rivalaVettel izjavio da je sre?an što mu je glavni rival njegov timski kolega Webber.Tim Red Bull-a se nalazi na vrhu liste voza?kog šampionata, nakon duple pobede australijanca Webbera."Ovog momenta moj glavni rival je moj timski kolega, Mark Webber, i to je dobra stvar", izjavio je Sebastian Vettel za Sport Bild.Ipak, drugi izveštaji govore da mladi Vettel nije ni malo sre?an što mora da se bori za šampionat sa svojim timskim kolegom, ali šef tima Christian Horner kaže da je Vettel opušten i siguran u sebe."Sebastian ?e pobediti u mnogo trka ove sezone", izjavio je Horner.Ferrarijev Felipe Massa je ozna?en kao specijalista za trku u Istanbulu, ali prošle godine je Vettel bio na pol-poziciji, posle dominatne vožnje kroz sva tri dela kvalifikacija.Tokom trke napravio je grešku i završio iza pobednika Jensona Buttona, i timskog kolege Webbera, ali Vettel sada izjavljuje: "Volim tu stazu i idem tamo da pobedim."Massa u pregovorima sa drugim timovimaMenadžer Felipea Masse u pregovorima sa drugim timovima za sezonu 2011.Trenutno se vode ozbiljni pregovori izmedju Ferrarija i menadžera Felipea Masse, Nicolasa Todta, oko produženja ugovora, kako se navodi u izveštaju Turun Sanomata.Ali isti ?asopis je takodje objavio da je Todt obavio neslužbene razgovore i sa drugim timovima, posebno sa timom Renaulta.Glasine su do sada povezivale voza?a Renaulta, Roberta Kubicu, kao i Red Bullovog voza?a, Marka Webbera, sa mestom u Ferrariju, pored Fernanda Alonsa, za sezonu 2011., jer Massi isti?e ugovor sa ovim timom u decembru.Te glasine su bivale sve ja?e, kada je prime?eno da se Massa teško bori sa svojim F10, kroz po?etak ove sezone."Imamo dugoro?ni ugovor sa Fernandom, ali verujemo Felipeu. On dobro obavlja svoj posao", rekao je Stefano Domenicali."Ja jako volim Ferrari. Znam svakog tu i svi znaju mene", rekao je Massa."Ohrabruju?e je znati da su i drugi jaki timovi zainteresovani za mene. Ali glavni cilj mi je nastaviti u Ferrariju", završio je Massa.

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #98 on: May 29, 2010, 04:34:23 PM »
Ne posebno zanimljive kvalifikacije... :PVN Turske

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #99 on: May 30, 2010, 06:41:45 PM »
Nije losha trka bila, sa ne puno preticanja. Petrov odlichan sve dok ga Alonso glibavi nije zakachio u toku preticanja  suck_kr throw